2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
C
Canım sakinlik iyi de benim doktorum papatya adaçayı gevşeten tüm bitki çayları yasak demişti özellikle ilk aylarda tabi yinede kendi doktoruna bir danış
canım kaç gündür okadar stresliyim ki beynim yerinden çıkıcak. Çay bile içemiyorum bir haftadır canım çekmiyor. Sakınleşmeye ihtiyacım vardı netten baktım papatya rezene hamilelikte içilebiliyor ama sadece 2 bardak

C

canım kaç gündür okadar stresliyim ki beynim yerinden çıkıcak. Çay bile içemiyorum bir haftadır canım çekmiyor. Sakınleşmeye ihtiyacım vardı netten baktım papatya rezene hamilelikte içilebiliyor ama sadece 2 bardak
Bende çok sinirliyim isirmaya hazir it gibi aradada gecmisi kurcala düşün düşün Ağlıyorum

C

Gebelik haftan doğum ile bakiyorum senle 1hafta oynuyor ama senin dogum benden sonra son adet nezamandi

cnm benım bat 7 şubat test yapmadım günüm geçerse test yapıcagım inş...:KK66: sen tedavine başladın mı... ? bu ay eğer gebelik gercekleşmezse , doktor adetinin 3. günü mutlaka gel dedi, kist ihtimali var, hadi hayırlısı cnm :KK66:
Dun gttim canim estrofem ve klomen die iki ilac verdi tarif ettgi seklde kullanicam hayrlisi bakalim insallah olur

Kızlar rica etsem bana beta hgc testinizin sonuç resmini yollarmısınız ya da hangi metotla yapıldığı yazıyor mu benimkinde elisa yöntemi yazıyor. Bu da up uzun bir açıklamanın kısaltılmışı. Makina ile yapılmıyor sanırım bir kitle yapılıyor. Bu yüzden değer düşük çıkmış olabilir. rica etsem yazıyor mu bakarmısnız?

2016-02-04 12.37.51.jpg
Kızlar rica etsem bana beta hgc testinizin sonuç resmini yollarmısınız ya da hangi metotla yapıldığı yazıyor mu benimkinde elisa yöntemi yazıyor. Bu da up uzun bir açıklamanın kısaltılmışı. Makina ile yapılmıyor sanırım bir kitle yapılıyor. Bu yüzden değer düşük çıkmış olabilir. rica etsem yazıyor mu bakarmısnız?
Eki Görüntüle 1764049

C

Canım benim düşük tehlikem var belki o uüzden demiştir doktor

dosyayi yukleyemedim telde benimkininde elisa yontemi yaziyor 584

X