2016 da tüp bebekle hamile kalıp düşükle sonuçlananlar ve kendini mutsuz hissedenler

Nasılsınız kızlar? Cuma günü kan testi verdim triot vs bakılacak. Sağlık ocağında olduğu için pazartesi öğleden sonra çıkacakmış. Moraller nasıl?

bende adet olmadim dusukten sonra oldum martin 7sihde dusuk yaptim nisanda adet oldum ama az surdu simdi adetim normalde 2 gun onxe gelirdi gelmedi kafam karma karisik nasil bi yol izliycem hakkinda

bende adet olmadim dusukten sonra oldum martin 7sihde dusuk yaptim nisanda adet oldum ama az surdu simdi adetim normalde 2 gun onxe gelirdi gelmedi kafam karma karisik nasil bi yol izliycem hakkinda
Doktorunla gorus ihmal etme bu konuyu

Doktorunla görüş canım benimde düşük kanamasından sonra adetim nasıl gelecek meraktayım normalde en son 5 martta görmüştüm adetimi

Doktorunla görüş canım benimde düşük kanamasından sonra adetim nasıl gelecek meraktayım normalde en son 5 martta görmüştüm adetimi
benimde en son duzgun adetim şubatin 12 flndi snr ztn gebe kaldim martin 7 sinde dusuk yaptim nisanda cok az bi adet gördüm snr işte şimdi bekliorum eger olmazsam gidicem doktora normalde bugun kesin olmam lazim

Bende 9 martta düşük yaptm dün ikinci adetimi oldum.. Geçmez sandığm günler nasılda geçiyor 3. Adetle tedaviye başlamayı düşünyrm inşallah

Nasıl düşükten sonra hiç adet görmedn mi canm.. Doktora gittin mi?
gordum cnm nisanda oldum ama bigun geldi diger gunler az az geldi snr dusukten snr cok kanamam oldu nerden baksan 1 ay surdu lekelenmen bugunde adet oldum ztn doktorda dusuku adet olarak say demisti simdi yeni tedavi icin 23 mayisa randevu aldim bakalim

Hadi hayrlı olsun arkadşım sanırım diğer tedavimzde yakın tarhlerde olucak. İnşallah gebeliğimz ve doğumumuzda öyle olur :))

Rezerv azlığı canm bizim eşiminde sperm sayısı düşüktü ama çok şükür onu toparladk..bi ara bizde sebebsiz katagorisndeydk

Rezerv azlığı canm bizim eşiminde sperm sayısı düşüktü ama çok şükür onu toparladk..bi ara bizde sebebsiz katagorisndeydk
Bizdede sorun sperm azligi peki siz nasil duzelttiniz bu sorunu neler kullandi esiniz nekdardan ne kadara cikti sayiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…