Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adete göre hesaplanırPeki hamilelik haftan son adet tarihine göremi yoksa transfer tarihine göre mi hesaplanacak canim
İnşallah canım benim bende senin gibi hayır haber alırım inşallah elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ama yine deCanım inan seni çok iyi anlıyorum bnm de 5. Günden sonra hiçbi belirtim olmayınca böyle hissetmiştim . Hergün her saniye belirti arayıp duruyordum kendimde. Ama bak 12. Gün hamile olduğumu öğrendim . Herkeste aynı belirtiler olacak hatta belirti olacak diye birşey yokmuş. Bunu birebir yaşayan biri olarak söylüyorum. Nolur bu süreci keyif alarak geçirmeye gayret et sürekli olumsuz düşünme
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canımPeki hamilelik haftan son adet tarihine göremi yoksa transfer tarihine göre mi hesaplanacak canim
BendNe duymuştum bunu hatta bir kere yedim bile Avakadoyu güzelce soyuyoruz isterseniz ezip içine limon tuz az zeytin yağı peynir kata biliyorsunuz öyle güzel bir karışım oluyor ben ekmeğe sürüp yiyorum sade yiyemiyorum .yiyecek olanlara önerim biraz yumuşak olması gerekiyor alırkenKizlar gecenlerde haberlerdr cikmisti avokado tüp bebekte sansi artitiyor diye bi googleden bakin isterseniz birde bir forumda gündr 1 bardak havuc suyu hucrelerin artisini vr kilcal damarlanmayi sagliyor demisler saracoglundan duyylmus bilgilerinize zaten oydu buydu derken tekerlek gibi oldum
Tek embiriyo transferi oldugu icin tekdir dedi doktorumun asistani ama bakalimCanım yüksek değerler çoğul oluyo ama tekil gebelikte de bazen yüksek çıkabiliyormuş önemli olan hamiş olabilmek bence :) kese için gittiğinde ultrasonda gözükecek
Beni bir hafta sonra çağırdı doktor genelde kese görmek için hcg değerin 1000lere ulaşması gerekiyor muş öyle bir şey duymuştum doğru mu tam bilmiyorumKizlar kese için ne zaman gidiliyor pozitif sonuçtan sonra
1500 olmasi gerekiyo diye duymustum bendeBeni bir hafta sonra çağırdı doktor genelde kese görmek için hcg değerin 1000lere ulaşması gerekiyor muş öyle bir şey duymuştum doğru mu tam bilmiyorum
Hayırlı olsun canım sonuçta bu değer hamile olduğunu gösteriyorKızlar bugün 15. Günüm ve degerim 1899... Ay bisey soyleyin ikiz mi üçüz mü yoksa normal bi deger mi bu hic anlamiyorumm
Evet öle tesekkur ederimmHayırlı olsun canım sonuçta bu değer hamile olduğunu gösteriyor
Pozitifi bir gorelim de hayırlısıyla :)Beni bir hafta sonra çağırdı doktor genelde kese görmek için hcg değerin 1000lere ulaşması gerekiyor muş öyle bir şey duymuştum doğru mu tam bilmiyorum
Hayırlı olsun cnm ne güzel haber Allah tamamına erdirsinHayırlı olsun canım sonuçta bu değer hamile olduğunu gösteriyor
Bosver sen o gereksiz insanları anca konuşurlar onlar parazit yaparlarbunlar benim hayallerim inşallah gerçekleşir bu da beni kıran insanlara bakışım olucak çok üzdüler beni merhametsizler
İnsallah gercek olur sen o bos insanlari hic takma..bunlar benim hayallerim inşallah gerçekleşir bu da beni kıran insanlara bakışım olucak çok üzdüler beni merhametsizler
Bende aynı durumdayım canım benim de 12. Gün 612 çıktı değerimTek embiriyo transferi oldugu icin tekdir dedi doktorumun asistani ama bakalim
Kac tane konmustu burcis masallah cnm ikiz kesin ama hadi hayirlisi masallah darisi basimiza amin..Kızlar bugün 15. Günüm ve degerim 1899... Ay bisey soyleyin ikiz mi üçüz mü yoksa normal bi deger mi bu hic anlamiyorumm
Senindemi tek embiryo canimBende aynı durumdayım canım benim de 12. Gün 612 çıktı değerim