İnşallah kuzum inşallahCuma ilk is o olacak zaten kızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum inşallahCuma ilk is o olacak zaten kızz
İnsallah canımm güzel haberler verinnn bizde sevinelimmBenide cuma eklersin inşallah
Evet cogaliriz insallahİnşaallah listemiz artar çoğalır
Amin insallah canmm :)Maşallah:)
daha da artsın liste inşallah
Rabbim şifa versin inşallah canım benim inşallah bişey yokturAaaa çok üzüldüm nolmuş allah yardımcısı olsun . inşallah biseycigi yoktur allah acil şifasını versin
Kaçıncı günün canım. Birde yeşil hiç duymadım kahve olmasın?Kizlar gebelikte akıntının rengi sefaf olur diye biliyorum benim yesile yakin rengi benim gibi olan var mı
transfer imin 19 gunu canim kahverengi degil yesile yakın surekli sorun olur mu diye takmaya basladimKaçıncı günün canım. Birde yeşil hiç duymadım kahve olmasın?
Yesili bende enfeksiyon durumunda duymustumKizlar gebelikte akıntının rengi sefaf olur diye biliyorum benim yesile yakin rengi benim gibi olan var mı
Canım ben sürekli akıntısı olan biriyim benimde bazen çok koyu sarı gibi oluyor ama hem progestana bağlıyorum hem zaten sürekli olduğu için telaş yapmadım .. sen doktorunu bi ara sor istersentransfer imin 19 gunu canim kahverengi degil yesile yakın surekli sorun olur mu diye takmaya basladim
bence doktorunuza durumu anlatın yeşil renk benimde bildiğim iltihap durumunda oluyor..Kizlar gebelikte akıntının rengi sefaf olur diye biliyorum benim yesile yakin rengi benim gibi olan var mı
Valla dediğimgibi ilkkez duydum canım. Bence en kısa sürede ara doktorunutransfer imin 19 gunu canim kahverengi degil yesile yakın surekli sorun olur mu diye takmaya basladim
Oyle yapacam artik umarim problem olmazValla dediğimgibi ilkkez duydum canım. Bence en kısa sürede ara doktorunu
Hosgeldin degerlern cok guzel evet ikize benziyo.. İlk denemen miKızlar herkese meraba , burda muhabbet baya güzel , ben de katılmak istiyorum aranıza :):)
11 ekimde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi , test sonuçlarım
10. Gün - 196
12. Gün - 513
14. Gün - 1499 çıktı
Doktor büyük ihtimal ikiz dedi ama 17. Gün karından ultrasonda bi tane kese göründü , o ufaklığı orada ekranda görmek çok güZel bir duygu , inşAllah rabbim isteyen herkese nasip eder
Pazartesi günü de kalp atışlarını duymaya gideceğiz , doktor hala ikiz olabileceğini düşünüyor
Hayır 3. denememdi ve umarım son denemem olucakHosgeldin degerlern cok guzel evet ikize benziyo.. İlk denemen mi