• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bana dua edin olur mu? Sonucumu almaya 45 50 dakika kaldı. 12gun beklemek gibi bu süreyi beklemek de çok zormuş.

Korkuyorum sonucu alınca üzülmekten. O yüzden dua istiyorum sizlerden hayırlısıyla pozitif sonucu görmek duymak icin:110:

Bana dua edin olur mu? Sonucumu almaya 45 50 dakika kaldı. 12gun beklemek gibi bu süreyi beklemek de çok zormuş.

Korkuyorum sonucu alınca üzülmekten. O yüzden dua istiyorum sizlerden hayırlısıyla pozitif sonucu görmek duymak icin:110:
Ayy heyecanlandim.hadi bismillah güzel sonuclarla gel..

İnsallah pozitifi alirsin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benimde 10. Günüm bugun hicbirsey hissetmiyorum pozitif alan arkadaslar hepinizinde belirtileri varmiydi ay ben de ne batma ne sanci kendimi bomboş hissediyorum

canım vala çok üzüldüm ne desek boş benimde ilk transfer de negatif ti Rabbim öteki ay kendiliğinden hamile kalmayı nasip etsin inşallah bacım

Back