• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

benım hesabıma gore 5+3 olucam canım bakalım en azından keseyi görürüm diye tahmin ediyorum Allahın izniyle:dua:
İnşallah görünür canım. Burda görende çok olmuştur ogünlerde ama bana ileride gideceğim doktor görünmeyebilir ozamanda hayal kırıklığı yaşarsın şimdiden onu düşünme anın tadını çıkar demişti.

İnşallah görünür canım. Burda görende çok olmuştur ogünlerde ama bana ileride gideceğim doktor görünmeyebilir ozamanda hayal kırıklığı yaşarsın şimdiden onu düşünme anın tadını çıkar demişti.
İki tane bebişim var benimde kızlar :) inşallah sıkı sıkı tutunur yawrucuklarım

hayırlısı artık canım ya ama benim içime görücekmişim gibi doğuyo inş annelik hissidir :)

Merhaba kizlar bebisi tutunacak herkese hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaslara.
Bu arada benm transfer 25 ekimde oldu son adet in ilk günü 10 ekimdi. Perşembe keseye görmeye gitcez. şimdi kaç haftalik oluyorum

Benim merkez anadolu yakasında oldugu ıcın ben de yakınımdakı bır devlet hastanesınde kan verdım hep merkezımı arayıp telefonla bılgı verdım sadece. asıstanıyla gorustum. bugun de bıldırdım sonucumu arıycaklar sızı dedı ama aramadılar hala. gebelık takıbımı orda yaptırmıycam bı muayene 350 lıra cok pahalı o yuzden bana su kadar gun sonra kese ıcın randevu al derse baska bı hastaneden randevu alıcam.

Suleymaniye Hastanesinin tüp bebek merkezine gidin. Randevu almaya gerek yok direk gidip 4.katta muayene icin barkod alip durumu anlatirsiniz. Doktor Şener bey çok ilgili, çok iyi biri. Dışarıdan yaptırıp hamilelik sonrası ona takibe gelenler var duydum. Hatta kendisi de ben negatif sonucu alinca siz bir de özele gidin çünkü bizde yasak 1 embriyo koyabiliriz ama özellerde 3 hatta bazen 4 embriyo koyuluyor goruyorum hamilelikten sonra bana geliyorlar demişti. Burdan anladığım ben bakamam merkezine git demez ilgilenir.

Son düzenleme:
Kizlar şimdi hastanede geldm bebsiler mi aldm ama. biraz moralimiz bozuk esmle Embriyolog biri 8 dgeri 6 hücreli 2 transfer edeceğiz ama 6 hücreli olan biraz zarar görmüş derleri çöpe gtti çok üzüldük esimnde benmde keyfim kaçtı bna dua edin nolur bu 4 cu denemem artk iyice yorldm oysa ki esmle gderken cok keyfliydk rabim nasip ettikten sonra 5 10 fark etmz blym ama ne blm kzlar bi umutsuzluğa kapldk hastnye gdrkn tutacak bak bebislermzi ALCZ dye Gttk ondan olsa gerek biraz yıkıldık
Cnm uzulme moral cok onemli saglikli hayirli olsunda Allah can verdikten sonra bir tane ylede olur suanda gideni degil icindwkini dusun bende 3.denemem sonuc negatifle pozitif arasi birsey anlamadik amaan biraz bosver olacagi varsa her sekilde oluyr yoksada olmuyor zatn.

Back