Allahım yardım etsin titriyorum
Evet kuzucuuuuuukKıyamam sana. Yarım saat bile kalmadı kız
Bende cafede oturuyorum kafam dagılsın diye bekliyorum canım benim merak et me iyi olacakkkkVallahi nasıl ağlayasım var, ağlayamıyorum benim de tansiyonum düşüyor sanırım. Sevgi tüp bebek şehidi olmayalım aman sakin kalalım ya. Kafamı dağıtmak için foruma giriyorum
Ahahha neyden öldü tüp bebek şehidi oldu :)) yerim seni kuzum. Herşey güzel olacakVallahi nasıl ağlayasım var, ağlayamıyorum benim de tansiyonum düşüyor sanırım. Sevgi tüp bebek şehidi olmayalım aman sakin kalalım ya. Kafamı dağıtmak için foruma giriyorum
İnşallah senlenecek :))Ay aynı ben kuzumya. Bugünümüz şenlensin haydi
Börekci çok babacan bir adama benziyor:) yanaklarını mıncırmak geldi içimden. Fonda Sıla, Afitap, masaya çıkıp deli figürlerle oynamak da olabilir. Mutluluktan değil ne yapacağını bilememekten.Kızzz deli sancaklar. Börekçiye sarılma annene sarıl gelim bana sarıl :))
Ahahah sonucu alınca döner börekçi abinin ellerinden öpersin bak buna müsade ettim :)))Börekci çok babacan bir adama benziyor:) yanaklarını mıncırmak geldi içimden. Fonda Sıla, Afitap, masaya çıkıp deli figürlerle oynamak da olabilir. Mutluluktan değil ne yapacağını bilememekten.
İnşallah olacaksın kuzum hiçbişey kalmadı. Rabvim dualarımı kabul etsin...Pozitif çıkarsa size tüm hikayemi yazacağım ümit olsun diye ümitsizlere...Gerçi şu aşamaya bile gelmiş olmam bir mucize gerçi. Hani örnek gösterilen kadınlar olur ha, doktor doktor gezdi yaşamadığı kalmadı o bile hamile kalıp doğurduysa sen ümitli ol denir ya... İşte onlardan biri olmak istiyorum Allah biliyor...
Hakkaten ya...Tüp bebek gazisi olmayalım dimi? Sana çok sarılacağım az kaldı minnoşum inşallahKızzz deli sancaklar. Börekçiye sarılma annene sarıl gelim bana sarıl :))
nen hala titriyorum ve geçmioooooBörekci çok babacan bir adama benziyor:) yanaklarını mıncırmak geldi içimden. Fonda Sıla, Afitap, masaya çıkıp deli figürlerle oynamak da olabilir. Mutluluktan değil ne yapacağını bilememekten.
Heyecanla bekliyorum hikayeni canim :))Pozitif çıkarsa size tüm hikayemi yazacağım ümit olsun diye ümitsizlere...Gerçi şu aşamaya bile gelmiş olmam bir mucize gerçi. Hani örnek gösterilen kadınlar olur ha, doktor doktor gezdi yaşamadığı kalmadı o bile hamile kalıp doğurduysa sen ümitli ol denir ya... İşte onlardan biri olmak istiyorum Allah biliyor...
Ay
nen hala titriyorum ve geçmiooooo
Heyecanla bekliyorum hikayeni canim :))
Kız ben böle değildim çok rahattım nolduysa şimdi olduKız bu gidişle başımıza bişey gelecek, besmele çek sakin kal...
10 dk:) senin içinKız ben böle değildim çok rahattım nolduysa şimdi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?