İnşallah canım sende kasma kendini rahat ol allah yardımcın olsun. bu yollarda ugrasmak gerçekten çok zor ve yıpratıcı sonu hayırlı olsunSlm.kizlar benimde pazartrsi transferim olcek kara kara transferi dusunuyorum ben o cataldan kalkma ve yataga yatirma islemindrn nefret ediyorum kipirdatmasalar öylece iki üc saat yatsam insallah hepimiz güzel haberler alir 2017 de kavusuruz bebislerimize
Günaydinnn :) amin canim insallah suan ikinci tahlilimm icin gidiyorummm güzel sonuclar cıksin insallah banada dua edin :)Günaydın güzel Anne adaylari.. tahlile bir gün daha yaklaştık hepinize sorunsuz sağlıklı bir gün diliyorum.
Günaydın canım hadi güzel haberlerle dön geri bekliyoruz:)Günaydinnn :) amin canim insallah suan ikinci tahlilimm icin gidiyorummm güzel sonuclar cıksin insallah banada dua edin :)
Ay insallah hadi bakalim gidiyorumGünaydın canım hadi güzel haberlerle dön geri bekliyoruz:)
Gunaydin canimm hadi guzel haberlerini bekliyorum bakGünaydinnn :) amin canim insallah suan ikinci tahlilimm icin gidiyorummm güzel sonuclar cıksin insallah banada dua edin :)
Slm.kizlar benimde pazartrsi transferim olcek kara kara transferi dusunuyorum ben o cataldan kalkma ve yataga yatirma islemindrn nefret ediyorum kipirdatmasalar öylece iki üc saat yatsam insallah hepimiz güzel haberler alir 2017 de kavusuruz bebislerimize
Günaydın tatlımmGünaydın güzel Anne adaylari.. tahlile bir gün daha yaklaştık hepinize sorunsuz sağlıklı bir gün diliyorum.
Günaydinnn :) amin canim insallah suan ikinci tahlilimm icin gidiyorummm güzel sonuclar cıksin insallah banada dua edin :)
Aminnnnn öyle olsun inş.. size de afiyet olsunHerkese günaydınnnnnn. Biz bebişlerimizle doyduk ilaçlarımızı bile alıyoruz. Bugün mutlu olcaz inşallah hepimize güzel geçsin
İnş hayırlı haberlerle dön dua edicez cnmAy insallah hadi bakalim gidiyorum
Saol tatlım benim. Kahwaltı eden annişlere de afiyet olsunAminnnnn öyle olsun inş.. size de afiyet olsun
GunaydinnnnHerkese günaydınnnnnn. Biz bebişlerimizle doyduk ilaçlarımızı bile alıyoruz. Bugün mutlu olcaz inşallah hepimize güzel geçsin
Gunaydin canimm :)Günaydın şekerler
Ohh yarasın. Ben badem ceviz kahısı süt devam ediyorum hala :)Gunaydinnnnbizde sabah sabah dünyaları yedik bebislerle ilaçlarda tamamm oh miss
Ohh yarasinnn :) ben yiyemiyorum onlari yaaa faydalı ne varsa zoraki yiyorum hepOhh yarasın. Ben badem ceviz kahısı süt devam ediyorum hala :)
Aaa ama olmazki yemeden. Mutlaka yemelisin. Gün içinde tuzsuz kabak çekirdeğide yiyorumOhh yarasinnn :) ben yiyemiyorum onlari yaaa faydalı ne varsa zoraki yiyorum hep
Kiz meyveyi bile öyle yiyorum ben ama artik zor mor daha cok yemem lazimAaa ama olmazki yemeden. Mutlaka yemelisin. Gün içinde tuzsuz kabak çekirdeğide yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?