2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Amin canım inşallah seninde benimde yüzümüzü güldürür yarabbim o duyguyu taddirir seninkine hayırlı olsun canım benim

Kızlaar yaa hormon testlerimi doktora yolladım faksla bir sorun görmedi fakat rahim filminin raporu var elinde doktorun, videosu yok tekrar çektirsin demiş hemşireye. Detaylı değilmiş. Bende bir sorun görülmedi ki neden detay yazsın dedim. Elimizde cd var ama içinde video yok detaylı röntgen fotoğrafı da yok. Aynı doktorda haziran 2015 de de tüp yaptırdım o zaman gerek görmedi eşimde biz onlara cd vermiştik sanki izlemişti diyor anlamadım yani niye istedi? şimdi yine çektirmem lazım boşu boşuna zaten sorun yok ki neyine bakacaksa.

canım ben umut tüp bebek merkezinde yaptırdım dr um aynı zamanda gebelik takibi de yapıyor ama dediğim gibi 350 lıra veremem hem de uzagımda ben gazıosmanpaşada oturuyorum merkez altunızadede
Bende bahcecide yaptirdim fulya merkezinde cidden pahali muayene ama sole bir durum var cnm her doktor tup bebeklere en az 3 ay bakmiyor tup bebek doktorunuz baksin diyorlar ama sansini dene genede...

Bende bahcecide yaptirdim fulya merkezinde cidden pahali muayene ama sole bir durum var cnm her doktor tup bebeklere en az 3 ay bakmiyor tup bebek doktorunuz baksin diyorlar ama sansini dene genede...

Yaa onu bılmıyodum der mı gercekten bı arayıp sorıyım o zaman yarın saol bılgılendırdıgın ıcın

Canım benim merkezimde ilk 3-4kontrole bize gelin dedi. Bende tavsiye ederim durumun varsa.

eşime diyorum ama pek yanaşmıyorum neyse barı once onun dedıgını yapıyım da sonrasında ıkna ederım kendı doktoruma gıtmeye :) senın nasıl gıdıyo zaman keseyi gördünüz mü? ya da ilk kontrolun ne zaman?

Eşini dinle bencede tatlım bizim henüz ilk kontrolümüz 25inde. Az kaldı inşallah. 8günü geride bile bıraktık şükürler olsun herşeyde yolunda.

Eşini dinle bencede tatlım bizim henüz ilk kontrolümüz 25inde. Az kaldı inşallah. 8günü geride bile bıraktık şükürler olsun herşeyde yolunda.

nıye o kadar gece verdıler kı sana acaba canım bana 10 sonraya kontrole gel dedıler ıns gıttıgım de gorem-bılırım mınıgımı. sanırım sana kese ve kalbe aynı anda bakıcaklar aslında en güzeli ben de ertelesem mi kararsızım.

Aslında 21inde gidebilirdim ama doktorum 3-4gün kongrede olcakmış malum yoğun adam. Ondan kaldı 25ine. 2 hafta sonrasına veriyorlar bizim orada. Kontrolde ne kadarlık olacaksın

Aslında 21inde gidebilirdim ama doktorum 3-4gün kongrede olcakmış malum yoğun adam. Ondan kaldı 25ine. 2 hafta sonrasına veriyorlar bizim orada. Kontrolde ne kadarlık olacaksın

benım hesabıma gore 5+3 olucam canım bakalım en azından keseyi görürüm diye tahmin ediyorum Allahın izniyle

Kızlar bugün test günümdü 16. Günüm değerim 1493 çıktı sizce nasıl doktorum değerlerin güzel Çarşamba tekrar yapalım yükselip yükselmediğine bakacak Rabbim isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün

süper canım gözün aydın Allah tamamına erdirir inş hepimizinkini

Kizlar şimdi hastanede geldm bebsiler mi aldm ama. biraz moralimiz bozuk esmle Embriyolog biri 8 dgeri 6 hücreli 2 transfer edeceğiz ama 6 hücreli olan biraz zarar görmüş derleri çöpe gtti çok üzüldük esimnde benmde keyfim kaçtı bna dua edin nolur bu 4 cu denemem artk iyice yorldm oysa ki esmle gderken cok keyfliydk rabim nasip ettikten sonra 5 10 fark etmz blym ama ne blm kzlar bi umutsuzluğa kapldk hastnye gdrkn tutacak bak bebislermzi ALCZ dye Gttk ondan olsa gerek biraz yıkıldık

Üzülme canım kıyamam sen üzülme ki tutunsun bebişin sıkıca Allah yardım eder korkma

Canım benim hiç canını sıkma Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyorum sende İnan sakın pes etme Bebişlerin Allah'ın izniyle sana sımsıkı tutunacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…