- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Aslinda 5. Gun embriyosunun tutunma olasiligi en yüksek sonra 4. 3. Ve 2 deniyor ama bana 2 tane blast embriyo transferi oldu tutmadi kizim 3. Gun transferiydi tuttu. Simdiki tedavimde 3. Gun transferi bakalim sonuc ne olacak. Yani önemli olan Allahimin ol demesi. Ama doktorlara gore 5. Gun daha yüksek3. Gün 5. Gün olması ne kadar önemli
Benimde bugün yumurta toplandı be zaman transfer olcak çok merak ediyorum:)
3. Gün 5. Gün olması ne kadar önemli
Benimde bugün yumurta toplandı be zaman transfer olcak çok merak ediyorum:)
Amin canım inşallahCanım 5. Gun embrıyosu olanlar daha ıyı tutunuyo dıyolar ama Allah istedikten sonra her turlu oluyo. Kacıncı gun oldugunun bi onemı yok aslında. İnş senin de hakkında hayırlısı olan olur
Bakalım nasıl olcak merakla bekliyorumAslinda 5. Gun embriyosunun tutunma olasiligi en yüksek sonra 4. 3. Ve 2 deniyor ama bana 2 tane blast embriyo transferi oldu tutmadi kizim 3. Gun transferiydi tuttu. Simdiki tedavimde 3. Gun transferi bakalim sonuc ne olacak. Yani önemli olan Allahimin ol demesi. Ama doktorlara gore 5. Gun daha yüksek
Transferin hayırlı olsun canım. Dediğin gibi bir şeyin olması mümkün değil. O rahme hapsoldu çıkamaz artık. Ordan çıkması için adet gününün gelmesi ve tutunmamasi gerekir stres yapmaKızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldu ya biraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için
ayyy ciddimisinnn balım oyy canını yerim Allâh bin kere razı olsun ciddisin dimii. Dedim tam yum düştü içime su serpin yaa rabbime seni sevindirdin yawrunu sana bağışlasın ohhh şükürr düşmez yum küçük idrarda degilmi eminsinTransferin hayırlı olsun canım. Dediğin gibi bir şeyin olması mümkün değil. O rahme hapsoldu çıkamaz artık. Ordan çıkması için adet gününün gelmesi ve tutunmamasi gerekir stres yapma
Eminim canım rahat ol. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız.ayyy ciddimisinnn balım oyy canını yerim Allâh bin kere razı olsun ciddisin dimii. Dedim tam yum düştü içime su serpin yaa rabbime seni sevindirdin yawrunu sana bağışlasın ohhh şükürr düşmez yum küçük idrarda degilmi eminsin
Kalbini ferah tut bugünlerde herşeyden korkar olduk Allah korusun öylebirşey olsa bile senin hissetmen biraz zor Allah bizlere yardim etsin bol bol sabir ve güç versinKızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldyardimbiraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için
Canm embriyolar yuvarlak dedigin gibi kuyruklu olan sperm ve spermler kalmadi suan onlar embriyo evresinde boyle stres yapma kendine belki vajinal kullandigin ilaclar falandirKızlar allah rızası için cevap verin nolur kızlar benim transfer bugün oldu ya biraz önce afedersiniz wc gittim klozet kullanıyorum korkudan baktığımda sanki hani yum koyuyorlar ya kuyruklu sanki öyle bişi gördüm acaba idrarımla birlikte odamı cıktı nolur cevap verin allah rızası için
cnm sen 12 günü bekle ozamanda baktır belki son anda tutunucak sana bebeğinBenim degerim 14 e dusmusmaalesef olmamis
sıcaktı
Eminim canım rahat ol. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız.
Aynen öyle canım ne bileyim işte beyaz kuyruklu görünce korktum işte hissetmedim canım idrarın üstünde gördüm korktum bilmiyom artık Allah A emanet iz hepimizKalbini ferah tut bugünlerde herşeyden korkar olduk Allah korusun öylebirşey olsa bile senin hissetmen biraz zor Allah bizlere yardim etsin bol bol sabir ve güç versin
Herşeyi anladımda arkadaşım kuyruklu yum nedir?Aynen öyle canım ne bileyim işte beyaz kuyruklu görünce korktum işte hissetmedim canım idrarın üstünde gördüm korktum bilmiyom artık Allah A emanet iz hepimiz
Nasip canim. olmayinca olmuyor.
Kuzumm ben iyiyim sevgiyi bilmiyorum ama
Kuyruklu muymuş yumurtasıHerşeyi anladımda arkadaşım kuyruklu yum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?