Kac gun kaldi kan testineKizlaar nabersnz . Ya günler gecmior . bi şeyler yeyp içerken nete bakmaktan bi hal oldum . Yok mor lahana dusk yapar mi yok havuc zarrli mi hangi balklr zarrli manyk oldm iycee artik bi seferpozitifo görmek istiyorum mm Rabbiiim. 0.120 görmek istemiormmm artık inşallah.. Tek kendime değil benimle beraber evlat hasreti çeken tummm hepmze Rabbim nasip etsn saglkli hayrli omrlsnden amiin
Sanada insallah sonuna kadar gitmek nasip olurNekadar olumlu dusun desemde biliyorum olmuyo kendimizi kandirmaya gerek yok bu korkuyu illaki herkes yasadı bende cok korkuyodum.. İdrar testi yaptim yarim saat bi saat bakamamistim sonuca
Canm bugün 5.gunumdu daha. Gectgmz çarşamba oldu trNsferKac gun kaldi kan testine
Amin insallah aynen bekleyip gorcez canimmmSanada insallah sonuna kadar gitmek nasip olurkorksakda faydasi yok iste bekleyip göreceğiz
Hmm hadi bakalim hayirlisi insallah guzel bi sonuc alirsin sende.. Allah m emeklerimizi bos cevirmesin cok zorlu sürec ama pozitifi gorunce bütün stres bitiyo ama sonuc olumsuz olsada Allah tan ümit kesilmez...Canm bugün 5.gunumdu daha. Gectgmz çarşamba oldu trNsfer
Saol tatlım. Herkesten Allah razı olsun. Çok daha iyiyim kuzum
Mrh bende 26 sinda oldum transfer ama olduğum günü saymiyordum saymak gerekiyor muMerhba arkadaslar benm de 25 ekimde transferi yapıldı. 7. Gün bugün sabah 2 saat arayla aç karnina idrar testi yaptım çift çizgi gördüm şükürler olsun ama tabi kesin sonuç için 7 Kasım bekliyorum kan testi için
Mrh sizinle ayni gün olmusuk transferi hic bir belirti var miCanm bugün 5.gunumdu daha. Gectgmz çarşamba oldu trNsfer
2 ye katlanmasi gerekirdi ama.belki gec tutunmustur doktorunla görüştün mü? Benim kizimda 11.gun degerim 115 gibiydi 13. Gun 380 gibiydi 15. Gün 600 kusurlerdeydi sorunsuz yukseldi gitti şimdi 4 yasinda. Insallah kat kat yukselirArkadaşlar değerin az ilerlemesi normal mi?9.gün değerim 64, 13.gün değerim 123
Canm drum çok sınırda demiş.Çarşamba günü tekrar tahlilim var.2 ye katlanmasi gerekirdi ama.belki gec tutunmustur doktorunla görüştün mü? Benim kizimda 11.gun degerim 115 gibiydi 13. Gun 380 gibiydi 15. Gün 600 kusurlerdeydi sorunsuz yukseldi gitti şimdi 4 yasinda. Insallah kat kat yukselir
Hadi hayirlisi kat kat yukselsin insallahCanm drum çok sınırda demiş.Çarşamba günü tekrar tahlilim var.
Uyanık olup sadece okuyanlar var benim gibiGece gece uykum kaçtı uyuyamadım uyanık olan var mıtabiki de yok
Ayy anlamadım wc ye kalktım sağa dön sola dön uyuyamadım sonra genelde yastığa çeyrek kala uyuyAn bi tipimUyanık olup sadece okuyanlar var benim gibi
Ben genelde gece kuşuAyy anlamadım wc ye kalktım sağa dön sola dön uyuyamadım sonra genelde yastığa çeyrek kala uyuyAn bi tipim
Transfer oldunuz mu peki tedavi sürecinde misiniz ?Ben genelde gece kuşu
Uyku yok
10.gün bugün iğnelerde 3.kontrol gittim h.sonu opu olur herhaldeTransfer oldunuz mu peki tedavi sürecinde misiniz ?
Allah kolaylık versin ben transfer oldum kan testim pozitif cıktı kısmetse kalp atışlarını duymayı bekliyorum darısı başınıza inşaallah10.gün bugün iğnelerde 3.kontrol gittim h.sonu opu olur herhalde
Sizin?
Amin inşallahAllah kolaylık versin ben transfer oldum kan testim pozitif cıktı kısmetse kalp atışlarını duymayı bekliyorum darısı başınıza inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?