2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Yok canim bisey olmaz bende 8. gundeydim bugun dun pazara gittim gezdim. bugunde hep ayaktaydim nerdeyse yavas yavas ev islerime döndüm önemli olan 30 dakika ayakta kalip sonra dinlenebilmek. transferden sonra gidip ise baslayanlar var tatlim. fazla yatmakda zarar verir. kalbini ferah tut sen olacağı varsa hic bisey zarar veremez ona

Kbdglr sonucun için üzgünüm ama inş tekrar denersin il denemende tutmuştu ve ne güzel bir oğlun olmuş.

Bende yarın ilk kez kanda baktıracam. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Öyle tabi canım benim ama ne bileyim yine de korkuyorum :)

İçini ferah tut yüce rabbim yazdıysa sana önüne hiç birşey geçemez canım benim.

Evime dönüyorum sonunda 5 saat bitti geriye kaldi 7 saat bende bi sknti yok suan insallah sabaha kadar rahat giderimmm

Kbdglr sonucun için üzgünüm ama inş tekrar denersin il denemende tutmuştu ve ne güzel bir oğlun olmuş.

Bende yarın ilk kez kanda baktıracam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Seninde hakkında hayırlı sı olsun inşallah

Herkese günaydın kızlar biz erkenden uyandık kahfaltimızı yaptik ilaçlarda tamamm. 9. günün tadını çıkarmak için hazırız :)) hepinize çok güzel bir gün diliyorum

Evime dönüyorum sonunda 5 saat bitti geriye kaldi 7 saat bende bi sknti yok suan insallah sabaha kadar rahat giderimmm
Geç gördüm ama inş sağlıkla gitmişsinizdir evinize
Herkese günaydın kızlar biz erkenden uyandık kahfaltimızı yaptik ilaçlarda tamamm. 9. günün tadını çıkarmak için hazırız :)) hepinize çok güzel bir gün diliyorum
ohh afiyet olsun sizeeee :)

Ben de merkezdeyim kontrole geldim kızlar inş güzel haberler alırım hayırlı haberler.. alsınlar hayırlısıyla yumocuklarımıııı. Sanırım perşembe falan alınıcak kesin bişi demedi dr. Bugün belli olcak bakalım :)

Günaydın kızlarrrrr. 7.günden herkese merhaba. Kaldı 4 ben hala tembellik yapıyorum. Şimcik kalkıp duş alcam sonra kahvaltı ve ilaçlarrrr. Bugün bomba gibi geçsin herkeseeeee

Yok canım benim hic başıma gelmedi eger cok canın yanıyorsa ihmal etme derim cunku bizler bu dönem enfeksiyona elverişli bir dönemdeyiz

Günaydın cnm.Çok çok değil sadece yaptıktan sonra kısa süreli oluyor.Merak ettimde herşeyden nem kapar olduk

Gunaydin kizlar guzel bir gun olsun hepimize benimdr saat 1.5 da buz bebeklerimi koycekler insallah.
Bir sey sorcam size idrarınizi bebek koyulduktan ne kadar sonra kalkip yaptiniz ben ilkinde yarimsaat çatladim tuttum ikincide sıkışmadan girdim dr da kızdi ama koyduydu yinede bu ücüncü sıkısmak dert bana yaa

Insallah guzel sonuclar alırsın canım :)

Günaydın kızlarrrrr. 7.günden herkese merhaba. Kaldı 4 ben hala tembellik yapıyorum. Şimcik kalkıp duş alcam sonra kahvaltı ve ilaçlarrrr. Bugün bomba gibi geçsin herkeseeeee
Hadi hadii acıkmadınmi dahaa karnım guruldadi sabahin 6 sında yedim ne varsa :)))

Günaydın cnm.Çok çok değil sadece yaptıktan sonra kısa süreli oluyor.Merak ettimde herşeyden nem kapar olduk
Sormaa sabah karnım agrıdı biraz eyvah bisey oldu adetmi olcam yokda diye diye kendimi yedim durdum

Hayırlı olsun inşallah guzel sonuçlar alırsın. benim ilk önce sonda takip kendileri boşalttılar mesanemi catalda. sonrada 3 saat kaldırmadılar yerimde annem vardi allahtan yanimda ördeğe yaptırdılar zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…