• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar us girdim herşey yolunda kese ve bebeği besleyen yolk saç kesesi var haftaya kalp atışını dinliycez

Ay maşallah canım ikiz olabilirmii değerlerin baya yüksek :) sen bu değerlerle perşembe gitceksin beni yarın çağırdı bakalım nolcak
Bakalım perşembe öğreneceğiz canım Rabbim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin tabi ikize asla hayır demem sende içini ferah tut Allah'ın izniyle hayırlı sonuçlar alacaksın

canım hayırlı vede uğurlu olsun sağlıkla zevkle gecsın hamılelıgın ınsallah haftaya kalp atınıda duydun mu
artık rahat bı nefes alabılırsın.
tatlım benım ıcın kese ıcın erken mı pekı doktora gıdıyorum
3 kasım transferdi
26 sında gıdecegım
ultrasonda gırmek kımısı zararlı dıyor ust uste bekle kalp atışı zamanı gıt dedıler emın olmadım
bır de senınde alttan mı muayene ettı
bu alttan muayene dusuk rıskı oluşturuyor mu

Bugün keseyi gördük çok şükür kızlar:) yanındada ufak bi siyah nokta daha vardı, doktor kılcal damarlı biyere yerleştiyse orda kanama yapabilir o olabilir , yada 2. Kese olabilir dedi haftaya bidaha gidicem. Sizdede böyle bi şey olmuşmuydu? Herşey yolunda dedi bide Allahım çok şükür..

Bugün keseyi gördük çok şükür kızlar:) yanındada ufak bi siyah nokta daha vardı, doktor kılcal damarlı biyere yerleştiyse orda kanama yapabilir o olabilir , yada 2. Kese olabilir dedi haftaya bidaha gidicem. Sizdede böyle bi şey olmuşmuydu? Herşey yolunda dedi bide Allahım çok şükür..
çok sevindim cnm allah tamamını erdirsin bende zaten daha bugun baktı keseye benim doktorum pek us'a sokmak istemiyor. ama olabilir cnm inş ikizdir aynı anda büyürler ne güzel benim tek kese var çok isterdim ikiz olsun olsun rabbime çok şükür :)

çok sevindim cnm allah tamamını erdirsin bende zaten daha bugun baktı keseye benim doktorum pek us'a sokmak istemiyor. ama olabilir cnm inş ikizdir aynı anda büyürler ne güzel benim tek kese var çok isterdim ikiz olsun olsun rabbime çok şükür :)
Ay valla ne olursa olsun ister ikiz ister tek sağlıklı olsunda gerisi umrumda değil.. canım sanada çok sevindim ne garip bi duygu dimi:) bide bişey sorcam sizden tam kan sayımı, işte hepatit hiv fln bisürü kan tahlili ve idrar testi yapılıyomuş onlar yapıldımı? Doktor benden daha hiçbişe istemedide yine pimpiriklendim:)

Kızlar yarın test günüm de acaba evde test mi yapsam bu akşam yaaa şeytan dürtüyo :)
Bence bekle canım 12 saate kadar öğreneceksin nasılsa. Benim bugün çok ağrım oldu apartopar doktora gittik. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyo doktor. Ama bebek çok iyi kalp atışlarını duyduk şükürler olsun. Herşey yolundaymış.

Kizlar keseyi gördük çok şükür dr kanaman icin progestan igne kullan dedi.dinlen dedi. Şuan için net birsey soyleyemem bebek var gibi kesenin icinde dedi 30 kasimda kalp atisi icin gel dedi. Aranizda bebe asprini ve clexani ayni anda kullanan varmi acaba önce birak dedi daha oncr dusuk yaptiysan kullan dedi kafam karişti ya
Hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin hep birlikte. Bende hem aspirin hem iğne kullanıyorum. Öncesinde 1 düşük olduğu için verdiklerini düşünüyorum. Ancak ben bu hafta tüp bebek kliniğinden takip için başka bir dr a geçiş yaptım. Pıhtılaşma sorunu yoksa iğne gereksiz bi trombofoli testi yaptıralım sonuca göre bırakırız dedi bilginiz olsun

Back