2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat :) bebişleriniz gece uyuyormu benim kız uyumuyo sabaha kadar oturuyoruz çok yoruldum hem bedenen hem ruhen sütümde yetmiyo geceleri mecburen mama veriyorum siz neler yapıyorsunuz
Çok şükür iyiyiz bizdede uyku durumu şimdilik iyi kilo durumu nasil bebeğin kaç kilo??

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat :) bebişleriniz gece uyuyormu benim kız uyumuyo sabaha kadar oturuyoruz çok yoruldum hem bedenen hem ruhen sütümde yetmiyo geceleri mecburen mama veriyorum siz neler yapıyorsunuz
İyiyiz canım bizde gece uyuyor ama 2 3 saate bir uyanıyor . geri uyuyor . sütü sabah çok emiyor sa gece yetmiyor olabilir . Birde uykusuzluk ve yorgunluk sütünü etkiliyor olabilir . gündüz o uyuduğunda mümkün olduğunca dinlenmene bak.

Meraba canım ben kirklı iken akşamları uyansin gece uyusun diye akşamları oyalamistim .ondan.mı bilmiyorum şimdi hep akşamları uyaniyo baya bi uyanık kalıyo .
Bi de buzukı orhan kolik bebek müziği var kalp atışı şu sesi falan baya rahatlatıyor sakinleştiriyo. Sık emzirince benimde sütum birikmiyo. pekmez şerbeti iç .inslh faydası olur

Çok şükür iyiyiz bizdede uyku durumu şimdilik iyi kilo durumu nasil bebeğin kaç kilo??

3 kilo 795 gram doğmuştu bir aylık kontrolümüzde 5 kilo 300 gram çıktı kilo durumu maşallah güzel çok iştahlı uyku sorunumuz var sadece

Sütüm zaten doğumdan sonra ilk çocuktaki gibi inmedi hep azdı gündüz uyuyo uyandırmak mümkün olmuyo uyanınca birikeni emiyo geceye bişey kalmıyo o uyuduğunda diğer kızımla ilgilenmem gerekiyo yatamıyorum yatsamda uyanıdırıyo

Gece ayakta olduğu için gündüz uykusundan uyandıramıyorum aldığım gibi kalıyo uyuyo yani sadece acıkınca uyanıyo memeyi alınca yine uyuyo yine uyanık tutamıyorum tahin pekmez helva Milk plus Milk tea çörek otu bal herşeyi yedim içtim hala devam ediyorum faydası olmadı bi türlü sütüm artmadı ama baya besleyici oldu sanırım süt çok olmasada yarıyo maşallah

Canim masallah kilosu iyi bebisinin0. Uyku isi ise bizimki de seninkinin tam tersi. Gece uyuyor masallah ama gunduz uyumuyor bizimkisi. Simdiye kadar annem vardi hep ayaginda salladi gunduz oyaladi ben de isime baktim. Bakalim p.tesi annem gidecek ben ne yapacagim. Sut icin ben rezene anason kimyon isirgan cayi yapip iciyorum. Humana ve boza da iciyorum. Tabi bol bol da su.

Kızlar emzirdikten sonra gelen tatlı krizimi durduramıyorum . sizdede oluyormu ? oluyorsa nasıl durduruyorsunuz? verdiğim kilolar geri gelecek , ilk zamanlar cook hızlı kilo vermiştim ama şimdii durdu kilo vermem

Keşke gündüz değilde gece uyusa gündüz bi şekilde idare edilir ama gece olmuyo çok sinir bozucu oluyo . ben normalde çok su içen biri değilim hamilelikte litre litre gidiyodu ama doğumdan sonra eski düzen aklıma bile gelmiyo süt meyve suyu çay içiyorum ama suyu unutuyorum hep

Kızlar emzirdikten sonra gelen tatlı krizimi durduramıyorum . sizdede oluyormu ? oluyorsa nasıl durduruyorsunuz? verdiğim kilolar geri gelecek , ilk zamanlar cook hızlı kilo vermiştim ama şimdii durdu kilo vermem

