Bende öyle dün sabahtan beri batıyor sanki adet olucamHamilelikte her adet döneminde aynı adet belirtileri yaşanıyor içini ferah tut lütfen
Iyiki istememisler canim benim dr iki gunde bir istedi her sonucu almaya gittigimde kalbim yerinden cikacak gibi oluyordu stres bitmek bilmedi birde herkesin degerleri ayni olmuyor sen stres yapma insalla hersey yolunda gider
Hayırlısı olsun canım heyecanlı bekleyiş sürecine sen de dahil olacaksın İnşallahGünaydın kızlar nasılsınız? Benim dün opu olmuştu. bugün embriyolog aradı. 4 yumurtamdan 3 ü döllenmiş. perşembe transfer olacak dediler. hadi hayırlısı.
İLK GEBELİĞİMDE DEDİM KESİN ADET OLUYORUM 2. GEBELİĞİMDE ŞİMDİ GENE AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUM İÇİNİZ RAHAT OLSUN DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIN..Bende öyle dün sabahtan beri batıyor sanki adet olucam
Canim ben diyarbakir venividi de yaptirdim ikinci gunden itibaren her gun embiryolog beni arayip gunluk gelisimleri hakkinda bilgi veriyordy her merkezin uygulamasi farkli sanirimSelam Kızçeler, Kardeşler, Kader Arkadaşlarım,
BİR SORUM VAR
Benimde allahın izini ile dün yumurtalarım toplandı. Acıbadem fulyada tedavi görüyorum . 5 adet yumurta alındı dördü işlem görebilcek durumdaymış ve bugun gelen habere görede 3 yumurta döllenmiş. yalnız size bır sey sormak istiyorum doktor evet uc yumurta sağlıklı ılerlıyor dedı bende yarın öbür gun arayım mı bölünmeleri için dedim bana gerek yok her gun çıkarıp bakmıcaz hava ile teması ıyı degıl her seferınde transfere geldıgın gun bölünme sayısını hep beraber ogrenecegıuz dedı
siz böyle bısey duydunuz mu etrafınızda??????**
[
Sizin transfer gününüz ne zamandı ?
Iyiki istememisler canim benim dr iki gunde bir istedi her sonucu almaya gittigimde kalbim yerinden cikacak gibi oluyordu stres bitmek bilmedi birde herkesin degerleri ayni olmuyor sen stres yapma insalla hersey yolunda gider
14 EKİM 1 GÜN VAR ARAMIZDA BEN 15.GÜN YAPTIRDIM TESTİ 1676 ÇIKMIŞTI İKİZ GİBİ GELİOR BANA SİZİNDE YÜKSEK DEĞER İKİZ OLABİLİRMİ DÜŞÜNÜYORUM HEM KORKUYORUM HEMDE MUTLUYUM :)transferim 15 ekimde olmuştu canım
Selam Kızçeler, Kardeşler, Kader Arkadaşlarım,
BİR SORUM VAR
Benimde allahın izini ile dün yumurtalarım toplandı. Acıbadem fulyada tedavi görüyorum . 5 adet yumurta alındı dördü işlem görebilcek durumdaymış ve bugun gelen habere görede 3 yumurta döllenmiş. yalnız size bır sey sormak istiyorum doktor evet uc yumurta sağlıklı ılerlıyor dedı bende yarın öbür gun arayım mı bölünmeleri için dedim bana gerek yok her gun çıkarıp bakmıcaz hava ile teması ıyı degıl her seferınde transfere geldıgın gun bölünme sayısını hep beraber ogrenecegıuz dedı
14 EKİM 1 GÜN VAR ARAMIZDA BEN 15.GÜN YAPTIRDIM TESTİ 1676 ÇIKMIŞTI İKİZ GİBİ GELİOR BANA SİZİNDE YÜKSEK DEĞER İKİZ OLABİLİRMİ DÜŞÜNÜYORUM HEM KORKUYORUM HEMDE MUTLUYUM :)
KOCA BİR AMİNN EVET ÇOK DUYDUM BENDE İNŞALAH DİYELİM.bn tek embriyo olduğu için pek ihtimal vermiyorum ama biyandan da böyle tek embriyoyla ikiz gebe olanları duyunca bi heyecan basıyo :)) Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım
aynen doğru söylemişler. embriyoların sağlıklı gelişmesi için 2. gün yumurtaları açıp bakmıyorlar. benimde 5 yumurtam vardı. 4 ün işleme alındı. 3 tanesi döllenmiş. perşembe günü transfer dediler. benim bu 5. tedavim. ilk tedavimde döllenen yumurtalar sağlıklı olmadığı için 2. gün transferi yapmışlardı. ilk gün döllemesi iyiyse 2. gün açmıyorlar. diğer 3 tedavimde de 2. gün embriyoları rahatsız etmediler. normal birşey yani. 3. gün transferi olur seninde sanırım. birlikte gün sayacaz benim de dün opu oldu.Selam Kızçeler, Kardeşler, Kader Arkadaşlarım,
BİR SORUM VAR
Banada gün gün haber vermediler sadece döllenen yumurta sayısını söylediler sonra transfer günü görüştük diğerlrrinin durumuSelam Kızçeler, Kardeşler, Kader Arkadaşlarım,
BİR SORUM VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?