- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
canim öncelikle geçmiş olsun mevlam sabir versin zor bi süreç ama zamanla daha iyi oluyorsun. benim kanama basladigimda hemen hastaneye gitmiştim ve düşmesin diye iyne yaptılar ve serum bağladılar ama bebegim benden vazgecmistiki hastaneye gittikten yarin saat sonra düştü. o parçayla beraber ne kanama kaldı ne bisey herşey bitti. doktor emin olmak için sabaha kadar bekletti beta tahlili yaptı düşmeye başlayınca ilaçlarını kes adet olunca gel dedi. ogunden sonra bi daha kanama olmadi 5 gun sonra adet gördüm ve doktora gittim oda tup bebek ilaclarindan dolayı adet gecikebilir diye bi hormon hapi verdi ve adetin 5 günü onu içmeye başladım ve adetin bitti sonra ilac 21 gubluktu oda bitince tekrar adet oldum. senin süre çok uzun olmuş bence hemen kendi doktoruna görün derin ihmal edilecek bir süre değil çünkü. bide düşük için herhangi bisey dedi mi neden oldu gibisindenSelam kızlar bende düşük yaptım ama nerdeyse 20 gün olacak kanamam halen daha devam ediyor ve gittikçe artıyor sanki rengi de hiç koyulaşmadı , öyle parça parça bi kanamam da olmadı , moralim çok bozuk artık doktor da görmek istemiyorum bi müddet , sizin kanamalarınız ne kadar sürdü?