2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar Dr bana özel hayat yasak dedi keseyi gördükten sonra, aceba bende düşük riski falan mı var? Ayrinti soramadim.Size de böyle bi şey dedi mi Dr. unuz? Kafama takıldı

Kızlar Dr bana özel hayat yasak dedi keseyi gördükten sonra, aceba bende düşük riski falan mı var? Ayrinti soramadim.Size de böyle bi şey dedi mi Dr. unuz? Kafama takıldı
Bunu onlem olarak yapıyorlar banada söyledi genel olarak en az kalp atışı veya 12. haftayı bekletiyorlar

Herkese yasaklıyolar canım tüp bebekte. Kalp atımını duyana kadar genelde. Bazende ilk 3 ay tamamlanana kadar

Kırk yıl düşünsem evde yapılan gebelik testleri diye google yazıp araştırmazdım heralde. Çok ilginç..
Bende araştırmadım canım kadınlar kulübünden duydum

yeterki hamile kalayım 9 ay olmasın boş verr gıı rahatına bak canım sen eşin düşünsün ohh sen yan gel yatt pehh

kızlar benim karnım çok ağrıyo daha doğrusu ağrı mı batma mı değişik bişey . göğüslerimin altından kasıklarıma kdr

kızlar benim karnım çok ağrıyo daha doğrusu ağrı mı batma mı değişik bişey . göğüslerimin altından kasıklarıma kdr
bence buda hayırlı haber canım benim 10. Günüm tık yok sabah erkenden test yaptım tabiki kocaman bi negatif tabi

günaydın millet
bende kafayı yıcem
bu beklemek zor tabı
bı de her sabah bısey hıssetme umuduyla uyanmak
Günaydın canım aynı durumdayız canım benim de hiç belirti yok ve 10. Gün hiç mi bişi olmaz yaaa

Canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olsun inşallah canlar cumanız mübarek olsun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…