2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar ya cetrotide iğnesini bugün 3 te yapacaktım nasıl oldu anlamadım unutmuşum tam yarım saat geç yaptım bişi olur mu sizce ya çok canım sıkıldı. Acil cevap yazın lütfen
Bana doktorum maximum 40 dakika oynayabilirsin ama surekli değil demişti. cok ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum canim ya

Kızlar ya cetrotide iğnesini bugün 3 te yapacaktım nasıl oldu anlamadım unutmuşum tam yarım saat geç yaptım bişi olur mu sizce ya çok canım sıkıldı. Acil cevap yazın lütfen
Doktorunu ya da hemsireni ara canim mutlaka

Yaw Bu adamla basim dertte elinde plastik bardakla pesimde dolaşıyor askim nolur test yapalim diyo. ya diyorum persembeden once asla yapmiyacagim anla artik diyorum. ben sonucu sana söylemem merak etme diyor. cok meraklıysanız kendin yap dedim bende

Ama çok yanlış ya. Daha çıkmazki hem. Daha dün vücudunda beta hcg dolaşmaya başladı çok erken çok

Ama çok yanlış ya. Daha çıkmazki hem. Daha dün vücudunda beta hcg dolaşmaya başladı çok erken çok
Anlatamıyorum kiii persembeyi bekleyemeyeceksen ben annemlere gidiyorum dedim tamam sustum dedi :)

Aynen canım eşim de aynısını üç kez dedi gidelim tahlil yapmaya diye acile gidelim diyor baş ağrısı çekme tahlil de vrirsin diyor var mı böyle bişe gitmedim gitmem de aaa iyice beni de heyecanlandırıyor zaten kalbimin atış sesini bastıramam ilk tüp denemem sonuç u bekleyişimi tarif edemem tabi ki yumurta mın döllenme si bile benim için mucize idi çok şükür :,))

Bi benim eşim heralde hiç dile bile getirmeyen. Şükür gerçekten döllendiler bir sorun çıkmadan transfer olabildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…