- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
kaçıncı günün cnm kaç tane bebek var orda :)merhaba kızlarrr bu gün ikinci kan testimi yaptırdım sonucum 2948 çıktı haftaya perşembeye çağırdı doktorum keselere bakalım dedi. inşallah hayırlısı ile devamı gelir...:):)
aminnnn amiñnnnn inşallah bacım canımsınızazap_cicegi insallah daha cok dikkat edecem.cnm Rabbim bizlere bagislasin can versin bebek adaylarimiza
cansınız cannnkorkma cnm birşey olmamıştır zaten onu göremezsin öyle kalbini ferah tut sen
Ayy heyecanlandim.hadi bismillah güzel sonuclarla gel..Bana dua edin olur mu? Sonucumu almaya 45 50 dakika kaldı. 12gun beklemek gibi bu süreyi beklemek de çok zormuş.
Korkuyorum sonucu alınca üzülmekten. O yüzden dua istiyorum sizlerden hayırlısıyla pozitif sonucu görmek duymak icin
İnsallah pozitifi alirsin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinBana dua edin olur mu? Sonucumu almaya 45 50 dakika kaldı. 12gun beklemek gibi bu süreyi beklemek de çok zormuş.
Korkuyorum sonucu alınca üzülmekten. O yüzden dua istiyorum sizlerden hayırlısıyla pozitif sonucu görmek duymak icin
Ayy heyecanlandim.hadi bismillah güzel sonuclarla gel..
çok üzüldüm Rabbim sabrinibol versin kac embriyo transfer edilmistiSandığımdan daha çabuk çıktı sonuç. Malesef negatif
canım vala çok üzüldüm ne desek boş benimde ilk transfer de negatif ti Rabbim öteki ay kendiliğinden hamile kalmayı nasip etsin inşallah bacımBana dua edin olur mu? Sonucumu almaya 45 50 dakika kaldı. 12gun beklemek gibi bu süreyi beklemek de çok zormuş.
Maaşallah canım çok güzel değerin. Hep böyle devam etsin inşallah15. günüm cnm pazartesi yaptırdığımda 1416 idi
Bende 28 yasindayim ve riski goze alarak 3 koydu doktorum 22 yasimdan beri tedavi oluyorum hem 2.konuldu bencede artik 2 koysunlar sansimiz artsinkuzununannesi Bir taneydi cünkü yaş küçük ve ilk deneme diye yasak dediler. Ama bir daha bu yasağı delen bir yer arıcam:)
azap_cicegi Amin inşallah
Beni onlar aradı her günKızlar ya siz transfere kadar arayıp sordunuz mu embriyolarımız ne durumda diye :)
Beni bu sabah aradılar bakalım yarın arıcaklar mı çok merak ediyorumBeni onlar aradı her gün
Öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısını versin. Kaç yaşındasın? Artık Dr. lar o yasağa uymuyorki genelde iki koyuyorlarkuzununannesi Bir taneydi cünkü yaş küçük ve ilk deneme diye yasak dediler. Ama bir daha bu yasağı delen bir yer arıcam:)
azap_cicegi Amin inşallah
Kaç tane embriyo olmuştı seninBeni onlar aradı her gün
4 tane döllendi 5.gün ikisi kaliteliydi.Kaç tane embriyo olmuştı senin
Hamilesin sanırım tutunmuş ne mutlu4 tane döllendi 5.gün ikisi kaliteliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?