Bana doktorum maximum 40 dakika oynayabilirsin ama surekli değil demişti. cok ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum canim yaKızlar ya cetrotide iğnesini bugün 3 te yapacaktım nasıl oldu anlamadım unutmuşum tam yarım saat geç yaptım bişi olur mu sizce ya çok canım sıkıldı. Acil cevap yazın lütfen
Doktorunu ya da hemsireni ara canim mutlakaKızlar ya cetrotide iğnesini bugün 3 te yapacaktım nasıl oldu anlamadım unutmuşum tam yarım saat geç yaptım bişi olur mu sizce ya çok canım sıkıldı. Acil cevap yazın lütfen
Hemen doktorunu ara sor canımKızlar ya cetrotide iğnesini bugün 3 te yapacaktım nasıl oldu anlamadım unutmuşum tam yarım saat geç yaptım bişi olur mu sizce ya çok canım sıkıldı. Acil cevap yazın lütfen
Ay iyi bari okuyunca ben gerişdim bir an :)Dr a ulaşamadım numarası yok ama hemşireme sordum bişi olmaz merak etme dedi çok şükür sağolun kızlar
Ama çok yanlış ya. Daha çıkmazki hem. Daha dün vücudunda beta hcg dolaşmaya başladı çok erken çokYaw Bu adamla basim dertte elinde plastik bardakla pesimde dolaşıyor askim nolur test yapalim diyo. ya diyorum persembeden once asla yapmiyacagim anla artik diyorum. ben sonucu sana söylemem merak etme diyor. cok meraklıysanız kendin yap dedim bende
Anlatamıyorum kiii persembeyi bekleyemeyeceksen ben annemlere gidiyorum dedim tamam sustum dedi :)Ama çok yanlış ya. Daha çıkmazki hem. Daha dün vücudunda beta hcg dolaşmaya başladı çok erken çok
Kiz azın bal yesin dolaşmaya başlamıştır degilmi hcg :)Ama çok yanlış ya. Daha çıkmazki hem. Daha dün vücudunda beta hcg dolaşmaya başladı çok erken çok
Evet canımSenindemi tek embiryo canim
Yok canım yarım saatten bişey olmaz Allahın izniyleKızlar ya cetrotide iğnesini bugün 3 te yapacaktım nasıl oldu anlamadım unutmuşum tam yarım saat geç yaptım bişi olur mu sizce ya çok canım sıkıldı. Acil cevap yazın lütfen
Tabikiside :)Kiz azın bal yesin dolaşmaya başlamıştır degilmi hcg :)
Ayy şükürler olsun yellucum gerildim resmen :)Ay iyi bari okuyunca ben gerişdim bir an :)
ayynen canım bilmediğimden panik oldum ama Allaha şükür bişey olmaz dedi.Yok canım yarım saatten bişey olmaz Allahın izniyle
Ah canım benim bi bilsen dilleri kopsun :)İnsallah gercek olur sen o bos insanlari hic takma..
Tek konmustu :)Kac tane konmustu burcis masallah cnm ikiz kesin ama hadi hayirlisi masallah darisi basimiza amin..
Bi benim eşim heralde hiç dile bile getirmeyen. Şükür gerçekten döllendiler bir sorun çıkmadan transfer olabildik.Aynen canım eşim de aynısını üç kez dedi gidelim tahlil yapmaya diye acile gidelim diyor baş ağrısı çekme tahlil de vrirsin diyor var mı böyle bişe gitmedim gitmem de aaa iyice beni de heyecanlandırıyor zaten kalbimin atış sesini bastıramam ilk tüp denemem sonuç u bekleyişimi tarif edemem tabi ki yumurta mın döllenme si bile benim için mucize idi çok şükür :,))
Bugun bende öyle oldum surekli ne yesem diye düşünüyorum biri bitiyor birine başlıyorum hep yemek düşünüyorumYa kızlar benim gibi yemekten başka birşey düşünemeyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?