Teseķur ederim haklisin iste hep olumsuz dusununce insan şok oluyoCanım öncelikle hayırlı olsun , benim 12.gün değerim 513'tü ve dün kalp atışlarını duydum tek bebeğimin , yani sakın öyle kötü şeyler getirme aklına
Evet gerçi 100 fln çıksa iğneden değildir derim iğneden okadar yüksek çıkamaz bence ama bilemiyorum yaparim 30_40 bişey çıkar iğneden mi diye kafayı yerim die korkuomHıı dımı senın ıgne faktörün vardı. Normal sartlarda benım 12. Gunde 202 cıktı nazlieylülün 135 senınkınde bu aralıkta cıkar sanırım
Tüp bebekde dis gebelik riski cok az 6.embriyosu deger normal 12.gun icin hayirli olsun..Merhaba kizlar..27 ekimde transfer oldu benim..2 adet 6.gun embriyosu..Bugun 12. gundu kan testinde 437 cikmis..Ama bana yuksek geldi acaba dis gebelik mi diye tedirgin oldum yada ikisi mi tutundu varmi benzer sonuc olan..
Abi hayat ben jel kullaniyordum dusuk tehlikesi baslayinca igneye gectik yani dusuk tehlikesi olan biri icin jel ne kadar mantikli bilemedim bana dr hemen alttan jel almayi birakiyorsun dedi sonucta o jeli dibine kadar sokmak zorundasin ee rahim zaten hassas su donemde birde igne daha etkili jelden direk aliyoruz.Yaaa, ben çubuğu yarısına kadar itiyorum aceba çok mu ittim diye korkuyordum
Benim degerim 14 e dusmusmaalesef
Ne diyeyim.bilemedim hakkinda hayirlisi olsun(((((
Canm üzüldüm dicek bişey de yok hakkımızda hayrlisi inşallah bidahaki ne olucak canimmBenim degerim 14 e dusmusmaalesef olmamis
Canım ben zaten transferden beri iğne kullanıyorum. Biraz kahve leke var deyince jel de verdi Dr.Abi hayat ben jel kullaniyordum dusuk tehlikesi baslayinca igneye gectik yani dusuk tehlikesi olan biri icin jel ne kadar mantikli bilemedim bana dr hemen alttan jel almayi birakiyorsun dedi sonucta o jeli dibine kadar sokmak zorundasin ee rahim zaten hassas su donemde birde igne daha etkili jelden direk aliyoruz.
Benim. Bildigim dis gebelikte yavas yavas artar sonra 1400lerde kalir senin degerin cok güzel masallahTesekkur ederim neden oyle dedin benim bu ucuncu denememde artik negatife kendim inasil sartlamissam inanamiyorum da..
Insallah canm icime su serptinBenim. Bildigim dis gebelikte yavas yavas artar sonra 1400lerde kalir senin degerin cok güzel masallah
Benim degerim 14 e dusmusmaalesef olmamis
Çok teşekkür ederim insallahSizin hamileliğiniz de hayırlı olsun buarada. inşallah kucağımıza alırız sağlıkla :)
Nasip canim. olmayinca olmuyor.Ah canım ya nası uzuldum anlatamamhiç bi söz teselli etmez seni tahmin edebiliyorum tamamen nasip kısmet yiyecek lokması varsa gelicekler dünyaya inş tekrar denersin bu sefer olur
Merhaba cnm ben de 25 ekimde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer oldu dün ilk kan testinde 1416 çıktı dr ikiz olma ihtimali yuksek dedi yarin tekrar test yaptir caz. yani bence dış gebelik değildir korkmaMerhaba kizlar..27 ekimde transfer oldu benim..2 adet 6.gun embriyosu..Bugun 12. gundu kan testinde 437 cikmis..Ama bana yuksek geldi acaba dis gebelik mi diye tedirgin oldum yada ikisi mi tutundu varmi benzer sonuc olan..
Ay maşallah ne güzel bize de duymak nasip olur inşallahCanım öncelikle hayırlı olsun , benim 12.gün değerim 513'tü ve dün kalp atışlarını duydum tek bebeğimin , yani sakın öyle kötü şeyler getirme aklına
Evet gerçi 100 fln çıksa iğneden değildir derim iğneden okadar yüksek çıkamaz bence ama bilemiyorum yaparim 30_40 bişey çıkar iğneden mi diye kafayı yerim die korkuomama senle nazlı ya 2 tane transfer edilmisti bana bitane benm ki daha düşük çıkabilir eğer varsa belki sizlerin ikiz yanlsmi dusunuom. nazlieylulundemi 3.gün embriyosuydu
3. Gün 5. Gün olması ne kadar önemliDegerıe gore ıkız gıbı degıl benıkı sankı ama ıkıngun sonrakı artısa da bakmak lazım. Nazlıeyulunkıbde 3. Gun ıkı taneydı evet. Hakkımızda hayırlısı olur ıns canım. Bu anı yasamak guzel ama devamı gelıcek mı endısesı de cok bulmusken kaybetmenın korkusu daha baska. Ins Allah hepımızın gonlune gore verır
Ya canım benim 9.gün 320 çıktı. İkizden fazla üçüz falan mı yoksa? Korkmaya başladım.Merhaba cnm ben de 25 ekimde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer oldu dün ilk kan testinde 1416 çıktı dr ikiz olma ihtimali yuksek dedi yarin tekrar test yaptir caz. yani bence dış gebelik değildir korkma
Merhaba kizlar..27 ekimde transfer oldu benim..2 adet 6.gun embriyosu..Bugun 12. gundu kan testinde 437 cikmis..Ama bana yuksek geldi acaba dis gebelik mi diye tedirgin oldum yada ikisi mi tutundu varmi benzer sonuc olan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?