Off napcaz kızlar biz böyleyaBugun bende öyle oldum surekli ne yesem diye düşünüyorum biri bitiyor birine başlıyorum hep yemek düşünüyorum
Vallahi aynı yaa ya fas food ya hamur işi her bisey geldi aklımaOff napcaz kızlar biz böyleyabide canım hep dışardan yemek istiyo işin garibide o
Aynı ben aynı ben :)) mesela bu akşam pizza yicizVallahi aynı yaa ya fas food ya hamur işi her bisey geldi aklımabi kac gun once iştahsızlıktan sikayet ediyordum dunden beride ne bulduysam gömdüm
Ben ögleden sonra bol acılı menemen yaptım simdidee lahmacun yiyecegim elimde degil napimmAynı ben aynı ben :)) mesela bu akşam pizza yiciz
Evet hamile kalabilmek bile cok guzel.birsey Rabbim tez zamanda nasip eder insallah benim bi arkadasim kimyasal gebelik yasamisti doktoru ona sevinmelisin hamile kalabiliyorsun demekki demisti 2 ay sonra yeniden hamile kaldi ve kizi şimdi 2 yasinda. Ben hic hamile kalamadim mesela yine de kimyasal dis gebelik yada düşük yasamak istemem ama vucudum tedaviisz hamile kalamiyor onu biliyorumÇünkü kanamam her saat arttı yattım falan ama ümidim yoktu yani herşey Allahtan en azından bi şekilde kimyasal da olsa hamile kalabiliyorum olumlu tarafından bakmak lazım di mi :)
Antalyadayim ben keske burda olsaniz elimde lucrin ve 200 ml kadar gonalf var. Ucretsiz vermek istiyorim verecek kisi bulamıyorumMerhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun. cüzi bir ücret karşılığında da olur...
Wayyy lahmacunnnnnn çok sewerim Ama acı yeme derim geridi kötü olmasınBen ögleden sonra bol acılı menemen yaptım simdidee lahmacun yiyecegim elimde degil napimm
Bak o kadar yedim hala neler yesem planındayımWayyy lahmacunnnnnn çok sewerim Ama acı yeme derim geridi kötü olmasınbizde pizza patlattık valla:)))
Böyle biraz daha tadini çıkarırsak sonumuz vahim olacak ama :)))Yemeğin keyfini çıkartın... ben de düne kadar öyleydim bugun bulantidan canim istemiyor :)
Valla yedimde yedim. Mutlu olmamız daha önemli şu günlerde bebişlerimizle:)Bak o kadar yedim hala neler yesem planındayımohh afiyet olsun sanada ama pizzayada dikkat salam sucuk yeme demişti doktor bana. tabi ben yedim
Bende farklı değilim bu arada :) eşim belki sonrada tatlı söyleriz dedi gözlerim yerinden çıkıyodu :)))Bak o kadar yedim hala neler yesem planındayımohh afiyet olsun sanada ama pizzayada dikkat salam sucuk yeme demişti doktor bana. tabi ben yedim
Benimki puding yaptı simde sanırsın kazana düştüm :)) kalkayim bide mısır patlatayım ben yaww :)))Bende farklı değilim bu arada :) eşim belki sonrada tatlı söyleriz dedi gözlerim yerinden çıkıyodu :)))
Yok artık kız dur patlıcan :) benide geçti bu:))Benimki puding yaptı simde sanırsın kazana düştüm :)) kalkayim bide mısır patlatayım ben yaww :)))
Mısır kalmamiş zaten patlatamadim :)) yetinmek lazım bu akşam :)))Yok artık kız dur patlıcan :) benide geçti bu:))
Çok tatlısınızMısır kalmamiş zaten patlatamadim :)) yetinmek lazım bu akşam :)))
Bencede kız azıcıkta yarına yer bırak:)Mısır kalmamiş zaten patlatamadim :)) yetinmek lazım bu akşam :)))
Yarının planlarına bakarız artk :)))Bencede kız azıcıkta yarına yer bırak:)
Kız iki gündür ben de mısır patlatıyorum bide hastayım diye eş dost ziyaret e geliyor yattığımı duyan mecbur çay yaptırıyorum kendilerine gelen büyük olunca kalktım şimdi kendim yaptım hizmet ettim bişe olmaz dimi 8.gün bugün sevap napayımBenimki puding yaptı simde sanırsın kazana düştüm :)) kalkayim bide mısır patlatayım ben yaww :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?