dün yazdım. yorumda bulunmadı. iğnemde bitiyordu bugün. iğneni kullanmaya devam et. söylenen günde test yap dedi.edosko peki doktor ne diyor bu duruma neden olabilirmiş değerler bu şekilde?
Enbriyolari gozle goremezsin cnm mikroskobikKızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldu ya biraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için
Kizlar moralim bozuldu afedersiniz kabiz olmuşum tam bebelerin tutunma gününde kabizlik yasadim. Ne güzel dikkat ediyordum yedigime ictigime 1 kere bosladim hemen kabizlik olustu. Insallah birsey olmamistir Allaha emanetler
Kizlar moralim bozuldu afedersiniz kabiz olmuşum tam bebelerin tutunma gününde kabizlik yasadim. Ne güzel dikkat ediyordum yedigime ictigime 1 kere bosladim hemen kabizlik olustu. Insallah birsey olmamistir Allaha emanetler
Aminn inşallah bacım inşallah allah razı olsunEminim canım rahat ol. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız.
canım sizlere bebiş imi göstereyim miCanm embriyolar yuvarlak dedigin gibi kuyruklu olan sperm ve spermler kalmadi suan onlar embriyo evresinde boyle stres yapma kendine belki vajinal kullandigin ilaclar falandir
Herşeyi anladımda arkadaşım kuyruklu yum nedir?
Kuyruklu muymuş yumurtası
Güzel kardeşim iyi hoşda biraz bakın okuyun hemen böyle telaş yapıpta zarar vermeyin olacağı varsada olmayacak. sakin o öyle gözle gorebilecegin birsey degilki. en rahat gecirmeniz gereken zamani böyle seylerle doldurmayın biraz araştırın
Benim kuyruklu yumumun maşallahı var teyzesi yarın bigün atcak kuyrugu kalbi pıtırdayacak
kızlarrr aşk olsun yaEnem teyzesi ona kurban kuyruklu yumum benim
ohhh vala iyiki sizinle paylaşıyorum içim rahat lafıEnbriyolari gozle goremezsin cnm mikroskobik
bacım elma suyu iç dediler bana meyve suyu iyi oluyo muş kabız olmuyormuş canımKizlar moralim bozuldu afedersiniz kabiz olmuşum tam bebelerin tutunma gününde kabizlik yasadim. Ne güzel dikkat ediyordum yedigime ictigime 1 kere bosladim hemen kabizlik olustu. Insallah birsey olmamistir Allaha emanetler
Kabizlik sorunu bende de çok oluyor canım. Duphalac şurup içiyorum çok iyi oluyor.Kizlar moralim bozuldu afedersiniz kabiz olmuşum tam bebelerin tutunma gününde kabizlik yasadim. Ne güzel dikkat ediyordum yedigime ictigime 1 kere bosladim hemen kabizlik olustu. Insallah birsey olmamistir Allaha emanetler
Kaçıncı günün canım?merhaba kızlarrr bu gün ikinci kan testimi yaptırdım sonucum 2948 çıktı haftaya perşembeye çağırdı doktorum keselere bakalım dedi. inşallah hayırlısı ile devamı gelir...:):)
Kızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldu ya biraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için
Kaçıncı günün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?