2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

1493 değerle kese görünmüyor mu?

kızlar merhaba bana yardımcı olurmusunuz ben bu gün yumurta toplama işlemi oldum saat8.30 da 7 yumurtam cıkmış daha cok demişti 7 cıktı normalmi ilk denemem çok ağrım var kasıklarımda nezaman gecer ve 7 yumurta deyince morelim bozuldu şansım varmı sizce 18 senelik evliyim yaş 34

Canım merhaba. Banada 20 demişti ama 14 çıktı. Önemli olan 7taneside döllensinde 3.yada5.güne gelsinler. Benimde çok ağrım olmuştu 2-3gün sürecek. Birse lekelenme olacak korkma. Şansın tabikide var. 5yumurtası toplanıp 1 tanesi sağlam çıkıp hamile kalan çok burda

Merhaba bunlara takılı kalmayın benim 6 yumurtam toplandi 3 dollendi ve 2. gun 2 tane transfer edildi öbürüde ilerlemedi ama oldu cok şükür hamileyim. değerler sayılar elbette önemli ama daha önemlisi rabbim ol desin ve olsun. içini ferah tut lütfen

Onemli olan 1 saglikli yumurta sayiya takilmayin. Benimde 5 taneydi hepside 1. Kaliteydi ama iki defa tüp yaptirdim tutmadi buda 3.denemem suan tuttu gibi ama bilmiyorum devami gelirmi. Moralinizi yuksek tutun cok onemli daha once denedinizmi tüp bebek

olur canım sıkma boşuna kendini, hep olumlu düşün.

Hayırlı akşamlar bayanlar
Bende dün transferimi oldum
3.gün embriyosu ve 8 hücreli
Ama bana niye 27 kasıma test tarihi verildi anlamadım
Kesinlikle belirti bişi aramıyorum yolun çok başındayım ama karnımın sol altında arka arkaya saplanan bi ağrım var.

Canm meraba bende dün transfer oldu 3.gün 8 hücreli bide 6 hücreli 2 tane transfer edldi 24 kasm test tarhm hadi ikimiz ıcnde hayrlsi olsn inşaallah bnmde bugün kask ağrm oldu az az inşallah tutunuyrdur bebslermz

Benim 15.günüm. Dün keseyi gördüm ama ağrılarım geçmedi daha, bugün de rahmimde yanma var gibi. Dr.agrilar olur rahim büyüyor dedi.

Dr.un ilaç vermedi mi canım onlar hafifletiyor ağrıyı. Benim de 7 tane toplandı şimdi hamileyim çok şükür sayıya kafayı takma.

Canm meraba bende dün transfer oldu 3.gün 8 hücreli bide 6 hücreli 2 tane transfer edldi 24 kasm test tarhm hadi ikimiz ıcnde hayrlsi olsn inşaallah bnmde bugün kask ağrm oldu az az inşallah tutunuyrdur bebslermz
Bende zaten 27yw kadar bekleyemem 12.günden sonra yaparım düşünüyorum
Ayy inş inş onun ağrılarıdır razıyım valla
Hakkımızda hayırlısı inş cnm iletişimde olalım
Sen nerede yaptırdın sorun neydi?

İstanbul eurofertil de yaptrdm esmde sperm hareketsizligi ve morfoloji sorn var cnm bu 4.cu denemem

Benim senden bir gün önce oldu transfer 23 kasım a test günü verdi

Benimde ilk transfer günü baya ağrım oldu ertesi günde biraz oldu ama bugün Yok gibi nerdeyse

Benimde ilk transfer günü baya ağrım oldu ertesi günde biraz oldu ama bugün Yok gibi nerdeyse
Senin kaçıncı gün embriyosu cnm kaç tane transfer oldu ağrılara aldanmayn bnm 3.cu tedavmde o kdr kask ağrm oldu ki kesn tuttu dedm ya ama malsf işte olmayınca olmyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…