- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bana da bitane 8 hücreli bi tane 6 hücreli koyuldu 10 tane yumurta toplanmıştı gerisi bir anda çöp oldu ravvim ol derse olur bak hamileyim şimdi.Dua et hz.Muhammed'i araya koyarak rabbimden iste onuın hatırı için kabul et duamı de ve 7 gün ayatel kürsi terkibi yap çok tesirli.Kizlar şimdi hastanede geldm bebsiler mi aldm ama. biraz moralimiz bozuk esmle Embriyolog biri 8 dgeri 6 hücreli 2 transfer edeceğiz ama 6 hücreli olan biraz zarar görmüş derleri çöpe gtti çok üzüldük esimnde benmde keyfim kaçtı bna dua edin nolur bu 4 cu denemem artk iyice yorldm oysa ki esmle gderken cok keyfliydk rabim nasip ettikten sonra 5 10 fark etmz blym ama ne blm kzlar bi umutsuzluğa kapldk hastnye gdrkn tutacak bak bebislermzi ALCZ dye Gttk ondan olsa gerek biraz yıkıldık
Haklsnz cnm elmden geldi kadr dikkat etcm yinde umudum kaybettmycm . Niye bi mucize olmasn kiCnm uzulme moral cok onemli saglikli hayirli olsunda Allah can verdikten sonra bir tane ylede olur suanda gideni degil icindwkini dusun bende 3.denemem sonuc negatifle pozitif arasi birsey anlamadik amaan biraz bosver olacagi varsa her sekilde oluyr yoksada olmuyor zatn.
Nasl olck Cnn 7 gün boyunca günde 1 kere micnm bana da bitane 8 hücreli bi tane 6 hücreli koyuldu 10 tane yumurta toplanmıştı gerisi bir anda çöp oldu ravvim ol derse olur bak hamileyim şimdi.Dua et hz.Muhammed'i araya koyarak rabbimden iste onuın hatırı için kabul et duamı de ve 7 gün ayatel kürsi terkibi yap çok tesirli.
Ben seni hatirliyorum cnm gecen yilda aralik topigindeydik bu senede ayni zamanlarda yaptirdik insallah yuzumuz guler bu defa.Haklsnz cnm elmden geldi kadr dikkat etcm yinde umudum kaybettmycm . Niye bi mucize olmasn ki
İnşallah cnm ya bnde hayal meyal hatrlym sanki inşallah tutar da bzde burya hamlyz yazrzBen seni hatirliyorum cnm gecen yilda aralik topigindeydik bu senede ayni zamanlarda yaptirdik insallah yuzumuz guler bu defa.
Çok iyi hayırlı uğurlu olsunKızlar bugün test günümdü 16. Günüm değerim 1493 çıktı sizce nasıl doktorum değerlerin güzel Çarşamba tekrar yapalım yükselip yükselmediğine bakacak Rabbim isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün
Evetttt bende hatirliyorum siziAma gecen sene aralikta baslamistik bu sene kasimda baslamissinizBen gene aralikta baslicam nasipse insallah sizde o zamana kadr bebis haberini almis olursunuzBen seni hatirliyorum cnm gecen yilda aralik topigindeydik bu senede ayni zamanlarda yaptirdik insallah yuzumuz guler bu defa.
Canım ben epey erken gördüm keseyi bugün gördük çok şükür. ikiz bekliyordum değerlerden dolayı ama tek kese göründübenım hesabıma gore 5+3 olucam canım bakalım en azından keseyi görürüm diye tahmin ediyorum Allahın izniyle
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim kan değerlerin kaç çıktı canım çok merak ettimKiizlar bugün keseyi gördüm çok şükür. Epey erken gördük transferimin 14.günü keseyi görmüş oldum. Kan değer sonuçlarım epey yüksekti ikiz bekliyordum ama tek kese göründü. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Teşekkür ederim canim. 7.gün 98, 9.gün 320 çıkmıştı.Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim kan değerlerin kaç çıktı canım çok merak ettim
Benim 16. Gün 1493 çıktı Çarşamba tekrar yapacak testi ona göre ultrasonda bakacak sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı senin 14. De yaptımı testi yaptıysa kaç çıktı canımTeşekkür ederim canim. 7.gün 98, 9.gün 320 çıkmıştı.
Senin de gözün aydın canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. yok benden başka istemedi gerek yok dedi.Benim 16. Gün 1493 çıktı Çarşamba tekrar yapacak testi ona göre ultrasonda bakacak sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı senin 14. De yaptımı testi yaptıysa kaç çıktı canım
CANım alttan mı gordun göbekten mi. Hayırlı olsun bu arada darısı basımıza ıns ben de bı hafta sonra gorurum ıns. Benım 14. Gun degerım 555 tiSenin de gözün aydın canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. yok benden başka istemedi gerek yok dedi.
Alttan gördü canım. Amiin hepiniz görürsünüz inşallah. Değerin güzel bence.CANım alttan mı gordun göbekten mi. Hayırlı olsun bu arada darısı basımıza ıns ben de bı hafta sonra gorurum ıns. Benım 14. Gun degerım 555 ti
Amın canım ıns eger bu artısla saglıklı bı sekılde ılerlese bebegım bı hafta sonra 10 bınlerde oluyo degerım gobekten gorulur dıye dusunuyorum ınsAlttan gördü canım. Amiin hepiniz görürsünüz inşallah. Değerin güzel bence.
İnşallah canım. Benim Dr. direkt vajinadan baktı. Kalp atışına da vajinadan bakacakmis ondan sonra artik ultrasonla bakcam dedi.Amın canım ıns eger bu artısla saglıklı bı sekılde ılerlese bebegım bı hafta sonra 10 bınlerde oluyo degerım gobekten gorulur dıye dusunuyorum ıns
İnsallah cnmEvetttt bende hatirliyorum siziAma gecen sene aralikta baslamistik bu sene kasimda baslamissinizBen gene aralikta baslicam nasipse insallah sizde o zamana kadr bebis haberini almis olursunuz
Hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsinKiizlar bugün keseyi gördüm çok şükür. Epey erken gördük transferimin 14.günü keseyi görmüş oldum. Kan değer sonuçlarım epey yüksekti ikiz bekliyordum ama tek kese göründü. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.