• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

edosko edosko peki doktor ne diyor bu duruma neden olabilirmiş değerler bu şekilde?
dün yazdım. yorumda bulunmadı. iğnemde bitiyordu bugün. iğneni kullanmaya devam et. söylenen günde test yap dedi.
tabi dr la sizinle konuştuğumuz gibi olmadığı için.
tamam patron dedim :)

AY KIZLAR BEN ÇOK FENAYIM MİĞDE BULANTISI VE YANMA VAR SİZLERDEDE VARMI İLK GEBELİĞİMDE HİÇ BÖLE DEĞİLDİM.

Kızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldu ya biraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için
Enbriyolari gozle goremezsin cnm mikroskobik

Kizlar moralim bozuldu afedersiniz kabiz olmuşum tam bebelerin tutunma gününde kabizlik yasadim. Ne güzel dikkat ediyordum yedigime ictigime 1 kere bosladim hemen kabizlik olustu. Insallah birsey olmamistir Allaha emanetler

Kizlar moralim bozuldu afedersiniz kabiz olmuşum tam bebelerin tutunma gününde kabizlik yasadim. Ne güzel dikkat ediyordum yedigime ictigime 1 kere bosladim hemen kabizlik olustu. Insallah birsey olmamistir Allaha emanetler

Olmamistir canim insallah, gonlunu ferah tut lutfen. Benim ilk gunden beri sorunlu :KK43: dikkat ediyorum ama onemli olan her gun wc ye cikmaktir degil mi? Bir de kendimizi zorlamamak.

DOKTORUNUZDAN İLAÇ İSTEYİN BU DÖNEMDE ÇOK ÖNEMLİ KABIZLIK .TABİKİ BİRŞEY OLMAMIŞTIR ALLAHA EMANET ONLAR))

DSC_0377.JPG wc
Eminim canım rahat ol. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız. :KK46:
Aminn inşallah bacım inşallah allah razı olsun

Canm embriyolar yuvarlak dedigin gibi kuyruklu olan sperm ve spermler kalmadi suan onlar embriyo evresinde boyle stres yapma kendine belki vajinal kullandigin ilaclar falandir
canım sizlere bebiş imi göstereyim mi

Enbriyolari gozle goremezsin cnm mikroskobik
ohhh vala iyiki sizinle paylaşıyorum içim rahat lafı :KK14:
tşk balım
bacım elma suyu iç dediler bana meyve suyu iyi oluyo muş kabız olmuyormuş canım

Kabizlik sorunu bende de çok oluyor canım. Duphalac şurup içiyorum çok iyi oluyor.

cnm korkma Allah ın izniyle bir şey olmamıştır inşallah. ben de yaşıyorum kabızlık sorunu normalde de sürekli öyleyim. ANcak transfer öncesinde n beri zeytinyağı çok tüketmeye başladım örneğin hafif limon ve tuz ilavesi ile zeytinyağına ekmek banıyorum sabahları aç karnına bana iyi geliyor dene istersen sen de

Kızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldu ya biraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için

korkma cnm birşey olmamıştır zaten onu göremezsin öyle kalbini ferah tut sen

bir şey olmamıştır korkmayın :) zaten rahim içi dar bir yapı öyle kolayca düşmelerine neden olacak bir durum olmaz.

Back