2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

canım ben umut tüp bebek merkezinde yaptırdım dr um aynı zamanda gebelik takibi de yapıyor ama dediğim gibi 350 lıra veremem hem de uzagımda ben gazıosmanpaşada oturuyorum merkez altunızadede
hımmm yani ama tüp bebek olduğu için keseyi kalbi falan kendi doktorunda gör bence sonra devam edersin başka doktora

Kzlar bende yarn 11 de transfer dualarınizi beklym benmde 3.gün Embryo su olcak inşallah tutar kızlar

Bugün benim 8. Günüm yine hic birsey hissetmiyorum yarindan sonra hissederim insallah

Z zeynep bal canim benim kizim 3. Gun embriyosuydu şimdi 4 yasinda. Gecen sene 2 blast 5. Gun embriyosu transfer edildi ikiside tutmadi. Şimdi de 3. Gun embriyosu 3 tane transfer edildi 8. Gunum bekliyorum sonucu

Z zeynep bal canim benim kizim 3. Gun embriyosuydu şimdi 4 yasinda. Gecen sene 2 blast 5. Gun embriyosu transfer edildi ikiside tutmadi. Şimdi de 3. Gun embriyosu 3 tane transfer edildi 8. Gunum bekliyorum sonucu
Rabbim mübarek cumanin yüzü suyu hurmetine burdaki arkadslar a sana bana ve herkese Rabbim hayrli evlatlar nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…