He walla olsa :) ama olmasınya çokta zararlı çok sık ultrasona girmekEvde de olsa keşke ultrason cihazı dimi kız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He walla olsa :) ama olmasınya çokta zararlı çok sık ultrasona girmekEvde de olsa keşke ultrason cihazı dimi kız :)
Haftada bi kerecik bakardık ya çok değil :)He walla olsa :) ama olmasınya çokta zararlı çok sık ultrasona girmek
oy maşallah :)Kızlar us girdim herşey yolunda kese ve bebeği besleyen yolk saç kesesi var haftaya kalp atışını dinliycez
oy maşallah :)Kızlar us girdim herşey yolunda kese ve bebeği besleyen yolk saç kesesi var haftaya kalp atışını dinliycez
saol cnm :)oy maşallah :)
Senin adina cok sevindim.Allah kucagina da almayi nadip etsin.bu bekleme surecinde belirtilerin oldu mu?kendimi dinlemekten cok sıkıldım.ama yoook!!!Merhaba ben çok şükür çoktan atlattım ve güzel haberrler aldım inş sende alırsın
Kaçıncı günündesinSenin adina cok sevindim.Allah kucagina da almayi nadip etsin.bu bekleme surecinde belirtilerin oldu mu?kendimi dinlemekten cok sıkıldım.ama yoook!!!
Bakalım perşembe öğreneceğiz canım Rabbim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin tabi ikize asla hayır demem sende içini ferah tut Allah'ın izniyle hayırlı sonuçlar alacaksınAy maşallah canım ikiz olabilirmii değerlerin baya yüksek :) sen bu değerlerle perşembe gitceksin beni yarın çağırdı bakalım nolcak
8.gunKaçıncı günündesin
saol cnm :)
benimde 11 :) zaman geçmiyo :)
çok sevindim cnm allah tamamını erdirsin bende zaten daha bugun baktı keseye benim doktorum pek us'a sokmak istemiyor. ama olabilir cnm inş ikizdir aynı anda büyürler ne güzel benim tek kese var çok isterdim ikiz olsun olsun rabbime çok şükür :)Bugün keseyi gördük çok şükür kızlar:) yanındada ufak bi siyah nokta daha vardı, doktor kılcal damarlı biyere yerleştiyse orda kanama yapabilir o olabilir , yada 2. Kese olabilir dedi haftaya bidaha gidicem. Sizdede böyle bi şey olmuşmuydu? Herşey yolunda dedi bide Allahım çok şükür..
Ay valla ne olursa olsun ister ikiz ister tek sağlıklı olsunda gerisi umrumda değil.. canım sanada çok sevindim ne garip bi duygu dimi:) bide bişey sorcam sizden tam kan sayımı, işte hepatit hiv fln bisürü kan tahlili ve idrar testi yapılıyomuş onlar yapıldımı? Doktor benden daha hiçbişe istemedide yine pimpiriklendim:)çok sevindim cnm allah tamamını erdirsin bende zaten daha bugun baktı keseye benim doktorum pek us'a sokmak istemiyor. ama olabilir cnm inş ikizdir aynı anda büyürler ne güzel benim tek kese var çok isterdim ikiz olsun olsun rabbime çok şükür :)
Canım bekle bence bu kadar beklemişsin sabret sabaha ne kaldıki:)Kızlar yarın test günüm de acaba evde test mi yapsam bu akşam yaaa şeytan dürtüyo :)
Bence bekle canım 12 saate kadar öğreneceksin nasılsa. Benim bugün çok ağrım oldu apartopar doktora gittik. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyo doktor. Ama bebek çok iyi kalp atışlarını duyduk şükürler olsun. Herşey yolundaymış.Kızlar yarın test günüm de acaba evde test mi yapsam bu akşam yaaa şeytan dürtüyo :)
Hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin hep birlikte. Bende hem aspirin hem iğne kullanıyorum. Öncesinde 1 düşük olduğu için verdiklerini düşünüyorum. Ancak ben bu hafta tüp bebek kliniğinden takip için başka bir dr a geçiş yaptım. Pıhtılaşma sorunu yoksa iğne gereksiz bi trombofoli testi yaptıralım sonuca göre bırakırız dedi bilginiz olsunKizlar keseyi gördük çok şükür dr kanaman icin progestan igne kullan dedi.dinlen dedi. Şuan için net birsey soyleyemem bebek var gibi kesenin icinde dedi 30 kasimda kalp atisi icin gel dedi. Aranizda bebe asprini ve clexani ayni anda kullanan varmi acaba önce birak dedi daha oncr dusuk yaptiysan kullan dedi kafam karişti ya