• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 da tüp bebekle hamile kalıp düşükle sonuçlananlar ve kendini mutsuz hissedenler

benım ılk cocugum tup bebek 3 .denemede olmustu ondan sonra 3 kere normal yolla hamıle kaldım 1 ben aldırdım 1 4 aylık sonlandırıldı dıgerı bos gebelık oldu
Kendiliğnden oluyormş ne güzel yine olur inşallahh.. Eşin için herhangi bir tedavi önerdi mi? Bizde yola ilk çıktığmzda sperm sayımız düşüktü şimdi o düzeldi benm yumurta kalitesi düştü..

Merhaba kızlar, umarım yeni açtığım topikte birbirimize yardımcı olabiliriz. Şuan benim gibi dertli olup yazışarak paylaşarak bir nebze de olsa derman arayanlar vardır diye düşünmekteyim....
Martta tüp bebek transferim yapıldı. Nisan başı 10. gününde sabah idrarla öğrendiğim katlanarak artan kan değerime rağmen hamileliğim geçen cuma hüsranla sonuçlandı :KK43: Şuanda 6. haftamın içerisinde olacaktım ama ben düşük yapıyorum :KK43: Aşırı kanamam var. Kendimi ne kadar telkin edip sevdiklerime sarılmaya çalışsam da an geliyor boşluğa düşüyorum. Uyandığımda mutsuz uyanıyorum :KK43: Benim gibi bu durumları yaşayanlar var mı? Paylaşarak belki hafifletebiliriz sıkıntımızı
Merhaba canim bende 10gun once kurtaj oldum tup bebekle 2.denememde tutmustu 8haftalikti :( cok zor cok allahim yasayanlara sabirlar versin

Kendiliğnden oluyormş ne güzel yine olur inşallahh.. Eşin için herhangi bir tedavi önerdi mi? Bizde yola ilk çıktığmzda sperm sayımız düşüktü şimdi o düzeldi benm yumurta kalitesi düştü..
Sperm sayiniz nasil duzeldi bizimde sorun sperm azligida

Daha urologa gıtmedık gecen hafta ogrendık esım pek ugrasmak ıstemıyor

Canım düşükten sonra 1 adet geçirdim henüz önümüzdeki adetle görüşmelere başlayacğm muhtemelen Allah izin verirse haziran adeti ile de tedaviye başlarım. İnşallahh hepimiz için son denemeler olur güzel sonuçlanır. Dondurlmuşun var mı?
Amin canım inşallah güzel sonuçlansın bu sefer kucağımıza alalım sağlıkla 3 tane daha dondurulmuşum var senin?
Merhaba canim bende 10gun once kurtaj oldum tup bebekle 2.denememde tutmustu 8haftalikti :KK43: cok zor cok allahim yasayanlara sabirlar versin
Merhaba canım aynı şeyi yaşamışız benimki hafta olarak biraz daha küçükmüş sadece. Allah sabır versin çok zor gerçekten özellikle o kadar iğne ilaç tedavisinden sonra olumluyken biranda olumsuz olması... Ama Allah büyük daha iyisini nasip edecek belki bize. Sabır ve umut her zaman yanımızda olsun güzel haberleri verelim inşallah hep birlikte.

Amin canım inşallah güzel sonuçlansın bu sefer kucağımıza alalım sağlıkla 3 tane daha dondurulmuşum var senin?

Merhaba canım aynı şeyi yaşamışız benimki hafta olarak biraz daha küçükmüş sadece. Allah sabır versin çok zor gerçekten özellikle o kadar iğne ilaç tedavisinden sonra olumluyken biranda olumsuz olması... Ama Allah büyük daha iyisini nasip edecek belki bize. Sabır ve umut her zaman yanımızda olsun güzel haberleri verelim inşallah hep birlikte.
Canım benm donsurulmşm yok malesef revervlerde azalma var çok yumurtam çıkmıyo 3-5 tane dölleniyo 1-2 tanesi 5. Güne ulaşıyor onlarda transfer ediliyor. Yani iki denememde de öyle oldu inşallahh 3.de bol bol ve kaliteli yumuşlarımız ve embriyolarımz olur.. Dondurulmuşa kalması insanı biraz da olsa rahatlatır diye düşünüyorum

Canım benm donsurulmşm yok malesef revervlerde azalma var çok yumurtam çıkmıyo 3-5 tane dölleniyo 1-2 tanesi 5. Güne ulaşıyor onlarda transfer ediliyor. Yani iki denememde de öyle oldu inşallahh 3.de bol bol ve kaliteli yumuşlarımız ve embriyolarımz olur.. Dondurulmuşa kalması insanı biraz da olsa rahatlatır diye düşünüyorum
İnşallah canım. Benim de ilk tüp bebek denememde 1 tane embriyom olmuştu. Malesef kimyasal oldu. Evet en azından o stresten uzaklaşır insan acaba kaç tane çıkacak döllenecek mi vs... Ama çok duydum tek embriyo ile hamile kalanları.Benimkiler 3.gün embriyosu oluyor hep hayırlısı inşallah canım. Kanamam neredeyse bitti diyecek kadar azaldı pazartesi de kontrolüm var bakalım doktor neler söyleyecek

