Amin inşallah canım bende çook istiyorum ikiz olmasını inşallah bebeişlerimin ikisi de tutunmuşturBaşka çocuğum yok canım bayadır uğraşıyorduk inşallah canım ikize asla hayır demem bizim için büyük bir mutluluk olur Rabbim isteyen emek veren herkese bu duyguyu tattırsın kucaklarımıza almayı nasip etsin
O zaman tahlil değeri 6dan sonramı çıkar yerleşme gerçekleştiktwn sonramıki6.gün tutunmada son günmüş sonra yerleşmeye başlıyomuş yavaş yavaş benimde bugun 6.gün
Ya bi tablo var boyut yüksek diyo yükleyemiyorum ki yazıyo orda instagram kullanıyorsan ordan atabilirim istersenO zaman tahlil değeri 6dan sonramı çıkar yerleşme gerçekleştiktwn sonramıki
İg de hangi sayfa bakıyım hemenYa bi tablo var boyut yüksek diyo yükleyemiyorum ki yazıyo orda instagram kullanıyorsan ordan atabilirim istersen
Gözünaydın canım olana şükür :)Merhaba kizlar Dr kntrolunden geldim şimdi ya iki kere var biri daha gelismemis bos gbi diğeri nin kal atışlarıni dinledik mucizemız. ya ağladım o kalbinin sesini duyunca. Dr diğeri gelişebilir de geliwmeyebilir de takip edeceğiz dedi. çok şükür bin şükür Allah sağlıkla hepimizin kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Merak etme o belirtileri bizlerde yaşadık hala da ara ara yaşıyoruz korkulacak bişe değil cnmmerhaba arkadaşalar güzel haberleri alan arkadaşlarımı tebrık ederım
sonuçlarınız katlanarak guzellıkle devam etsın
bır avazda da kucağınıza alınınsallah
ben size bır sey soracağım reglımın 28 gunu ıkı gun onceydı
o günden berı kasıklarım ara ara ağrımaya baslıo koşuyorum wcye hastalandımmmı dıe sadece su gelmıs oluo ama aynı reglı ağrısı gıbı sızım sızım sızlıo
benım de ılk testım pozıtıf ıkıncı degerımde ıkı kat artmış gozukuo
bu ağrılar normal mı lütfen yardım edın
bi sayfa değil kız ben bi yerden gördüm bilgisayardan fotoğrafını çekmiştim bi ara o görüntü var yaniİg de hangi sayfa bakıyım hemen
Bizde dün iki kese gördük.. rabbime binlerce şükür kalbini gördük ve duyduk.. ikinci kesemizden kalp atışını duymadık dr da çok zorlamak istemedi.. çogul gebeliklerde ikinci arkadan geliyormuş..1-2 haftaya o da netleşir dedi..Merhaba kizlar Dr kntrolunden geldim şimdi ya iki kere var biri daha gelismemis bos gbi diğeri nin kal atışlarıni dinledik mucizemız. ya ağladım o kalbinin sesini duyunca. Dr diğeri gelişebilir de geliwmeyebilir de takip edeceğiz dedi. çok şükür bin şükür Allah sağlıkla hepimizin kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
maşallah maşallah çok güzel allah nazarlardan saklasın bizlerde çok dua et bacımKızlar ikinci kan tahlilim 4648 çıktı haftaya perşembe ultrasonda göreceğiz inşallah Rabbim hayırlısıyla herkese bu duyguyu tattırsın canlarım hepiniz dualarımda olacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum
Hadi gözün aydın canımMerhaba kizlar Dr kntrolunden geldim şimdi ya iki kere var biri daha gelismemis bos gbi diğeri nin kal atışlarıni dinledik mucizemız. ya ağladım o kalbinin sesini duyunca. Dr diğeri gelişebilir de geliwmeyebilir de takip edeceğiz dedi. çok şükür bin şükür Allah sağlıkla hepimizin kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
bunu kadın lar kulübü n de çok yapan varmış topiklerde çok yazı yorlar günah olsa sanmıyorum yapsınlarNimet kız çarpılırsın
karbonat duymuştum bende am ane kadar doğrudur bılmıyorum tabibunu kadın lar kulübü n de çok yapan varmış topiklerde çok yazı yorlar günah olsa sanmıyorum yapsınlar
canım google bak evde yapılan gebelik testleri diye cıkıyor içinde karbonat da varkarbonat duymuştum bende am ane kadar doğrudur bılmıyorum tabi
yok canım ben 12.güne kadar bişey yapmak istemıyorum direk hastanede yaptırcam yani inşallah dayanabilirsemcanım google bak evde yapılan gebelik testleri diye cıkıyor içinde karbonat da var
canım ben yap diye demedim gülüm googleda ve kk var yapılmış diyom gıı bende sabah test yapcam inş cift cizgi görürüm bacım daha varmı sana benm pazartesiyok canım ben 12.güne kadar bişey yapmak istemıyorum direk hastanede yaptırcam yani inşallah dayanabilirsem
hayır diyelim hayır olsun bacım inşallah rüyan gercek olur bilinç altı muza bu bebekler çok fena yerleşiyor vallaKızlaarr Allah hayırlara çıkarsı bir rüya gördüm. Hamileymişim sanırım tüple hamile kalmışım. Ama inanamıyorum yengeme diyorum o olumsuz birşeyler söylüyor moralim bozuluyor. Sonra doktoruma diyorum bana hiçbirşey vermediniz ilaç düşük önleyici kan sulandırıcı estrofem falan diyorum vereyim falan diyor. Sonra hala inanamadığım için reglim geçti mi tarihi ne kadar geçti hesaplamaya çalışıyorum ki normal regl zamanım geçtiyse emin olcam yani hamileyim diye böyle inanamıyordum yani inşallah gerçek olur.. Şu ocak bir gelse
Çarşamba günü Benim var dahacanım ben yap diye demedim gülüm googleda ve kk var yapılmış diyom gıı bende sabah test yapcam inş cift cizgi görürüm bacım daha varmı sana benm pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?