• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ayy benim daha yumları bile vermedim ama şimdiden çok güzel beslenmeye çalışıyorum. Meyve ben de sevmiyorum hem de hiç ama yiyorum gelecek olan bebişlere hazırlık :)

Ayy benim daha yumları bile vermedim ama şimdiden çok güzel beslenmeye çalışıyorum. Meyve ben de sevmiyorum hem de hiç ama yiyorum gelecek olan bebişlere hazırlık :)
En iyisini yapıyorsun hele birde ikiz olurlarsa sömürür ler bizde ne var ne yoksa :)

Kizlar gecenlerde haberlerdr cikmisti avokado tüp bebekte sansi artitiyor diye bi googleden bakin isterseniz birde bir forumda gündr 1 bardak havuc suyu hucrelerin artisini vr kilcal damarlanmayi sagliyor demisler saracoglundan duyylmus bilgilerinize zaten oydu buydu derken tekerlek gibi oldum

Kizlar gecenlerde haberlerdr cikmisti avokado tüp bebekte sansi artitiyor diye bi googleden bakin isterseniz birde bir forumda gündr 1 bardak havuc suyu hucrelerin artisini vr kilcal damarlanmayi sagliyor demisler saracoglundan duyylmus bilgilerinize zaten oydu buydu derken tekerlek gibi oldum
Tekerlek gibi miii ilahi kiz güldürdün sabah sabah :)

Aynen öle depo yapıyprum bebişlerime.. Allah sağlıkla huzurla 1 tane nasip etsin korkuyorum 2 den maddi manevi :)
Korkulur tabi bendede oluyo biraz o korku ama rabbim verirse vardır bir bildiği hayırlısı olsun hepimiz icin :)

Hiç bi belirtim yok :( bişey hissetmiyorum midem de bulanmıyor hiç ne olur test günüm gelse de rahatlasam 4 gün var gerçi korkudan da gidemem

Kızlar bugün 15. Günüm ve degerim 1899... Ay bisey soyleyin ikiz mi üçüz mü yoksa normal bi deger mi bu hic anlamiyorumm
Canimm hadi gözün aydın :) ikiz hcgsi ne benziyor ama belli olmaz tabi doktoruna soramazmisin

Kızlar bugün 15. Günüm ve degerim 1899... Ay bisey soyleyin ikiz mi üçüz mü yoksa normal bi deger mi bu hic anlamiyorumm

Canım yüksek değerler çoğul oluyo ama tekil gebelikte de bazen yüksek çıkabiliyormuş önemli olan hamiş olabilmek bence :) kese için gittiğinde ultrasonda gözükecek

Kizlar kese için ne zaman gidiliyor pozitif sonuçtan sonra

Hiç bi belirtim yok :KK43: bişey hissetmiyorum midem de bulanmıyor hiç ne olur test günüm gelse de rahatlasam 4 gün var gerçi korkudan da gidemem

Canım inan seni çok iyi anlıyorum bnm de 5. Günden sonra hiçbi belirtim olmayınca böyle hissetmiştim . Hergün her saniye belirti arayıp duruyordum kendimde. Ama bak 12. Gün hamile olduğumu öğrendim . Herkeste aynı belirtiler olacak hatta belirti olacak diye birşey yokmuş. Bunu birebir yaşayan biri olarak söylüyorum. Nolur bu süreci keyif alarak geçirmeye gayret et sürekli olumsuz düşünme

Back