• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar selam bugun bu topiğe hiç bakmadım şimdi bi giriyim dedim be güzel hamişlerimiz çoğalmış :anneadayı: Sevgi1312 Sevgi1312 ve Doei Doei tebrik ederim sizleri de inş saplıklı bi şekilde kucağınıza almayı da nasip eder Allahım:dua: darısı başımıza inş. Şafak :7:KK49:

Kizlar gebelikte akıntının rengi sefaf olur diye biliyorum benim yesile yakin rengi benim gibi olan var mı

transfer imin 19 gunu canim kahverengi degil yesile yakın surekli sorun olur mu diye takmaya basladim
Canım ben sürekli akıntısı olan biriyim benimde bazen çok koyu sarı gibi oluyor ama hem progestana bağlıyorum hem zaten sürekli olduğu için telaş yapmadım .. sen doktorunu bi ara sor istersen

benim adet donemim yaklastigi zaman akintinin rengi yeşile donerdi zaten surekli ama gebelikte sefaf olmasi gerekiyormus dr ma sorarim artik

Kızlar herkese meraba , burda muhabbet baya güzel , ben de katılmak istiyorum aranıza :):)
11 ekimde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi , test sonuçlarım
10. Gün - 196
12. Gün - 513
14. Gün - 1499 çıktı
Doktor büyük ihtimal ikiz dedi ama 17. Gün karından ultrasonda bi tane kese göründü , o ufaklığı orada ekranda görmek çok güZel bir duygu , inşAllah rabbim isteyen herkese nasip eder
Pazartesi günü de kalp atışlarını duymaya gideceğiz , doktor hala ikiz olabileceğini düşünüyor

Kızlar herkese meraba , burda muhabbet baya güzel , ben de katılmak istiyorum aranıza :):)
11 ekimde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi , test sonuçlarım
10. Gün - 196
12. Gün - 513
14. Gün - 1499 çıktı
Doktor büyük ihtimal ikiz dedi ama 17. Gün karından ultrasonda bi tane kese göründü , o ufaklığı orada ekranda görmek çok güZel bir duygu , inşAllah rabbim isteyen herkese nasip eder
Pazartesi günü de kalp atışlarını duymaya gideceğiz , doktor hala ikiz olabileceğini düşünüyor
Hosgeldin degerlern cok guzel evet ikize benziyo.. İlk denemen mi

Back