Canim yumurta kalitesini arttrmak icin ari sutu bal karisimi vs.birseyler kullaniyorlar tam olarak bilmiyorum bende bir arastr istersen snrasinda daha cok ve daha kaliteli ymurtalar olusuyor dye duymustum

İnşallah canım. Benim de ilk tüp bebek denememde 1 tane embriyom olmuştu. Malesef kimyasal oldu. Evet en azından o stresten uzaklaşır insan acaba kaç tane çıkacak döllenecek mi vs... Ama çok duydum tek embriyo ile hamile kalanları.Benimkiler 3.gün embriyosu oluyor hep hayırlısı inşallah canım. Kanamam neredeyse bitti diyecek kadar azaldı pazartesi de kontrolüm var bakalım doktor neler söyleyecek

Canim benimki hiç kontrole gel falan demedi.degerim pazartesi 59 a düştü. Bugünse hiç gelmiyor.benimki de kimyasal gebelikti. Aynen yumurta rezervim az. 3 yumurtadan 1 tanesi dollenmisti. Doktorun ne dedigini buradan yazar misi n canim merak ediyorum.Hakkımızda hayirlisi olsun.

Canim benimki hiç kontrole gel falan demedi.degerim pazartesi 59 a düştü. Bugünse hiç gelmiyor.benimki de kimyasal gebelikti. Aynen yumurta rezervim az. 3 yumurtadan 1 tanesi dollenmisti. Doktorun ne dedigini buradan yazar misi n canim merak ediyorum.Hakkımızda hayirlisi olsun.
Benim bir önceki kimyasal gebelikti canım. Şimdi 6 haftalık düşük yaptım :( o yüzden çağırmış olabilir rahim temiz mi diye bakacak muhtemelen ama yazarım tabii ne dediğini

Ben de gecen ay kimyasal gebelik yaşadım.Persembe gunu 2.denememiz olacak ve aynı seyleri yaşamaktan cok korkuyorum Allah hicbirimize yaşatmasın :(

Ben de gecen ay kimyasal gebelik yaşadım.Persembe gunu 2.denememiz olacak ve aynı seyleri yaşamaktan cok korkuyorum Allah hicbirimize yaşatmasın :KK43:
Geçmişi geride bırakmalısın şuan. Ben 2.denememde öyle yaptım umutluydum çok abartmadım ama olumsuzda düşünmedim canım sonuç pozitifti. Malesef gribe bağlıyorum ben sebep oldu gitti bebeğim :KK43: Rahat bırak kendini ve güzel şeyler düşünmeye çalış lütfen. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

Ne denir ,kelimeler yetersiz kaliyor nedesem teselli olmaz cok üzüldüm:( İnsallah bir dahaki sonuna dek pozitif olur hepimiz için...Rahat olmaya çalışıcam elimdem geldiği kadar olacagi varsa olacak degil mi sonucta . Allah hayırlısını versin.

Ne denir ,kelimeler yetersiz kaliyor nedesem teselli olmaz cok üzüldüm:KK43: İnsallah bir dahaki sonuna dek pozitif olur hepimiz için...Rahat olmaya çalışıcam elimdem geldiği kadar olacagi varsa olacak degil mi sonucta . Allah hayırlısını versin.
Kesinlikle Allah hayırlıysa nasip eder zaten. Amin canım

Ben de gecen ay kimyasal gebelik yaşadım.Persembe gunu 2.denememiz olacak ve aynı seyleri yaşamaktan cok korkuyorum Allah hicbirimize yaşatmasın :KK43:

Allahu Teala yardimcin olsun canim. Benim de kanamam 2 gün önce bitti kimyasal gebelikten sonra. Seni çok iyi anliylorum. Rabbim yardimcin olsun.Inşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıklı sihatli bir evlada kavusursun. R abbime güven hayirli olsaydı olurdu demekki hayirsizmis ilki...

Allahu Teala yardimcin olsun canim. Benim de kanamam 2 gün önce bitti kimyasal gebelikten sonra. Seni çok iyi anliylorum. Rabbim yardimcin olsun.Inşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıklı sihatli bir evlada kavusursun. R abbime güven hayirli olsaydı olurdu demekki hayirsizmis ilki...
Cok sagolun amin.Hepimizin Allah yardımcısı olsun ayni seyleri yaşamışız.Çok buyuk bir sabır sınavı veriyoruz.Demek ki, hayırlısı buymuş .Bakalim kısmette ne varsa onu görecegiz.İnşallah en kisa zamanda hepimiz anne oluruz..

Sanırım hayırlı değilmişki Allah nasip etmemiş canım Burada yazılanlar paylaşımlarımız bir nebze de olsa rahatlatıyor beni. Allah hayırlısıyla hepimize anneliği nasip etsin

Back