Güzel kardeşim iyi hoşda biraz bakın okuyun hemen böyle telaş yapıpta zarar vermeyin olacağı varsada olmayacak. sakin o öyle gözle gorebilecegin birsey degilki. en rahat gecirmeniz gereken zamani böyle seylerle doldurmayın biraz araştırınKızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldu ya biraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için
Kız senin kuyruklu yumun nasıl???Kuyruklu muymuş yumurtası
Benim kuyruklu yumumun maşallahı var teyzesi yarın bigün atcak kuyrugu kalbi pıtırdayacakKız senin kuyruklu yumun nasıl???
Enem teyzesi ona kurban kuyruklu yumum benimBenim kuyruklu yumumun maşallahı var teyzesi yarın bigün atcak kuyrugu kalbi pıtırdayacak
Ya yelizzzz hahahahEnem teyzesi ona kurban kuyruklu yumum benim
Eskiden bi yumiyum vardı bilinmiEnem teyzesi ona kurban kuyruklu yumum benim
Bilmem mi kız. Belkim benimkide yumiyum olcak teyzesiEskiden bi yumiyum vardı bilinmi
Benim doktorda yumiyumdan şüpheleniyorda ben yum olcagını düşünüyorumBilmem mi kız. Belkim benimkide yumiyum olcak teyzesi
HahahahahAhahaha bence ikizlere özgürlük yaaaa
dün - bugün adet günüm canım. ctesi 12. günüm oluyor. adet olmazsam mecbur yaptırıcam zaten. ama düşüş olması iyi bir şey değil. iğne etkisi desem ilk yaptığım. 8. gün 14 değeri yine az. bilemedim.cnm sen 12 günü bekle ozamanda baktır belki son anda tutunucak sana bebeğin
yine de düşük bir değer ama 5. gün embriyosu için.Canım belki de iki taneydi biri olmadı diğeri devam edicektir bu da bi ihtimal olabilir diye geldi aklıma. Sen yıne de ılaclarını almayı ıhmal etme test gunu yıne kan ver
süper canım. şansın bol olsunGençler 14 tane baby im olmuş benimdeeee
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZİN :)süper canım. şansın bol olsun
dün - bugün adet günüm canım. ctesi 12. günüm oluyor. adet olmazsam mecbur yaptırıcam zaten. ama düşüş olması iyi bir şey değil. iğne etkisi desem ilk yaptığım. 8. gün 14 değeri yine az. bilemedim.
iğne etkisi desem ilk yaptığım. 8. gün 14 değeri yine az. bilemedim.
Bence 6.gün iğne etkisidir ve 8.gün için 14 az mı? 10.gün 28 sonra 12.gün 56 olur. Ve 56 az mı? Düşünsene 14.gün 112 16.gün 224 diye gitse daha ne olsun. Olumlu düşünün.
sağolun kızlar .keşke erkenden tahlil yaptırıp moralinizi bozmasaydınız. ben de pek belirtim yok diye üzülmüştüm ama yine de tahlil gününü beklemiştim. idrardan bile test yapmadım. Moralinizi yüksek tutun. İnşallah yükselecek değerleriniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?