E Normal testte aldırmışsın ya onla da yapsana bi tane bakalım o ne çıkçak kçıncı gündü senin ?kız bacım google de var beyaz şeffaf bardağa idrarın yapıyosun üstüne limon sıkıyorsun tortular dibe çökerse gebeymişsin deniyor güvenmedim ama yaptım yinede gıı kafayı yedim ya napcamı şaşırdım gıı
14.GÜNÜ BENDEN DE İSTEMEDİ CNM BEN KENDİM YAPTIRDIM ARTIŞI GÖRMEK İÇİN DOKTOR GEREK YOK DEMİŞTİ.5. YADA 6.HAFTADA GÖRÜR KESEYİ DOKTORA BAĞLI 7.HAFTADA KALP ATIŞI EN ERKEN
12. Aşılama günüm transfer 9. Günüm sabah ilk idrarla yapılıyo gecti artık sabah erken yapayım bari korkuyom bideE Normal testte aldırmışsın ya onla da yapsana bi tane bakalım o ne çıkçak kçıncı gündü senin ?
Eşin yapsın bırak. Hayat müşterek sonuçta. Saolsun eşim hiçbişey yaptırmıyo banaHaklsn cnm dün mecburen yaptm da yapmım bari
HADİ BEKLİYORUZ :)12. Aşılama günüm transfer 9. Günüm sabah ilk idrarla yapılıyo gecti artık sabah erken yapayım bari korkuyom bide
Bnmki de Kzyda napm cnm kaynanamlr geldi bilyrlar tedavide oldmu ailece geldiler saolsn eltim bulasklari yikadı bende evi supurdum esm o an yoktu zatnEşin yapsın bırak. Hayat müşterek sonuçta. Saolsun eşim hiçbişey yaptırmıyo bana
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım :)Kızlar ikinci kan tahlilim 4648 çıktı haftaya perşembe ultrasonda göreceğiz inşallah Rabbim hayırlısıyla herkese bu duyguyu tattırsın canlarım hepiniz dualarımda olacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum
kız bacım google de var beyaz şeffaf bardağa idrarın yapıyosun üstüne limon sıkıyorsun tortular dibe çökerse gebeymişsin deniyor güvenmedim ama yaptım yinede gıı kafayı yedim ya napcamı şaşırdım gıı
Z zeynep bal I incitanesi44 ☝Bnmki de Kzyda napm cnm kaynanamlr geldi bilyrlar tedavide oldmu ailece geldiler saolsn eltim bulasklari yikadı bende evi supurdum esm o an yoktu zatn[/QUO
Z zeynep bal canım dikkat etmeye çalış mutlaka ama bozma moralini
Rabbime bağlı herşey o ol dedikten sonra ne iş yapsan sıkıntı yok böyle düşün ve dua et.
Ben hakkımda hayırlısı olan sonuç hangisiyse onunla karşılaşalım diye dua ediyorum hep
Ohhh maşallah geçmişini bilmiyorum embriyo kalitesi nasıldı kaçıncı gün kaç teansfer ilk değeri kaçtı ikiz olma olasılığı yüksek bi değer gibime geldi hakkında hayırlısıKızlar ikinci kan tahlilim 4648 çıktı haftaya perşembe ultrasonda göreceğiz inşallah Rabbim hayırlısıyla herkese bu duyguyu tattırsın canlarım hepiniz dualarımda olacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum
Ay dimi ya töbe töbe :)Nimet kız çarpılırsın
başka çocuğun var mı bılmiyorum ama ikizdir inşallah çifte mutluluk :)Teşekkür ederim kızlar 28 ekimde dondurulmuş embriyo iki tane transfer edildi 5 tane en iyi kalite dondurulmuşum vardı kaldı 3 tane 12 kasım ilk tahlilim 1493 çıktı ikinci tahlilim de 4648 nasipse keseyi görünce ikiz mi değil mi öğreniriz Allah'ın izniyle canım
Olmaz bence rahat ol ama bidaha uyuma dr bana bebegi orda tutan o demisti ama bende öglenkileri derine itemiom zatenkızlar ben akşam uyuya kalmışım fitili yapamadım yanibi kereden bişey olur mu
Zeynep yapma kiz neler çekiyoruz birak ev kokmaz hemen halinin ustunu supurmek resmen guc kuvvet isteyen bir iş. Bosver bebisler gelince evi zaten bok götürcek insallahHaklsn cnm dün mecburen yaptm da yapmım bari
Başka çocuğum yok canım bayadır uğraşıyorduk inşallah canım ikize asla hayır demem bizim için büyük bir mutluluk olur Rabbim isteyen emek veren herkese bu duyguyu tattırsın kucaklarımıza almayı nasip etsinbaşka çocuğun var mı bılmiyorum ama ikizdir inşallah çifte mutluluk :)
Cnm senin kesin ikizdir masallah nasil yüksek degerler oyleTeşekkür ederim kızlar 28 ekimde dondurulmuş embriyo iki tane transfer edildi 5 tane en iyi kalite dondurulmuşum vardı kaldı 3 tane 12 kasım ilk tahlilim 1493 çıktı ikinci tahlilim de 4648 nasipse keseyi görünce ikiz mi değil mi öğreniriz Allah'ın izniyle canım
Allah korusun ya bişey olmasın alarm kurcam artıkOlmaz bence rahat ol ama bidaha uyuma dr bana bebegi orda tutan o demisti ama bende öglenkileri derine itemiom zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?