- 22 Aralık 2015
- 136
- 190
- 33
kan testini ne zaman yapacaksınYok yapmadım daha erken diye dusunuyom ve korkuyom yine negatif çıkacak diye
Ayyy aminnn amin inş ALLAH razı olsun canım nasıl mutlu oldum çokk ama çokk tşk ederim RABBİM yawrunu size bagşlsasın inşşşşş inşşTabiki bekliycez canımmm inşallah sizlerden de güzel hayırlı haberler alıcaz
Bilemem dediiiiii usg mi 24 üne verdi garantilemek isterim bide ikide bir gelmene gerek kalmasın kalp atısıyla birlikte görelim dedi nasıl bekleyecem yaaaAnammm ikiz buuu
Anammm benim adımda var yaaaacrn_srky hamile
Doei hamile
S Suhava hamile
RENK11 hamile
Sevgi1312 hamile
burcis60 hamile
mevlude91 hamile
pasa annesi hamile
minipushinka hamile
G gelyagmurum hamile
mavera04 hamile
Szn_82 hamile
gözün aydın canııııııımmmmmmmmHer günümüz böyle olsun kizlarrr :)))
cok sukur canim hayaller gercek oldu hep boyle istiyoduk oldu sukurAnammm benim adımda var yaaaa
Bugün 8. Günün idrar yaptım negatif çıktı yarin kanda baktircamkan testini ne zaman yapacaksın
MAŞALLAH süBBANALLAH ALLAHIM bnde eklenirmiyim kicrn_srky hamile
Doei hamile
S Suhava hamile
RENK11 hamile
Sevgi1312 hamile
burcis60 hamile
mevlude91 hamile
pasa annesi hamile
minipushinka hamile
G gelyagmurum hamile
mavera04 hamile
Szn_82 hamile
tek bende hamile kalayımda bende bekleyim yetrki hamile kalayımBilemem dediiiiii usg mi 24 üne verdi garantilemek isterim bide ikide bir gelmene gerek kalmasın kalp atısıyla birlikte görelim dedi nasıl bekleyecem yaaa
gözün aydın kuzummAnammm benim adımda var yaaaa
yarın da senin icin yulliii icin cekecvekiz iki halayımız var canını sıokma balımmBugün 8. Günün idrar yaptım negatif çıktı yarin kanda baktircam
Negatif ten so da moralin bozuldu ama inş sonuç degisiryarın da senin icin yulliii icin cekecvekiz iki halayımız var canını sıokma balımm
crn_srky hamile
Doei hamile
S Suhava hamile
RENK11 hamile
Sevgi1312 hamile
burcis60 hamile
mevlude91 hamile
pasa annesi hamile
minipushinka hamile
G gelyagmurum hamile
mavera04 hamile
Szn_82 hamile
Offf 3 hafta geçmez valla şimdi :)))Bilemem dediiiiii usg mi 24 üne verdi garantilemek isterim bide ikide bir gelmene gerek kalmasın kalp atısıyla birlikte görelim dedi nasıl bekleyecem yaaa
Ne sandın deli kız :))Anammm benim adımda var yaaaa
Ayyyy ben ölcem meraktan. En sona kalmak diye de bişi varmış :)))
Aminnnnnn koskocaman aminnnnbu liste hepimizin adıyla dolar inşbütün hamişlerimizin de Allah bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
Bir guzel haber de benden kan testim 512 çıktı... yani bebisim toparlanmaya karar verdi anlasilan.. :) insallahhh hep guzel haberler aliriz boyle hepimizzzz :) insallah bundan sonraki haberlerde kalp atisini duymayi kutlariz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?