- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 32
Canım arkadasım cok teşekkür ederimmmmmmmhadi gozumuzaydin aydin canmm cok sevindimmm ikizler geliyo ha sonunda cok mutlu oldum ya arkadasimm tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım arkadasım cok teşekkür ederimmmmmmmhadi gozumuzaydin aydin canmm cok sevindimmm ikizler geliyo ha sonunda cok mutlu oldum ya arkadasimm tebrikler
Caniimm Ya bugüne güzel haberle uyandımm sayendee icim simdi rahat etti.. Rabbim tamamina erdirsinnCanım arkadasım cok teşekkür ederimmmmmmm
Aminn aminnnnn inşallahhhhCaniimm Ya bugüne güzel haberle uyandımm sayendee icim simdi rahat etti.. Rabbim tamamina erdirsinn
Umarım bi skntı yoktur katlanarak yukselir insallahh..Kızlar teşekkür ederim. hamilelik var ama değerim çok yüksek değil. doktorumla görüşeceğim. Tekrar teşekkürler.
Amin insallah bende kese icin gidecegimm bu hafta bakalimm hayirlisiKizlar bende bu gun kontrole gittim kucukte olsa keseyi gordum allahim kalp atislarini duymayı nasip etsin insallah ve darisi tum bekleyenlerin basina inşallah
Canim kacinci gununAmin insallah bende kese icin gidecegimm bu hafta bakalimm hayirlisi
Transferdn sonra 16. GunCanim kacinci gunun
Amin insallah bende kese icin gidecegimm bu hafta bakalimm hayirlisi
Oyle mi degerlerin kaç çikmisti..canım hakkımızda hayırlısı olsun bnde 7sinde gidicem kese görmeye
Doei cim inşallah degerin artarak devam eder sakın üzme kendini strese girmeKızlar teşekkür ederim. hamilelik var ama değerim çok yüksek değil. doktorumla görüşeceğim. Tekrar teşekkürler.
Bu cok güzel sorunsuz devam etsin ınsalahKizlar bende bu gun kontrole gittim kucukte olsa keseyi gordum allahim kalp atislarini duymayı nasip etsin insallah ve darisi tum bekleyenlerin basina inşallah
canım benim çok ama çok sevindim gözün aydın.. yemin ederim kendim hamileyişim gibi sevindim gözlerim dolduCanım arkadasım cok teşekkür ederimmmmmmm
Transferdn sonra 16. Gun
Kizlar bende bu gun kontrole gittim kucukte olsa keseyi gordum allahim kalp atislarini duymayı nasip etsin insallah ve darisi tum bekleyenlerin basina inşallah[/QUOTE
canım benim gözün aydın... rabbim kucağına almayı nasip etsin.. darısı bizlere inş