• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar dayanamadım çarşambaya kadar hemşire arkadaşa dedım demın alttan baktı keseyı gordu bakın bebışımın kesesıne

Eklentiler

• 1479304655049.jpeg
    1479304655049.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar dayanamadım çarşambaya kadar hemşire arkadaşa dedım demın alttan baktı keseyı gordu bakın bebışımın kesesıne
oyy kurban olurum ben o fasulye ye Rabbim nazardan korusun bin kere maşallah süpanallah ayyy içim kabardı Rabbim banada nasip eder inşallah ki

Merhaba kizlar bikaç gündür yazamadım yarın ınsallh ultrasonda bakicaz ınsallh hersey güzel olur hepimiz için bu hafta geçmek bilmedi yarını iple cekiyorum

Kizlar bugun muhtemelen hcg degerim 500 ama test hala kipkirmizi degil hcg kaçken iki kirmizi ayni koyulukta oluyo deneyen
IMG-20161116-WA0005.jpeg
varmi acaba düştümü yav

Kızlar ya ben bugun ıs yaptm biraz ev supurdum sofra hZrldm belm kopyor smdi uzndm sizler napynz
Canım ne süreçtesin bilmiyorum ama bana doktorlar ilk önce ev süpürme sakın demişlerdi ve bugün gittiğim doktorda ev işi yapma dedi özellikle bence sende yapma

Canım ne süreçtesin bilmiyorum ama bana doktorlar ilk önce ev süpürme sakın demişlerdi ve bugün gittiğim doktorda ev işi yapma dedi özellikle bence sende yapma
Bugün 4.cu günüm cnm bnda 3 gün istirat et snra normal hayatna geri dön dediler cnm ağr bsey itip kakmamak şartyla hatta calsyrsan işi ne de Gt dediler

benim de 03 kasımda transferim olmuştu
14 kasım kan değerim 59,2 çıkmıştı doktor ıkıncı kan testının onemlı olduğunu cunku daha once normal yolla kımyasal gebelik gecırdıgım ıcın bunu takıp etmemız gerek dedı
16 kasım yanı dun ıkıncı testim 138 çıktı
normalda en az yüzde 60 artması gerekıyordu ama yüzde yüzden fazla artmış ıkı katı artma olmuş degıl mı
bu ıyıye isarettır degıl mı

Bugün 4.cu günüm cnm bnda 3 gün istirat et snra normal hayatna geri dön dediler cnm ağr bsey itip kakmamak şartyla hatta calsyrsan işi ne de Gt dediler
Yerinde olsam yine süpürmem. Elektrik süpürgesini ittirip çektiriyosun çünkü ister istemez. Birkaç doktor öyle dediyse sen karar ver

Kizlar bugun muhtemelen hcg degerim 500 ama test hala kipkirmizi degil hcg kaçken iki kirmizi ayni koyulukta oluyo deneyen Eki Görüntüle 1912621 varmi acaba düştümü yav

canım ben de degerım 555 i öğrendikten 2 gün sonra test yapmıstım senın kı gıbı cıkmıstı t c kadar koyu cıkmadı. ertesi gun kan testı yaptım degerım 2341 cıktı yukselmıstı yanı korkma

benim de 03 kasımda transferim olmuştu
14 kasım kan değerim 59,2 çıkmıştı doktor ıkıncı kan testının onemlı olduğunu cunku daha once normal yolla kımyasal gebelik gecırdıgım ıcın bunu takıp etmemız gerek dedı
16 kasım yanı dun ıkıncı testim 138 çıktı
normalda en az yüzde 60 artması gerekıyordu ama yüzde yüzden fazla artmış ıkı katı artma olmuş degıl mı
bu ıyıye isarettır degıl mı
İyiye işaret cnm gözün aydin

canım ben de degerım 555 i öğrendikten 2 gün sonra test yapmıstım senın kı gıbı cıkmıstı t c kadar koyu cıkmadı. ertesi gun kan testı yaptım degerım 2341 cıktı yukselmıstı yanı korkma
Ay çok sagol canm bugunde hiç agrim olmayinca korkmaya başlamistim birseyler ters mi gidiyor diye Allah razi olsun rahatladim

Back