2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

A ab-i_hayat Yaş 28 ve ilk deneme. Rapor çıkarttığımiz yerde deneyelim ilk olarak. Olmazsa da tecrübe ediniriz hem de özeller daha iyi olacak diye bir şart yok ya diye bir mantık kurmuştuk. Devlet hastanesi olunca da o yasağa uyuyor mecbur. O hastanede benle aynı gün transferi ve ilk denemesi olan bir arkadas sonucunu pozitif aldı.

kuzununannesi İlk olmasına rağmen mi 3 tane? Ben ozellerde sordum ancak 2 için tamam demişlerdi sadece.

Hımm anladım canım doğrudur. Rabbim verecek olsa zaten özel hst.devlet hastanesi farketmez.

S smyraaa hayir cnm bu benim 5. Tedavim. Ilk 4 tedavimde 2ser konuldu. 2. Tedavimden 1 kizim var. Bu tedavimde 4 yumurta işlem gördü 3 tanesi dollendi. 2 tanesi grade 1a imiş 1 taneside grade 2a imiş. Doktorum 3. Nun kalitesi biraz düşük dondurulmaz bunu da transfer edelim mi dedi bende çöpe gitmesine razi olmadim rahimde belki şansi olur dedim 3unude istedim oda yapti. Bundan önce ki tedavimde 2 tane iyi kalitede blasta ragmen tutmayinca 3u tutmaz diye düşündü sanirim doktorum. 6. Günüm daha bekliyorum sonucu

Selam kızlar bnde aranz alrmsnz ben kısaca kendmden basedym benm 2 aşılama 3 cu tüp bebek tedavisi gecrdm ilki 3.cü gün embriyosuydu tuttu ve malsf . kimyasal gebelik oldu ikincisi . dondurulmuş tu.malsf hücre kaybetti biz belki tutar dye onuda kullandık 6 ve 4 hücreli olrk tutmadı malsf üçüncü sü de 2 tane Blast Embryo idi 1 ci ve 2.ci kalite olarak transfer oldu oda tutmadı şimdi 4.cu tedavm olyrm bugün opu oldu çok. Şükür folik asit çatlatma iğnesi progestan fitl bant verdiler dgerlini dha önceden. Kullandım ama banda Kafam takldi heyecandn sormadm sadce gün aşırı kullan yazms yani aranzda.kullanan varsa yazabilirmi ben şöyle anldm bugün birini kullan dedi iki.kalcana yarn degl ertesi gün başka kullancaksn dedi yani bugün taktgmi cuma çıkarıp yeni den takcm dmi bide her gün aynı saatte mi yapim yoksa fark etmezmi

[QUOTE="zeynep bal, post: 48803248, mekullanalardelam kızlar bnde aranz alrmsnz ben kısaca kendmden basedym benm 2 aşılama 3 cu tüp bebek tedavisi gecrdm ilki 3.cü gün embriyosuydu tuttu ve malsf . kimyasal gebelik oldu ikincisi . dondurulmuş tu.malsf hücre kaybetti biz belki tutar dye onuda kullandık 6 ve 4 hücreli olrk tutmadı malsf üçüncü sü de 2 tane Blast Embryo idi 1 ci ve 2.ci kalite olarak transfer oldu oda tutmadı şimdi 4.cu tedavm olyrm bugün opu oldu çok. Şükür folik asit çatlatma iğnesi progestan fitl bant verdiler dgerlini dha önceden. Kullandım ama banda Kafam takldi heyecandn sormadm sadce gün aşırı kullan yazms yani aranzda.kullanan varsa yazabilirmi ben şöyle anldm bugün birini kullan dedi iki.kalcana yarn degl ertesi gün başka kullancaksn dedi yani bugün taktgmi cuma çıkarıp yeni den takcm dmi bide her gün aynı saatte mi yapim yoksa fark etmezmi[/QUOTE]
Hoşgeldin canim bende senin gibi bant kullaniyorum evet canim bugün taktiğini cuma günü diğer kalcana yapiştir hep ayni kalcana yapiştirma bide ayni saat de yaparsan iyi olur

Hoşgeldin canim bende senin gibi bant kullaniyorum evet canim bugün taktiğini cuma günü diğer kalcana yapiştir hep ayni kalcana yapiştirma bide ayni saat de yaparsan iyi olur[/QUOTE]
Cvp icn teskr edrm cnm 2 tane kullanym . ama ben mecbur ikisine bir takcm

İnşallah 6 gün sonra olumlu sonucu yazarsınız buraya. Gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş tedavi, 12 gün beklemesi, sonra sonuca göre üzülmemeye çalışması:) inşallah buradaki herkes bu süreci şimdilik son kez yaşayıp olumlu sonucu alır. Sonrası kardeş isteğinde olur:) Bir de anladım ki nasıl olmalı ne olmalı diye düşünenler değil rahat olup tamamen tevekkül edenler daha kolay alıyor olumlu sonucu. Aynı gün birlikte transfer olduğumuz arkadaş transferden 2saat sonra yola çıkıp 12 saat yol gitti olacaksa olur diye. Evde de sıkılıyorum diye boş durmamış hiç. Ev süpürmek dahil iş de yapmış, dışarı da çıkmış şehirdışı gezme dahil. Ve test günü nasılsa gelecek sabredip ozaman göreceğim diye öncesinde test yapmaya karşıydı hep. O bugün olumlu sonucu aldı ne güzel ki. En azından bir ders almış oldum, bu işin başı tevekkül.

Hoşgeldin canim bende senin gibi bant kullaniyorum evet canim bugün taktiğini cuma günü diğer kalcana yapiştir hep ayni kalcana yapiştirma bide ayni saat de yaparsan iyi olur[/QUOTE]canım sana defalarca yazdım görmedin özeline bir baksana canım

Aman kizlar benimde 10. Günümdü bugun 2 tane 5. Gun embriyosu koydular yarin kan vercem bugun idrar yaptim cizgi mizgi yok negatif yani 3. Denememdi kara kara dusunuyom napicam simdi hic boyle tahmin etmemistim birde bu defaki cok hucreli sansiniz cok demisti embriyolog vayh cekiom vayh ki ne vayh

cnm olumsuz düşünme belki idrarda çıkmamış olabilir kan testini yaptıktan sonra emin ol sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…