Emzirdikten sonra değilde bende devamlı bi istek var böyle canım sürekli çikolata şerbetli tatlılar istiyo canım, reçel puding vs de kesmiyo o isteği bende kilo almam inşaallah o korku bende de var :)

benim de açlık krizim oluyor durduramadım 2 kilo aldım 20 gündür annemlerdeyim burda da çok yiyorum bakalım evde ne olacak ama evdeyken bu tatlı krizi için sütlaç yapıyordum daha masumca ne yapılabilir bilemedim

Sorma canim hem de nasil. Bir de ben diyetten ciktim biliyorsun. Hamilelik boyunca yiyemedigim ne varsa yiyorum. Tabi bebege gaz yapmayanlari. Eksi 3 kiloya dusmustum dogumdan sonra. Simdi 2 kilosunu geri aldim.

buzuki orhan kolik bebek müziği gerçekten çoook işe yaradı sağolun kızım uyudu hemennn

Aynen canım sütlü tatlı ile idare edelim yoksa alıp başımızı gideceğiz .
Sorma canim hem de nasil. Bir de ben diyetten ciktim biliyorsun. Hamilelik boyunca yiyemedigim ne varsa yiyorum. Tabi bebege gaz yapmayanlari. Eksi 3 kiloya dusmustum dogumdan sonra. Simdi 2 kilosunu geri aldim.
Evet canım sen ne güzel iradene sahip çıkıp kilo almadın . şimdi de bebek varmış gibi dusunemiyorsun değilmi ?

Kızlar buarada canımı sıkan bir durum var. kendi annemle 35. Haftadan beri hep beraberiz . haftaya salı 40imiz çıkıyor . nankörlük etmek istemem annem elim kolum oldu. herseyime koşturdu sağolsun . Çok yoruldu aynı zamanda haftaya çarşamba dönecek eve ama buarada baya bunalttigi da oldu. gerçi ben dayanamam 1 hafta sonra gelirim diyor .
Bebek bakımı na devamlı karışıyor . devamlı bebeği benim ve eşimin elinden alıyor . siz yapamazsınız verin benn yapayım gibi ithamlarda bulunuyor . eşim zaten akşamları birkaç saat vakit gecirebiliyor onda bile alıyor elinden
Gece pat diye odamıza dalıyor . Anne biz hallederiz diyoruz öyle gidiyor . biz bu bebeğe bakamayacaksak neden yaptık . gelmişim 32 yaşıma inanın kendi düzenimiz var, bazı şeyler ağırıma gidiyor . ama yapım gereği sessiz sakin biri olduğum için bişey diyemedim . sizce ne yapmalıyım ?

Canım bence sen söyleme bişey küsmesin . teyzen yada baban gibi biriyle konuş .annenle konussun.böyle yapma.sen ömür boyu yanlarında olmiycaksin birak bakmayı ogrensinler ihtiyaç olursa sana sorarlar falan desin belki anlar o zaman

canım eşin iyi sabırlıymış benim anneminde senin dediğin gibi direttiği şeyler var bebeğin yüzünü örtmesi mesela eşim bir defasında çıkıştı anneme birşey diyemedim çünkü eşim haklıydı anneme kaç defa dememize rağmen inat etti bence eşinde senin gibi bunalmadan annenle konuş yada annen gittiğinde ne kadar zorlansanda annene söyleme biz çok iyiyiz de gelmek istersede annene onun annesi olduğunu alışman gerektiğini iş başı yaptığında destek olması gerektiğini söylersin ama zor işler bu işler bilemedim yani Allah'tan kv değil olaya birde böyle bak

Haklısın canım böyle devam ederse babama yada kardeşime söyleyeceğim . hastaneye gidiyoruz . bütün kontrollerde elinden bırakmıyor . Anne sen bırak biz hallederiz diyoruz , siz dr la konuşun diyor yine bize bırakmıyor . İnş . Bu raddeye gelmeden hallederiz .
Canım eşimde sinirlenmeye başladı ama oda benim sutume zarar gelmesin diye susuyor . yoksa bisürü şey gözüne batıyor . kv mesela siz başbaşa kalın diyor . annemin özel hayata saygısı kalmamaya başladı . off off hiç istemediğim durumlar oluyor ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…