2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bu arada aranızda dondurulmş embriyo transferi yaptıracak olan varsa estrofem vardı bende 1 kutu yeni başlayacak arkadaşa M mehers lazım olmazsa ;diğer isteyen arkadaşlara yollim dedim

Canım iyi akşamlar yardımcı olmak isterdim ama elimde ilacım kalmadı dondurulmuş denedim.Zor bir dönem maddi manevi yıpratıcı Allah yardımcın olsun.Rabbim bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün zor gerçekten zor..

Kizlar dun 69 olan degerim bugun 92 cikti.. baska bir hastaneye gittim orada 113 cikti.. hemsirem ptesi gunu testleri tekrar et dedi bu artis daha iyi gibi dedi.. destek olan dua eden herkesten Allah razi olsun.. gonlunuze gore versin...
Ahh canım benim çok sevindim Rabbim katlanarak arttırsın değerini sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Canım Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah hayırlısı buymuş demek Allah gönlüne göre versin

Canımm ben raporumu çapadan aldım onun inferlite bölümünde panoda asılıydı bu resim eşimle daha o gün karar verdik vee iğne şırıngalarımız ve doz tüplerimizi biriktirdik. İnşallah bebeğimiz doğunca bizde böyle bir fotoğraf çekicez

M mehers canım bende 2 kutu menopur 2 kutu da cetrotide kaldı bende ne yapsam diye düşünüyodum eğer bunları kullanacaksan haftaiçi ücretsiz kargolayabilirim .. Rabbim tedavini hayırla sonuçlandırsın inşallah

Bu resmi gördüm de çok çok duygulanmıştımğüm de sol tarafım dan bi ağrı koptu gözlerimden döküldü yaş yaşayan bilir tabi kendinden ne ödünler veriyorsun derttaşımız bizim o. Kendimi görüyorum hissediyorum tarif edemem çocuğu olmayan insanlara bakınca

Canım benim Allah hakkında hayırlısını verisn. Şükür bir tane çocuğun var Rabbim onu sana bağışlasın inş.. inş hiç ummadığın anda sana süpriz yapar ikinci

Görmüştüm bunu ve çok ağlamıştım ya bizim için çok anlamlı bu resim cidden

Bende biriktirmedim hic çünkü hoc hatırlamak istemem negatif olursa o psikolojiyi atamam ustumden. bi günlük tutmaya başladım tedavinin başında ilerde okurum diye o kadar
Ne yalan sölim hayatımda kötü hatıralara yer yok inanın.. çok kötü zamanlarım oldu ama hiç resim dahi çekmedim.. kötü hatıra istemiyorum ben hep güzel hatıralar istiyorum

Canım çok teşekkür ederim onları benim için saklayabilirsen çok sevinirim doktor adetimin ilk günü kontrol edip ilaçları yazacak bende sana geri dönüş sağlicam allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sevgilerimle diğer ilgilenen tüm arkadaşlardan da tekrar allah razı olsun ☺

Cümlemizden razı olsun canım benim biz cetrotide i çok zor bulmuştuk Rabbim bu yolda herkese sabırlar versin yolunuzu kolaylıklarla açsın inşallah tamam bn senden haber bekliyorum inşallah

Slm.kizlar benimde pazartrsi transferim olcek kara kara transferi dusunuyorum ben o cataldan kalkma ve yataga yatirma islemindrn nefret ediyorum kipirdatmasalar öylece iki üc saat yatsam insallah hepimiz güzel haberler alir 2017 de kavusuruz bebislerimize

Amin insallah hic düsünme insallah guzel seyler olacak Allah m hakkimizda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…