• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

S Suhava anladım canım . benim tek embriyo transferi oldu ama 12. gün 612 ydi değerim seninde yakınmış değerin o yüzden sordum. benden 2 gün sonra yada başka bi zaman tekrar test istenmedi de bnde o yüzden biraz hem şaşkın hem heyecanlıyım

[
S Suhava anladım canım . benim tek embriyo transferi oldu ama 12. gün 612 ydi değerim seninde yakınmış değerin o yüzden sordum. benden 2 gün sonra yada başka bi zaman tekrar test istenmedi de bnde o yüzden biraz hem şaşkın hem heyecanlıyım

Sizin transfer gününüz ne zamandı ?

Sevgicim tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Sevgi1312 Sevgi1312 Doei Doei hayırlı olsun canım sana da değerin artar merak etme her şey iyi olacak senin içinde Çok yüksek çıkmamışsa belki tutunması geç olmuştr bizi habersiz bırakma

Iyiki istememisler canim benim dr iki gunde bir istedi her sonucu almaya gittigimde kalbim yerinden cikacak gibi oluyordu stres bitmek bilmedi birde herkesin degerleri ayni olmuyor sen stres yapma insalla hersey yolunda gider

Selam Kızçeler, Kardeşler, Kader Arkadaşlarım,
BİR SORUM VAR
Benimde allahın izini ile dün yumurtalarım toplandı. Acıbadem fulyada tedavi görüyorum . 5 adet yumurta alındı dördü işlem görebilcek durumdaymış ve bugun gelen habere görede 3 yumurta döllenmiş. yalnız size bır sey sormak istiyorum doktor evet uc yumurta sağlıklı ılerlıyor dedı bende yarın öbür gun arayım mı bölünmeleri için dedim bana gerek yok her gun çıkarıp bakmıcaz hava ile teması ıyı degıl her seferınde transfere geldıgın gun bölünme sayısını hep beraber ogrenecegıuz dedı
siz böyle bısey duydunuz mu etrafınızda??????**

BİR SORUM VAR
Benimde allahın izini ile dün yumurtalarım toplandı. Acıbadem fulyada tedavi görüyorum . 5 adet yumurta alındı dördü işlem görebilcek durumdaymış ve bugun gelen habere görede 3 yumurta döllenmiş. yalnız size bır sey sormak istiyorum doktor evet uc yumurta sağlıklı ılerlıyor dedı bende yarın öbür gun arayım mı bölünmeleri için dedim bana gerek yok her gun çıkarıp bakmıcaz hava ile teması ıyı degıl her seferınde transfere geldıgın gun bölünme sayısını hep beraber ogrenecegıuz dedı
Canim ben diyarbakir venividi de yaptirdim ikinci gunden itibaren her gun embiryolog beni arayip gunluk gelisimleri hakkinda bilgi veriyordy her merkezin uygulamasi farkli sanirim

Iyiki istememisler canim benim dr iki gunde bir istedi her sonucu almaya gittigimde kalbim yerinden cikacak gibi oluyordu stres bitmek bilmedi birde herkesin degerleri ayni olmuyor sen stres yapma insalla hersey yolunda gider

saol canım inşallah böyle olanlar çokmuş bende çok kafama takmamaya çalışıyorum . bir de doktorumdan da herhangi olumsuz birşey duymadım eğer aksi bi durum olsa o da 2 gün sonra tekrar test isterdi diye düşünüyorum

BİR SORUM VAR

canım bnm kliniğimde de hergün bilgi için aradılar ama her klinik farklı uygulama yapıyo sanırım

14 EKİM 1 GÜN VAR ARAMIZDA BEN 15.GÜN YAPTIRDIM TESTİ 1676 ÇIKMIŞTI İKİZ GİBİ GELİOR BANA SİZİNDE YÜKSEK DEĞER İKİZ OLABİLİRMİ DÜŞÜNÜYORUM HEM KORKUYORUM HEMDE MUTLUYUM :)

bn tek embriyo olduğu için pek ihtimal vermiyorum ama biyandan da böyle tek embriyoyla ikiz gebe olanları duyunca bi heyecan basıyo :)) Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım

bn tek embriyo olduğu için pek ihtimal vermiyorum ama biyandan da böyle tek embriyoyla ikiz gebe olanları duyunca bi heyecan basıyo :)) Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım
KOCA BİR AMİNN EVET ÇOK DUYDUM BENDE İNŞALAH DİYELİM.

BİR SORUM VAR
aynen doğru söylemişler. embriyoların sağlıklı gelişmesi için 2. gün yumurtaları açıp bakmıyorlar. benimde 5 yumurtam vardı. 4 ün işleme alındı. 3 tanesi döllenmiş. perşembe günü transfer dediler. benim bu 5. tedavim. ilk tedavimde döllenen yumurtalar sağlıklı olmadığı için 2. gün transferi yapmışlardı. ilk gün döllemesi iyiyse 2. gün açmıyorlar. diğer 3 tedavimde de 2. gün embriyoları rahatsız etmediler. normal birşey yani. 3. gün transferi olur seninde sanırım. birlikte gün sayacaz benim de dün opu oldu.

BİR SORUM VAR
Banada gün gün haber vermediler sadece döllenen yumurta sayısını söylediler sonra transfer günü görüştük diğerlrrinin durumu

@sea21 benim embriyolar kameralı sistemle izlendiği için belki gün gün haber verdiler ki zaten 3. gün transferi oldum. belki böyle uygulamaları olmadığı için arkadaşların dediği gibi süreklli dışarı çıkarıp bakmazlar

Back