2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Vallahi nasıl ağlayasım var, ağlayamıyorum benim de tansiyonum düşüyor sanırım. Sevgi tüp bebek şehidi olmayalım aman sakin kalalım ya. Kafamı dağıtmak için foruma giriyorum
Bende cafede oturuyorum kafam dagılsın diye bekliyorum canım benim merak et me iyi olacakkkk

Vallahi nasıl ağlayasım var, ağlayamıyorum benim de tansiyonum düşüyor sanırım. Sevgi tüp bebek şehidi olmayalım aman sakin kalalım ya. Kafamı dağıtmak için foruma giriyorum
Ahahha neyden öldü tüp bebek şehidi oldu :)) yerim seni kuzum. Herşey güzel olacak

Pozitif çıkarsa size tüm hikayemi yazacağım ümit olsun diye ümitsizlere...Gerçi şu aşamaya bile gelmiş olmam bir mucize gerçi. Hani örnek gösterilen kadınlar olur ha, doktor doktor gezdi yaşamadığı kalmadı o bile hamile kalıp doğurduysa sen ümitli ol denir ya... İşte onlardan biri olmak istiyorum Allah biliyor...

Börekci çok babacan bir adama benziyor:) yanaklarını mıncırmak geldi içimden. Fonda Sıla, Afitap, masaya çıkıp deli figürlerle oynamak da olabilir. Mutluluktan değil ne yapacağını bilememekten.
Ahahah sonucu alınca döner börekçi abinin ellerinden öpersin bak buna müsade ettim :)))

İnşallah olacaksın kuzum hiçbişey kalmadı. Rabvim dualarımı kabul etsin...

Ay
Börekci çok babacan bir adama benziyor:) yanaklarını mıncırmak geldi içimden. Fonda Sıla, Afitap, masaya çıkıp deli figürlerle oynamak da olabilir. Mutluluktan değil ne yapacağını bilememekten.
nen hala titriyorum ve geçmiooooo

Heyecanla bekliyorum hikayeni canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…