2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar yolk kesenizi ve kalp atışlarını kaçınca haftanızada duydunuz ve transferden kaç gün sonra duydunuz ??

Bende yarın yolk kesesi görücem inş 6+1 olmuş olucam her doktor farklı demkki

bence de öyle tatlım
benım 15 kasımdı reglı gunum
ve doktor bana haftaya perşembe yanı 9 gun sonra gel dedı kese ıcın
b doktorumda 15 gun sonra gel dedı
galıba 15 gun sonra gel dıyen kalp atışı ıle beraber görmek ıcın onu dıyorlar
sonuçta ultrasonda cok yararlı bısey degıl ışın sonuçta

bakalım bende yarın giricem us heyecanlandım hep korku sarıyor içimi

Canım ben 5+5te direk bebişi gördüm kalp atışınıda gördük ama henüz duymadık küçük diye dokunmadı doktor. Ama doktorum 2 gün önden gidiyomuş
maşallah cnm olsun ne güzel ya inş bende de sorun çıkmaz

Eşim işe getirip almaya çalışıyo mümkün olduğunca ama olmayınca da kullanmakk zorunda kalıyorum işte otobüs daha iyi minibüslere göre en azından
Aynen canım otobüs daha temkinli minibüsler berbat. İşten ayrılacakmısın peki ileride?

Canım ben 5+5te direk bebişi gördüm kalp atışınıda gördük ama henüz duymadık küçük diye dokunmadı doktor. Ama doktorum 2 gün önden gidiyomuş

ay maşallah canım benim ne güzel görmüşssün ikisini de darısı başıma inş. bana da bu çarşamba bi türlü gelmedi. inş ben de duymasam bile görürüm o bile yeter ya

Kizlar keseyi gördük çok şükür dr kanaman icin progestan igne kullan dedi.dinlen dedi. Şuan için net birsey soyleyemem bebek var gibi kesenin icinde dedi 30 kasimda kalp atisi icin gel dedi. Aranizda bebe asprini ve clexani ayni anda kullanan varmi acaba önce birak dedi daha oncr dusuk yaptiysan kullan dedi kafam karişti ya

Bizde Cuma gitcez teyzesi :) şükürler olsun valla

çok şükür canım. değerin yüksekti tek bebek mi göründü canım? ben en son transferimin 17. gününde baktırmıstım 2341 cıkmıstı cok merak edıyorum tek mı cıft mı acaba :)

Bence duyamazanda kalp atışıda görünür bebekte 6+1de ama heveslenme sen yinede
Kalp atışı duyulmaz zaten dedi doktorum onun için sonra bakıcaz dedi ne bilim şu 3 ay bi geçse de bende rahatlasam çok pimpirikliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…