• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kizlaar nabersnz . Ya günler gecmior . bi şeyler yeyp içerken nete bakmaktan bi hal oldum . Yok mor lahana dusk yapar mi yok havuc zarrli mi hangi balklr zarrli manyk oldm iycee artik bi seferpozitifo görmek istiyorum mm Rabbiiim. 0.120 görmek istemiormmm artık inşallah.. Tek kendime değil benimle beraber evlat hasreti çeken tummm hepmze Rabbim nasip etsn saglkli hayrli omrlsnden amiin
Kac gun kaldi kan testine

Nekadar olumlu dusun desemde biliyorum olmuyo kendimizi kandirmaya gerek yok bu korkuyu illaki herkes yasadı bende cok korkuyodum.. İdrar testi yaptim yarim saat bi saat bakamamistim sonuca
Sanada insallah sonuna kadar gitmek nasip olur:dua: korksakda faydasi yok iste bekleyip göreceğiz :KK43:

Canm bugün 5.gunumdu daha. Gectgmz çarşamba oldu trNsfer
Hmm hadi bakalim hayirlisi insallah guzel bi sonuc alirsin sende.. Allah m emeklerimizi bos cevirmesin cok zorlu sürec ama pozitifi gorunce bütün stres bitiyo ama sonuc olumsuz olsada Allah tan ümit kesilmez...

Merhba arkadaslar benm de 25 ekimde transferi yapıldı. 7. Gün bugün sabah 2 saat arayla aç karnina idrar testi yaptım çift çizgi gördüm şükürler olsun ama tabi kesin sonuç için 7 Kasım bekliyorum kan testi için
Mrh bende 26 sinda oldum transfer ama olduğum günü saymiyordum saymak gerekiyor mu

Arkadaşlar değerin az ilerlemesi normal mi?9.gün değerim 64, 13.gün değerim 123
2 ye katlanmasi gerekirdi ama.belki gec tutunmustur doktorunla görüştün mü? Benim kizimda 11.gun degerim 115 gibiydi 13. Gun 380 gibiydi 15. Gün 600 kusurlerdeydi sorunsuz yukseldi gitti şimdi 4 yasinda. Insallah kat kat yukselir

2 ye katlanmasi gerekirdi ama.belki gec tutunmustur doktorunla görüştün mü? Benim kizimda 11.gun degerim 115 gibiydi 13. Gun 380 gibiydi 15. Gün 600 kusurlerdeydi sorunsuz yukseldi gitti şimdi 4 yasinda. Insallah kat kat yukselir
Canm drum çok sınırda demiş.Çarşamba günü tekrar tahlilim var.

Back