• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldu ya biraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için
Güzel kardeşim iyi hoşda biraz bakın okuyun hemen böyle telaş yapıpta zarar vermeyin olacağı varsada olmayacak. sakin o öyle gözle gorebilecegin birsey degilki. en rahat gecirmeniz gereken zamani böyle seylerle doldurmayın biraz araştırın

cnm sen 12 günü bekle ozamanda baktır belki son anda tutunucak sana bebeğin
dün - bugün adet günüm canım. ctesi 12. günüm oluyor. adet olmazsam mecbur yaptırıcam zaten. ama düşüş olması iyi bir şey değil. iğne etkisi desem ilk yaptığım. 8. gün 14 değeri yine az. bilemedim.

Canım belki de iki taneydi biri olmadı diğeri devam edicektir bu da bi ihtimal olabilir diye geldi aklıma. Sen yıne de ılaclarını almayı ıhmal etme test gunu yıne kan ver
yine de düşük bir değer ama 5. gün embriyosu için.
değerin düşmeside kötü .
umutlu değilim. ama beklicem napalım kader kısmet :(

dün - bugün adet günüm canım. ctesi 12. günüm oluyor. adet olmazsam mecbur yaptırıcam zaten. ama düşüş olması iyi bir şey değil. iğne etkisi desem ilk yaptığım. 8. gün 14 değeri yine az. bilemedim.

keşke erkenden tahlil yaptırıp moralinizi bozmasaydınız. ben de pek belirtim yok diye üzülmüştüm ama yine de tahlil gününü beklemiştim. idrardan bile test yapmadım. Moralinizi yüksek tutun. İnşallah yükselecek değerleriniz..

iğne etkisi desem ilk yaptığım. 8. gün 14 değeri yine az. bilemedim.

Bence 6.gün iğne etkisidir ve 8.gün için 14 az mı? 10.gün 28 sonra 12.gün 56 olur. Ve 56 az mı? Düşünsene 14.gün 112 16.gün 224 diye gitse daha ne olsun. Olumlu düşünün.

Bence 6.gün iğne etkisidir ve 8.gün için 14 az mı? 10.gün 28 sonra 12.gün 56 olur. Ve 56 az mı? Düşünsene 14.gün 112 16.gün 224 diye gitse daha ne olsun. Olumlu düşünün.
keşke erkenden tahlil yaptırıp moralinizi bozmasaydınız. ben de pek belirtim yok diye üzülmüştüm ama yine de tahlil gününü beklemiştim. idrardan bile test yapmadım. Moralinizi yüksek tutun. İnşallah yükselecek değerleriniz..
sağolun kızlar . :KK23: ben aşılamalardan biliyorum iğnenin etkisi zor çıkıyor benden. 13. gün bile yaptığımda hayal meyal görürdüm. hatta 1 kere kan testide yaptırmıştım. 1,79 çıkmıştı.
20 çıktığında 14. gün 14 çıktığında iğnenin 16. günü oluyor. o_O
2 iğne yapılmıştı işte 24 ekimde. bu kadar sürer mi 2 tane diye onu yorumlayamıyorum.
6. gün hiç yaptırmasaydım umutlu olurdum. ama ıdrarda pozitif görünce direkte çıkmıştı dayanamadım kan verdim.
normalde iğneden olduğu zamanlar 12-13. gün yaptığımda 1-2 saat sonra çıkardı :KK51:

Back