Evet öyle umarım güzel sonuçlanır hikayelerimizAmin inşallah
Sizde sağlıkla kucaginiza alın inşallah
Zor süreçler çünkü
Hepimizin ayrı hikayesi var
Umarim.Evet öyle umarım güzel sonuçlanır hikayelerimiz
Günaydın çok az kalmış inşallah güzel haberler verirsin.Hepinize günaydın kizlarrr. 10 günü ulaştım sonunda kaldı şafak 2 :)) bugun sonuc alacaklar inşaallah guzel haberler veriler bizlere.. hepiniz için sorunsuz ve guzel bir gün olmasını diliyorum
Sağol canım inşallah :)Günaydın çok az kalmış inşallah güzel haberler verirsin.
Kuzum bütün dualarımız sizinle. Doeininde 11de çıkacak. İnşallah çok güzel olacak ikiniz içinde. Aklım sizdeTest verdim kızlar 10 bucukta cıkacak dua edinnnn
Canim insallah guzel haberler alirsin dua ediyorum sabahtan beri doei ile sanaTest verdim kızlar 10 bucukta cıkacak dua edinnnn
İnşallah güzel değerler alacaksın..Test verdim kızlar 10 bucukta cıkacak dua edinnnn
Ay kız sende benim kadar heyecanlı mısın? Sanki onların yerine ben yaptırıyorumCanim insallah guzel haberler alirsin dua ediyorum sabahtan beri doei ile sana
Canim insallah guzel haberler alirsin dua ediyorum sabahtan beri doei ile sana
Vallahi öyleyim kiz sanirsin kendi sonucum çıkacak hepimizin umudu hepimizin hayali ayniAy kız sende benim kadar heyecanlı mısın? Sanki onların yerine ben yaptırıyorum
Dört gözle bekliyoruzAöl
Allah razı olsun dualarınızın bin katı sizi bulsun..
Ay aynı ben kuzumya. Bugünümüz şenlensin haydiVallahi öyleyim kiz sanirsin kendi sonucum çıkacak hepimizin umudu hepimizin hayali ayni
Kıyamam sana. Yarım saat bile kalmadı kızAllahım yardım etsin titriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?