• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kizlar bsey sorcm aranzda 3.gün Embryo su ile hamile kalan varmı bide kaç hücreli yazarmsnz galba bnda 3.gün Embryo su konlck

inşallah cnm kiloluyum o yüzden korkuyorum bir sorun çıkarmı diye
Canım ben de kiloluyum yapıcak bişey yok kilolu hamile kaldık bu saatten sonra yemene içmene dikkat et ceviz fındık 2 günde 1 muz o tarz beslen ara öğünlerini abur cubur yeme

HAYIRLI OLSUN CANIM. İNSALLAH SAGLIKLA KUCAGINADA ALACAKSIN. BEN İŞ YERİNDE COK TAKİP EDEMİYORUM SIZI AMA ARA ARA OKUYORUM. BENDE SUAN TRANSFER GUNUNU SAYMAZSAM 7. GUNDEYIM. EN YAKIN GEBE OLDUGUN ICIN SANA SORMAK İSTEDİM BİR BELİRTİN VAR MIYDI ?
BENİM JELDEN DOLAYI SANIRSAM COK AKINTIM VAR. ONUN HARICINDE COK CABUK ACIKIYORUM VE KARNIM ÇOK ŞİŞ KESKİN HAREKETLER YAPINCA KASIKLARDA Bİ SIZLAMA OLUO ŞİŞ GİBİ VE SUREKLI GAZ
çok gaz sancım oluyordu yanı inananamazsın gaz dan kıvranıyordum 9.günde göğüs damarları belirmeye başladı ve bacağımmda ağrı oldu böyle çekme gibi

harbi mi bende 4 katına bile cıkmamıs tektir diye düşüyodum çift olsa da çok sevirim ama zorlukları da iki katına çıkacağı için gönlüm tekten yana açıkcası :) tabi hayırlısı hangisiyse Allahım onu nasip eder inş:dua:
cnm sen doktorunla görüşmedin mi hala seni görüp sana gün vermedi mi

harbi mi bende 4 katına bile cıkmamıs tektir diye düşüyodum çift olsa da çok sevirim ama zorlukları da iki katına çıkacağı için gönlüm tekten yana açıkcası :) tabi hayırlısı hangisiyse Allahım onu nasip eder inş:dua:

Benim merkez anadolu yakasında oldugu ıcın ben de yakınımdakı bır devlet hastanesınde kan verdım hep merkezımı arayıp telefonla bılgı verdım sadece. asıstanıyla gorustum. bugun de bıldırdım sonucumu arıycaklar sızı dedı ama aramadılar hala. gebelık takıbımı orda yaptırmıycam bı muayene 350 lıra cok pahalı o yuzden bana su kadar gun sonra kese ıcın randevu al derse baska bı hastaneden randevu alıcam.

selamlar herkese ilk defa bu kadar güzel olumlu sonuçlu bir topiğe rastladım. maşallah darısı bize. ben de adet olmayı bekliyorum tahminen önümüüzdeki hafta olurum. ikinci gün ankarada tobb etü hastanesinde cemil kaya ya gidicem onda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ve ilk denemem olacak bender dualarınızı bekliyorum. mayısta bir olumsuz aşılama deneyimi yaşadım.

Kizlar bsey sorcm aranzda 3.gün Embryo su ile hamile kalan varmı bide kaç hücreli yazarmsnz galba bnda 3.gün Embryo su konlck
Ben 5 sene önce 3. Gun embriyosu ile hamile kalmıştım. 1 tane 8 hucreli 1 tanede 7 hucreli transfer edilmisti. Kizim oldu. Bu tedavimde 2 tane 8 hucreli 1. Kalite 1 tanede 6 hucreli 2. Kalite transfer edildi sonucu bekliyorum son 5 gun ☺

Kızlar bugün 14. Günüm ve test günüm cumartesi dayanamayıp idrar testi yaptım ve yapar yapmaz hemen belirdi ilaçların etkisi değildir değil mi kan testini görmeden inanamayacağım sanırım

Eklentiler

• IMG_5449.jpg
    IMG_5449.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bugün 14. Günüm ve test günüm cumartesi dayanamayıp idrar testi yaptım ve yapar yapmaz hemen belirdi ilaçların etkisi değildir değil mi kan testini görmeden inanamayacağım sanırım
Oooo hayırlı olsun hamilşsin :anneadayı: kandada güzel bir değer alırsınız.. şimdiye kadar ila etkisi kalmamıştır..

Ben 5 sene önce 3. Gun embriyosu ile hamile kalmıştım. 1 tane 8 hucreli 1 tanede 7 hucreli transfer edilmisti. Kizim oldu. Bu tedavimde 2 tane 8 hucreli 1. Kalite 1 tanede 6 hucreli 2. Kalite transfer edildi sonucu bekliyorum son 5 gun ☺
Kaçıncı günün bugün cnm inşallah buda tutar ya

Hamilesin... masallah ne guzel bende goreyim insallah bu mutlu anlari. Sanırım ikiz gibi gebeligin kactane embriyo transfer edilmisti kacinci gündü? Bide bugun 14. Gununmus neden cumartesiyi bekliyorsun bana kan icin 12. Gun dediler

canım maşallah ne guzel göstermiş kendini bebeğin. gözün aydın canım :)

Back