2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canım ılkı 8. Gun 40 12.gun 202 yarın da 14. Gunun degerını ogrenıcem. Sen ne durumdasın canım
ben onuncu gün verdiğimi söyledim doktora tmm iki katı artmış daha vermene gerek yok kan keseyi görmek için gelirsin dedi ama ben dayanamadım doktordan gizli verdim bugun bekliyorum ama bu son :)

Hamile bayanlar bebeğin tutundugunu icinize kazi yapildigini hissettiginiz oldu mu? Benim kizimda rahmin icini sanki igne ile kiziyorlar gibi hissetmistim bugun 7..gunum hala herhangi bi his yok sizler hissetmismiydiniz?

Hamile bayanlar bebeğin tutundugunu icinize kazi yapildigini hissettiginiz oldu mu? Benim kizimda rahmin icini sanki igne ile kiziyorlar gibi hissetmistim bugun 7..gunum hala herhangi bi his yok sizler hissetmismiydiniz?

cnm benim ilk hamileliğim ama bende böyle sanki rahmime birşey hafif hafif ama iğne gibi giriyordu sanki öyle hafif bir his bide ben göğüslerim normalde adet olucagım zaman hiç damarlanmaz ışığın altında baktım mor damarlar gözüküyor ordan şüphelendim cnm he bir de sağ bacağım bi gün ağrıdı böyle sanki çekilir gibi :)

ben onuncu gün verdiğimi söyledim doktora tmm iki katı artmış daha vermene gerek yok kan keseyi görmek için gelirsin dedi ama ben dayanamadım doktordan gizli verdim bugun bekliyorum ama bu son :)

canım ben de verdım bugun kan cıktı sonucum cok sukur yukselmıs 555 cıktı. çok mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin sen de cıkıcan degerını yaz canım

çok şükür canım cok guzel artmış keselerimizi de birlikte görürürz inş benim daha günüm belli değil ama
Ayın 23'ünde çağardı beni bakalım sadece kese görülür dedi ama 30 kasımdada kalp atısı ıçın bakarız dedi

çok şükür canım cok guzel artmış keselerimizi de birlikte görürürz inş benim daha günüm belli değil ama
saol cnm senin ki önden önden gidiyor maşallah :) allah tüm gebelerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bekleyen arkadaşlara da bu mutlu sona ulaşmalarını nasip etsin inş.

canım bunları kaçıncı gün hissettin ben bişi hissetmiyorum ya salı transfer oldu bu gün transfer saymazsak 2. Gün tık yok bende yaa

Ayın 23'ünde çağardı beni bakalım sadece kese görülür dedi ama 30 kasımdada kalp atısı ıçın bakarız dedi

2 hafta geçmez şimdi bakalım bana ne zamana gün vericekler dr sana tek ve ya çif hakkında bi yorumda bulundu mu canım değerine göre

canım bunları kaçıncı gün hissettin ben bişi hissetmiyorum ya salı transfer oldu bu gün transfer saymazsak 2. Gün tık yok bende yaa

canım 2. günde ne hıssedebılırsın kı zaten hele bı 1 hafta olsun ondan sonra asıl ufaktan bıseyler hıssedıyosun belirtiler daha belirginleşiyo ama herkeste belirti olucak diye de birşey yok. çok takılmamak lazım aslında

ayyy nasıl bi moral verdin bile mezsin canım ohhh su serpil di yüreğime saolasın kardeşim bu arada değerlerine zede binlerce maşallah allah nazarlardan korusun

tek dedi cnm ama senin ki çift olabilir haberin olsun

harbi mi bende 4 katına bile cıkmamıs tektir diye düşüyodum çift olsa da çok sevirim ama zorlukları da iki katına çıkacağı için gönlüm tekten yana açıkcası :) tabi hayırlısı hangisiyse Allahım onu nasip eder inş

yok cnm ben son günlere doğru 9. günde oldu tam hatta sabahına 10.günde test yaptım :)
yani benim anladığım 1hafta dan önce bir şey belirti olmaz anladım canım Allah razı olsun bacım Rabbim hepimizin yâr ve yardımcı sı olsun

yok cnm ben son günlere doğru 9. günde oldu tam hatta sabahına 10.günde test yaptım :)
O zaman 9. Gunu bekleyecez belirti icin benim.kizimda olmustu ama ne zaman olmustu hatırlamıyorum sadece tek hatirladigim 11. Gun kan vermistim 10. Gun isten eve yururken belime felaket bi aci girmisti onu biliyorum

kızlar 135 çıktı hoca ile görüştüm bir daha kan vermene gerek yok kesin dedi 23-24 kasım gibi keseyi görmek için us çağırdı :)) yuppiiiiii çok mutluyum

HAYIRLI OLSUN CANIM. İNSALLAH SAGLIKLA KUCAGINADA ALACAKSIN. BEN İŞ YERİNDE COK TAKİP EDEMİYORUM SIZI AMA ARA ARA OKUYORUM. BENDE SUAN TRANSFER GUNUNU SAYMAZSAM 7. GUNDEYIM. EN YAKIN GEBE OLDUGUN ICIN SANA SORMAK İSTEDİM BİR BELİRTİN VAR MIYDI ?
BENİM JELDEN DOLAYI SANIRSAM COK AKINTIM VAR. ONUN HARICINDE COK CABUK ACIKIYORUM VE KARNIM ÇOK ŞİŞ KESKİN HAREKETLER YAPINCA KASIKLARDA Bİ SIZLAMA OLUO ŞİŞ GİBİ VE SUREKLI GAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…