Meyveyide mi sewmezsin hiiiiiKiz meyveyi bile öyle yiyorum ben ama artik zor mor daha cok yemem lazim
Ah benim canım günaydın benim bebişler daha aç cok acıktımmmmmmmmmmHerkese günaydınnnnnn. Biz bebişlerimizle doyduk ilaçlarımızı bile alıyoruz. Bugün mutlu olcaz inşallah hepimize güzel geçsin
Evet kuzum yaa son 10 gundür zorluyorum kendimi kivi icin falanMeyveyide mi sewmezsin hiiiii
En iyisini yapıyorsun hele birde ikiz olurlarsa sömürür ler bizde ne var ne yoksa :)Ayy benim daha yumları bile vermedim ama şimdiden çok güzel beslenmeye çalışıyorum. Meyve ben de sevmiyorum hem de hiç ama yiyorum gelecek olan bebişlere hazırlık :)
Anam annneleri koş kol kahvaltıyaAh benim canım günaydın benim bebişler daha aç cok acıktımmmmmmmmmm
Tekerlek gibi miii ilahi kiz güldürdün sabah sabah :)Kizlar gecenlerde haberlerdr cikmisti avokado tüp bebekte sansi artitiyor diye bi googleden bakin isterseniz birde bir forumda gündr 1 bardak havuc suyu hucrelerin artisini vr kilcal damarlanmayi sagliyor demisler saracoglundan duyylmus bilgilerinize zaten oydu buydu derken tekerlek gibi oldum
Yicem şimdiii ham humAnam annneleri koş kol kahvaltıya
Aynen öle depo yapıyprum bebişlerime.. Allah sağlıkla huzurla 1 tane nasip etsin korkuyorum 2 den maddi manevi :)En iyisini yapıyorsun hele birde ikiz olurlarsa sömürür ler bizde ne var ne yoksa :)
Korkulur tabi bendede oluyo biraz o korku ama rabbim verirse vardır bir bildiği hayırlısı olsun hepimiz icin :)Aynen öle depo yapıyprum bebişlerime.. Allah sağlıkla huzurla 1 tane nasip etsin korkuyorum 2 den maddi manevi :)
Öyle tabi Rabbim nasip ederse vardır bir bildiği.. ne gelirse başımızın üstüneKorkulur tabi bendede oluyo biraz o korku ama rabbim verirse vardır bir bildiği hayırlısı olsun hepimiz icin :)
Canimm hadi gözün aydın :) ikiz hcgsi ne benziyor ama belli olmaz tabi doktoruna soramazmisinKızlar bugün 15. Günüm ve degerim 1899... Ay bisey soyleyin ikiz mi üçüz mü yoksa normal bi deger mi bu hic anlamiyorumm
Bugun pazar biraz erken sanki ilerleyen saatlerde sorarim belki..Canimm hadi gözün aydın :) ikiz hcgsi ne benziyor ama belli olmaz tabi doktoruna soramazmisin
Kızlar bugün 15. Günüm ve degerim 1899... Ay bisey soyleyin ikiz mi üçüz mü yoksa normal bi deger mi bu hic anlamiyorumm
Hiç bi belirtim yokbişey hissetmiyorum midem de bulanmıyor hiç ne olur test günüm gelse de rahatlasam 4 gün var gerçi korkudan da gidemem
Beni doktorum 10 gün sonra çağırdı canımKizlar kese için ne zaman gidiliyor pozitif sonuçtan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?