Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benmde değerlerim düşmeye başladıktan 1 hafta sonra hafif kanamyla başladı düşüğüm değer gerileyene kadar kanama başlamıyorKızlar ben 7 Mayıs ta değerimin düştüğünü gelişimin durduğunu öğrendim. İlaçları bıraktım ama hala adet olmadım. 5 gün içinde olursun dedi doktor.Benimle aynı durumda olan var mı?
Kızlar ben 7 Mayıs ta değerimin düştüğünü gelişimin durduğunu öğrendim. İlaçları bıraktım ama hala adet olmadım. 5 gün içinde olursun dedi doktor.Benimle aynı durumda olan var mı?
Eğer düşük olmazsa kürtaj gerekir dediler gözüm korktu.Benim de 10 gün sonra kanamam geldi.bana da öyle demişti doktor 4 5 güne gelir diye. 2 haftayı bulan da oluyormuş.
Benim degerimin düştüğünü 7 Mayıs ta öğrendim canım. Ilaçların etkisiyle kanamam olmadı herhalde.Canım benmde değerlerim düşmeye başladıktan 1 hafta sonra hafif kanamyla başladı düşüğüm değer gerileyene kadar kanama başlamıyor
Eğer düşük olmazsa kürtaj gerekir dediler gözüm korktu.
Benim de kanamam oldu çok şükür. Et parçası gibi bir parça geldi benden ilk defa gördüm böyle birşey. Tabi kanamam olsun diye adaçayı ve soğan suyu içtim.Benim doktor da değeri sürekli kontrol etti
Düştüğü için dış gebelik yok dedi zaten kanamam oldu parcalar geldi
Benim de kanamam oldu çok şükür. Et parçası gibi bir parça geldi benden ilk defa gördüm böyle birşey. Tabi kanamam olsun diye adaçayı ve soğan suyu içtim.
Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah Rabbim bize de anne olmayı nasip eder.Geçmiş olsun canim aynen bende ilk defa gördüm kan pihtisi değildi beyazliklar da vardi
Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah Rabbim bize de anne olmayı nasip eder.
Merhaba kızlar, umarım yeni açtığım topikte birbirimize yardımcı olabiliriz. Şuan benim gibi dertli olup yazışarak paylaşarak bir nebze de olsa derman arayanlar vardır diye düşünmekteyim....
Martta tüp bebek transferim yapıldı. Nisan başı 10. gününde sabah idrarla öğrendiğim katlanarak artan kan değerime rağmen hamileliğim geçen cuma hüsranla sonuçlandı Şuanda 6. haftamın içerisinde olacaktım ama ben düşük yapıyorum Aşırı kanamam var. Kendimi ne kadar telkin edip sevdiklerime sarılmaya çalışsam da an geliyor boşluğa düşüyorum. Uyandığımda mutsuz uyanıyorum Benim gibi bu durumları yaşayanlar var mı? Paylaşarak belki hafifletebiliriz sıkıntımızı
ben biraz geç yazıyorum ama tedavi sürecindeydim nisandan bu yana yattım tüp bebek yaptırmıştım ilk baş düşük riski sonrasında erken doğum ve ölüm 3. tüp bebeğimdi bidaha denemeye cesaretim yokMerhaba kızlar, umarım yeni açtığım topikte birbirimize yardımcı olabiliriz. Şuan benim gibi dertli olup yazışarak paylaşarak bir nebze de olsa derman arayanlar vardır diye düşünmekteyim....
Martta tüp bebek transferim yapıldı. Nisan başı 10. gününde sabah idrarla öğrendiğim katlanarak artan kan değerime rağmen hamileliğim geçen cuma hüsranla sonuçlandı Şuanda 6. haftamın içerisinde olacaktım ama ben düşük yapıyorum Aşırı kanamam var. Kendimi ne kadar telkin edip sevdiklerime sarılmaya çalışsam da an geliyor boşluğa düşüyorum. Uyandığımda mutsuz uyanıyorum Benim gibi bu durumları yaşayanlar var mı? Paylaşarak belki hafifletebiliriz sıkıntımızı
her 100 kadın dan 10 düşükle sonuçlanır genetiği bozuk olan bebek düşer dedi bideMerhaba arkadaslar bende yeni dusuk yaptim. Ve kurtas oldum sizlerdeki dusuk sebebi ne olarak acikladi dr
canım cok üzüldüm Allah sabır versın canım. Ben sadece kan tahlılıne gore hamıleydım güç ultrasonda görmemedim kalp atışını suyaöadım benım ıcın hatalı bır bebektı ben mahvoldum cok zor geldı. Sen okadar vakti gecırdıkten sonra herseyını gördükten sonra böyle birşeyi yasaman cok kötü Allah sabır veredin demekten başka ne denır kı!!!! Pekı ıkız mıydıler neden böyle bısey oldu ne dedı doktorunBen nisanda hamileydim 5bucuk aylik erken dogum yaptim 7 saat yasadilar sonrasi husran büyük bi aci yavrularını çırpınisi ni gormek rabbim kimseye yasatmasin 3. Denemem di artik gözüm kesmiyor hem korku yine ayni seyleri yasarim die zor yaa rabbim yardimciniz olsun
Evet ikiz biri kiz dyeri erkek erken acilma oldu doktorum saolsun gec fark etti 18. Haftada beni başından savdi başka yerde dikiş atildi 20 gun falan yataktan hiç kalkmadan yattim zor bi süreç evet kasılmalar erken başladı bende anliyamadim ilk oldugu için böyle zor bi yaz di bizim icin inşallah sen ve isteyen yüreği bebek hasreti ile yanan herkez bebek sahibi olur hayırlısı ileCa
canım cok üzüldüm Allah sabır versın canım. Ben sadece kan tahlılıne gore hamıleydım güç ultrasonda görmemedim kalp atışını suyaöadım benım ıcın hatalı bır bebektı ben mahvoldum cok zor geldı. Sen okadar vakti gecırdıkten sonra herseyını gördükten sonra böyle birşeyi yasaman cok kötü Allah sabır veredin demekten başka ne denır kı!!!! Pekı ıkız mıydıler neden böyle bısey oldu ne dedı doktorun