2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Peki hamilelik haftan son adet tarihine göremi yoksa transfer tarihine göre mi hesaplanacak canim

İnşallah canım benim bende senin gibi hayır haber alırım inşallah elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ama yine de

BendNe duymuştum bunu hatta bir kere yedim bile Avakadoyu güzelce soyuyoruz isterseniz ezip içine limon tuz az zeytin yağı peynir kata biliyorsunuz öyle güzel bir karışım oluyor ben ekmeğe sürüp yiyorum sade yiyemiyorum .yiyecek olanlara önerim biraz yumuşak olması gerekiyor alırken

Kızlar bugün 15. Günüm ve degerim 1899... Ay bisey soyleyin ikiz mi üçüz mü yoksa normal bi deger mi bu hic anlamiyorumm
Kac tane konmustu burcis masallah cnm ikiz kesin ama hadi hayirlisi masallah darisi basimiza amin..

Kızlar ya cetrotide iğnesini bugün 3 te yapacaktım nasıl oldu anlamadım unutmuşum tam yarım saat geç yaptım bişi olur mu sizce ya çok canım sıkıldı. Acil cevap yazın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…