Oh oh iyi masallah612 ydi değerim canımburcis60
Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhhhhhh cnmcanım benim çok ama çok sevindim gözün aydın.. yemin ederim kendim hamileyişim gibi sevindim gözlerim doldu
Benim 16 gun degerim baya yuksekti ama kese yi goremedik bu gu 19 gunum henuz cok kucuk ama gorunduTransferdn sonra 16. Gun
Benimde öleydi cnmBenim bugün ara ara karnım ağrıyor kasiklarimda batmada oluyor adetmi olucam acaba korkusu yetiyor bana kızlar
Benim 16 gun degerim baya yuksekti ama kese yi goremedik bu gu 19 gunum henuz cok kucuk ama gorundu
Bende ayni şeyleri yaşıyorum sağ kasigimda batmalar ve adet olucakmisin gibi arada ağrı oluyor süz ilaç kullaniyormusunuzBenim bugün ara ara karnım ağrıyor kasiklarimda batmada oluyor adetmi olucam acaba korkusu yetiyor bana kızlar
Kiz hadi iyi o zamanBenimde öleydi cnm
Benim bugün ara ara karnım ağrıyor kasiklarimda batmada oluyor adetmi olucam acaba korkusu yetiyor bana kızlar
Evet kullanıyorum estrofem.folbiol.dekort hap kullaniyorum . crione jel var gunde 2 defa hibir igne ve progestan igne oluyor canim hergunBende ayni şeyleri yaşıyorum sağ kasigimda batmalar ve adet olucakmisin gibi arada ağrı oluyor süz ilaç kullaniyormusunuz
Canım yeni gördüm inan değerin 2 güne bir artması önemli ferah olKızlar teşekkür ederim. hamilelik var ama değerim çok yüksek değil. doktorumla görüşeceğim. Tekrar teşekkürler.
Vajinal izin vermedim sonra karin agrisi cok oluyor karın dan bakrilar canimcanım karnından mı baktılar vajinal ultrasonla mı baktılar ?
Vajinal izin vermedim sonra karin agrisi cok oluyor karın dan bakrilar canim
16. Gun degerin kacti benim 15. Gün 1899 ciktiBenim 16 gun degerim baya yuksekti ama kese yi goremedik bu gu 19 gunum henuz cok kucuk ama gorundu
Vajinal dedi dr ben kabul etmedim sende once karindan baktir gorunmese vajinal baktirirsin artikhmm anladım canım genelde kese için vajinal ultrasonla bakıyolar dediler de o yüzden sordum bana da inşallah karnımdan bakarlar
16. Gun degerin kacti benim 15. Gün 1899 cikti[/QUOTE6 14 gun 785 ti 16 gun 2737 ye yukselmisti
Vajinal dedi dr ben kabul etmedim sende once karindan baktir gorunmese vajinal baktirirsin artik
Simdilik bir kese gorundu cuma gunu bidaha gidecem cumaya kadar belli olur sanirim canimsenin ikiz gebelik mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?