- 11 Kasım 2016
- 24
- 9
- 1
- 42
Canım her gün iki kat artmazki. Gun aşırı yaptiracaksinarkadaşlar yardımcı olur musunuz?
31.10 tarihinde 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi,
5.11. günü beta hcg 50,
7.11. beta hcg 125,71
10.11 310,71
11.11. 339,78
iki kat artmamış, yardımcı olurmusunuz, daha önce böyle olanlar var mı?
Teşekkür ederim canim. Hepimize nasip olur inşallah.Hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Canım endişelenme bebeğin sana tutunmaya çalışıyor ve tutunmuş da. Hastaneden hastaneye birkaç değer değişiyor sadece. Ben denedim 2 değer fark etti.Kizlar bana bir seyler yazin şok tayim
31 ekimde transferim oldu 5.gün ikitane
10. Gün 13 çikti olumsuz diye kendjmi harap ettim agladim zirladim
12. Gün 40 cikti dr devam eden bir hamilelik var dedi biz merak ettik bugunde kan verdik yani 13. Gün degerim 109 olmuş şoktayim hastaneden hastaneye farkedermi bugun baska yerde yaptirdik ta inanamiyorum nasil bir gunde 2 katini gecmis ay hamilemiyim acaba of bilmiom
Artış gayet güzel.. ama makineden makineye değerler değişiklik gösteriyor.. onun için her zaman tahlili yaptırdığınız yerde yaptırın.. ve bazen değerler 3-4 katta artabiliyor.. bence sizin betanızda atağa geçmiş :))Kizlar bana bir seyler yazin şok tayim
12. Gün 40 cikti dr devam eden bir hamilelik var dedi biz merak ettik bugunde kan verdik yani 13. Gün degerim 109 olmuş şoktayim hastaneden hastaneye farkedermi bugun baska yerde yaptirdik ta inanamiyorum nasil bir gunde 2 katini gecmis ay hamilemiyim acaba of bilmiom
Kizlar bana bir seyler yazin şok tayim
Turan çetinde yaptirdim cnm.senaynı gün yaptırmışız trasferi. sen nerede yaptırdın canım?
yok canım mol gebelik öyle olmaz, seninki normal korkma. ben gaziosmanpaşa da yaptırdım.G Gulsumiklima , A ab-i_hayat tesekkur ederim kizlar simdide neden bu kadar yukseliyor diye bakiyorum mol gebelik falanmi acaba
Cnm seninkide normal bence dr un ne dedi cunku ayin 9. Unda 250 olmasi lazim ayin 10. Da 310 cikmis normal yaniarkadaşlar yardımcı olur musunuz?
31.10 tarihinde 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi,
5.11. günü beta hcg 50,
7.11. beta hcg 125,71
10.11 310,71
11.11. 339,78
iki kat artmamış, yardımcı olurmusunuz, daha önce böyle olanlar var mı?
11. de 339,78 çıktı ama 2 kat olmuyor. dr. um yrn yap demişti, yrn kan vericem. çok zor iş bu hamilelik, kendiliğinden hamile kalanlar ne kadar şanslıCnm seninkide normal bence dr un ne dedi cunku ayin 9. Unda 250 olmasi lazim ayin 10. Da 310 cikmis normal yani
Kesinlikle..ama iki gunde iki kati olcak 11. De birhun sonra 39 artmis belki ikinci gun ataga gececek11. de 339,78 çıktı ama 2 kat olmuyor. dr. um yrn yap demişti, yrn kan vericem. çok zor iş bu hamilelik, kendiliğinden hamile kalanlar ne kadar şanslı
inşallah canım, bu benim 2. tüp bebek denemem, 1. sinde dengesiz artış vardı böyle dıi gebelik diyip kürtaj yaptılar. sonra bir sürü doktora sordum acele etmişler, beklemeleri gerekirdi dediler, bu sefer kese görünene kadar bekleyeceğim. inşallah sende bende sağlıklı hamileyizdir.Kesinlikle..ama iki gunde iki kati olcak 11. De birhun sonra 39 artmis belki ikinci gun ataga gececek
benim 5. gün 50 çıktı belli oluyor aslında ama yine de bekle çünkü belli olsa da sonradan sağlıksız olabiliyor.Benim 11 inde oldu transferim 23 ünde test için çaardılar daha önce yapmalı mı yapmamalı mı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?