• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

kız bacım google de var beyaz şeffaf bardağa idrarın yapıyosun üstüne limon sıkıyorsun tortular dibe çökerse gebeymişsin deniyor güvenmedim ama yaptım yinede gıı kafayı yedim ya napcamı şaşırdım gıı :KK53:
E Normal testte aldırmışsın ya onla da yapsana bi tane bakalım o ne çıkçak kçıncı gündü senin ?

14.GÜNÜ BENDEN DE İSTEMEDİ CNM BEN KENDİM YAPTIRDIM ARTIŞI GÖRMEK İÇİN DOKTOR GEREK YOK DEMİŞTİ.5. YADA 6.HAFTADA GÖRÜR KESEYİ DOKTORA BAĞLI 7.HAFTADA KALP ATIŞI EN ERKEN

tatlım şimdi doktorla konuştum
testı ıkı gun sonra tekrar yapmana gerek yok bundan sonrakı çıkan değerler kafa karıştırıcıda olabılıyor onemlı ona 15 gun sonra ultrason kontrolün dedı
cunku ancak neyın ne olduğunu o zaman yorumlayabılırız dedı
sence yaptırayım mı ben ne dersin bende senın gıbı ıcımı rahatlatmak için 2 kat artıyor mu görsem mı
yoksa evde test yapsam ıdrar testı ondakı koyuluğa gore mı ıcımı rahatlatsam her ıkı günde bır

Kızlar ikinci kan tahlilim 4648 çıktı haftaya perşembe ultrasonda göreceğiz inşallah Rabbim hayırlısıyla herkese bu duyguyu tattırsın canlarım hepiniz dualarımda olacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum

Bnmki de Kzyda napm cnm kaynanamlr geldi bilyrlar tedavide oldmu ailece geldiler saolsn eltim bulasklari yikadı bende evi supurdum esm o an yoktu zatn[/QUO
Z zeynep bal canım dikkat etmeye çalış mutlaka ama bozma moralini
Rabbime bağlı herşey o ol dedikten sonra ne iş yapsan sıkıntı yok böyle düşün ve dua et.
Ben hakkımda hayırlısı olan sonuç hangisiyse onunla karşılaşalım diye dua ediyorum hep
Kızlar ikinci kan tahlilim 4648 çıktı haftaya perşembe ultrasonda göreceğiz inşallah Rabbim hayırlısıyla herkese bu duyguyu tattırsın canlarım hepiniz dualarımda olacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum
Ohhh maşallah geçmişini bilmiyorum embriyo kalitesi nasıldı kaçıncı gün kaç teansfer ilk değeri kaçtı ikiz olma olasılığı yüksek bi değer gibime geldi hakkında hayırlısı
Z zeynep bal I incitanesi44

Teşekkür ederim kızlar 28 ekimde dondurulmuş embriyo iki tane transfer edildi 5 tane en iyi kalite dondurulmuşum vardı kaldı 3 tane 12 kasım ilk tahlilim 1493 çıktı ikinci tahlilim de 4648 nasipse keseyi görünce ikiz mi değil mi öğreniriz Allah'ın izniyle canım

Teşekkür ederim kızlar 28 ekimde dondurulmuş embriyo iki tane transfer edildi 5 tane en iyi kalite dondurulmuşum vardı kaldı 3 tane 12 kasım ilk tahlilim 1493 çıktı ikinci tahlilim de 4648 nasipse keseyi görünce ikiz mi değil mi öğreniriz Allah'ın izniyle canım
başka çocuğun var mı bılmiyorum ama ikizdir inşallah çifte mutluluk :)

kızlar ben akşam uyuya kalmışım fitili yapamadım yani :KK43: bi kereden bişey olur mu :KK43:
Olmaz bence rahat ol ama bidaha uyuma dr bana bebegi orda tutan o demisti ama bende öglenkileri derine itemiom zaten

Haklsn cnm dün mecburen yaptm da yapmım bari
Zeynep yapma kiz neler çekiyoruz birak ev kokmaz hemen halinin ustunu supurmek resmen guc kuvvet isteyen bir iş. Bosver bebisler gelince evi zaten bok götürcek insallah

başka çocuğun var mı bılmiyorum ama ikizdir inşallah çifte mutluluk :)
Başka çocuğum yok canım bayadır uğraşıyorduk inşallah canım ikize asla hayır demem bizim için büyük bir mutluluk olur Rabbim isteyen emek veren herkese bu duyguyu tattırsın kucaklarımıza almayı nasip etsin

Cnm senin kesin ikizdir masallah nasil yüksek degerler oyle

Back