- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
hangi hastane cnm bende anadolu yakasında oturuyorum
Ya Dr beni niye erken çağırdı. Cmt çağırdı 14.günüm daha. Kese nasıl görünecek
hımmm yani ama tüp bebek olduğu için keseyi kalbi falan kendi doktorunda gör bence sonra devam edersin başka doktoracanım ben umut tüp bebek merkezinde yaptırdım dr um aynı zamanda gebelik takibi de yapıyor ama dediğim gibi 350 lıra veremem hem de uzagımda ben gazıosmanpaşada oturuyorum merkez altunızadede
Bhcg eğer 1500 üstü ise kesenin görülme olasılığı yüksekYa Dr beni niye erken çağırdı. Cmt çağırdı 14.günüm daha. Kese nasıl görünecek
hımmm yani ama tüp bebek olduğu için keseyi kalbi falan kendi doktorunda gör bence sonra devam edersin başka doktora
_balprensesi_ cnm bazi hastanelerde keseye kadar yada kalp atislarina kadar tup bebek fiyatina dahil oluyor istersen bi sor. 350 de hakkaten pahali
hadi gözün aydın cnm artık heyecanla bekleme zamanı yat dinlen kalkma inş bebişin sımsıkı tutunur annesine.Kızlar transferim ve buz bebeklerim olduuuu :)
Amin canım amin inşallah dua edin :)hadi gözün aydın cnm artık heyecanla bekleme zamanı yat dinlen kalkma inş bebişin sımsıkı tutunur annesine.
Kızlar transferim ve buz bebeklerim olduuuu :)
Hadi hayilrisi olsun canim Rabbim inşallah tutunurKızlar transferim ve buz bebeklerim olduuuu :)
bizlerinde hep 3.gün embriyosuydu cnm bak tuttu inş tutar seninde dikkat et sen kendineKzlar bende yarn 11 de transfer dualarınizi beklym benmde 3.gün Embryo su olcak inşallah tutar kızlar
Kzlar bende yarn 11 de transfer dualarınizi beklym benmde 3.gün Embryo su olcak inşallah tutar kızlar
Vallahi öyle canm dua edelm birbirmzeBenim de 3. gün canım tutt çok şükür. ama 3 veya 5 . gün olması farketmıyo canım tamamen nasıp işi
Tm cnm haklsnzbizlerinde hep 3.gün embriyosuydu cnm bak tuttu inş tutar seninde dikkat et sen kendine
Rabbim mübarek cumanin yüzü suyu hurmetine burdaki arkadslar a sana bana ve herkese Rabbim hayrli evlatlar nasip etsin ❤Z zeynep bal canim benim kizim 3. Gun embriyosuydu şimdi 4 yasinda. Gecen sene 2 blast 5. Gun embriyosu transfer edildi ikiside tutmadi. Şimdi de 3. Gun embriyosu 3 tane transfer edildi 8. Gunum bekliyorum sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?