- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmde cumartesi yada pazrtesi hayrlisi olsn insallah çifte Çifter tutarda bize halay cekrzGençler yarın sabah tansferim olcak çok heyecanlıyım
Gençler yarın sabah tansferim olcak çok heyecanlıyım
Hadi hayilrisi olsun canim Rabbim hamileler sınıfına sokar inşallahBnmde cumartesi yada pazrtesi hayrlisi olsn insallah çifte Çifter tutarda bize halay cekrz
Ayyy amin inşallah çok istiyorum ikiz olmasını :)Bnmde cumartesi yada pazrtesi hayrlisi olsn insallah çifte Çifter tutarda bize halay cekrz
Amin canım inşallah herkese olduğu gibi banada dua edin yawrucum tutunsun iyice :)Hadi hayilrisi olsun canim Rabbim hamileler sınıfına sokar inşallah
maşallah maşallah sende hayırlı haber ver inşallah bacımkızlar merkezden aradılar on gun sonrası ıcın randevu alabılırsın kese ıcın dedıler. son adet tarıhıme gore 10 gun sonra 5+2 olucam kese görünür inş
Al bebislerini de gel aramizaGençler yarın sabah tansferim olcak çok heyecanlıyım
Amn amn cumlemiziHadi hayilrisi olsun canim Rabbim hamileler sınıfına sokar inşallah
İnşallah aramzda 1 2 gün oynayacak inşallah Rabbim yüzümze GülerAyyy amin inşallah çok istiyorum ikiz olmasını :)
valla bacım ben bi duâ ya başlamıştım çoçuk için 19 gün üst üste okuyorsun bugün 10. Günüm benim inş Rabbim kabul eder yüzümüzü güldür rür inşallah tavsiye ederim canım benim de transfer in 2. Günüm allah yardımcımız olsun bacımAmin canım inşallah herkese olduğu gibi banada dua edin yawrucum tutunsun iyice :)
Alttan muayenede gözükürkızlar merkezden aradılar on gun sonrası ıcın randevu alabılırsın kese ıcın dedıler. son adet tarıhıme gore 10 gun sonra 5+2 olucam kese görünür inş
Ya Dr beni niye erken çağırdı. Cmt çağırdı 14.günüm daha. Kese nasıl görünecekkızlar merkezden aradılar on gun sonrası ıcın randevu alabılırsın kese ıcın dedıler. son adet tarıhıme gore 10 gun sonra 5+2 olucam kese görünür inş
Benmde Alev Hanm. kzlarBenimde Alev hanım hadi inş benimde tutar :)
canım benimde salı günü transfer oldu bu gün 3. Gün benimde akşamları elim ayağım yüzüm ateş basıyor hayır diyelim hayır olsun transfer in hayırlı olsun canım Allah can versin kan versin inşallahKızlar yardım lütfen 3 gün oldu trasferim olalı geceleri ateş basması el ayak yanması oluyor böyle olup pozitif sonuç alan oldumu
Benim merkez anadolu yakasında oldugu ıcın ben de yakınımdakı bır devlet hastanesınde kan verdım hep merkezımı arayıp telefonla bılgı verdım sadece. asıstanıyla gorustum. bugun de bıldırdım sonucumu arıycaklar sızı dedı ama aramadılar hala. gebelık takıbımı orda yaptırmıycam bı muayene 350 lıra cok pahalı o yuzden bana su kadar gun sonra kese ıcın randevu al derse baska bı hastaneden randevu alıcam.[/QUOT
Bende anadolu yakasında oturuyorum hangi hastane cnm
ben cnm üstümü örtüyordu eşim ben kapatıyordum evde doğalgaz yanıyordu ben camı açtırıyordum çok şükür pozitif.Kızlar yardım lütfen 3 gün oldu trasferim olalı geceleri ateş basması el ayak yanması oluyor böyle olup pozitif sonuç alan oldumu
hangi hastane cnm bende anadolu yakasında oturuyorumBenim merkez anadolu yakasında oldugu ıcın ben de yakınımdakı bır devlet hastanesınde kan verdım hep merkezımı arayıp telefonla bılgı verdım sadece. asıstanıyla gorustum. bugun de bıldırdım sonucumu arıycaklar sızı dedı ama aramadılar hala. gebelık takıbımı orda yaptırmıycam bı muayene 350 lıra cok pahalı o yuzden bana su kadar gun sonra kese ıcın randevu al derse baska bı hastaneden randevu alıcam.